Forum » Pomoč in nasveti » Dobra klima wifi ipd..?
Dobra klima wifi ipd..?
5tra ::
Mi lahko kdo svetuje kje kupiti dobro klimo, z montažo vred?
rada bi da je res kvalitetna, npr. A++ razred ....in da ima WIFI, in če je še kaj pomembnega..se ne spoznam..
kje je cenovno ugodno in kvalitetno, ter da bodo vse dobro izpeljali, če bodo cevi malo daljše ali treba vrtati v steno, les ipd...?
Hvala
rada bi da je res kvalitetna, npr. A++ razred ....in da ima WIFI, in če je še kaj pomembnega..se ne spoznam..
kje je cenovno ugodno in kvalitetno, ter da bodo vse dobro izpeljali, če bodo cevi malo daljše ali treba vrtati v steno, les ipd...?
Hvala
matobeli ::
Mitsubishi, Daikin, vrš v google pa dobiš kup rezultatov, montirajo skoraj vsi prodajalci, cene pa variirajo.
jero_no1 ::
Klimaj - kvalitetno narejeno za nizko ceno.
Mi imamo Mitsubishi MSZ-EF. Po besedah monterjev skoraj 90% kupcev WiFi modula, le-tega potem ne uporablja
Mi imamo Mitsubishi MSZ-EF. Po besedah monterjev skoraj 90% kupcev WiFi modula, le-tega potem ne uporablja
Trupl0 ::
ma tale wifi je krneki :/
sem mislil, da bom lahko krmili remote zadevo pa temu ni tako. ( vklop preden pridem domov ali pa kaj podobnega )
Mogoče pa kaj narobe delam. Imam pa GREE klimo, ki ima vgrajen wi-fi.
sem mislil, da bom lahko krmili remote zadevo pa temu ni tako. ( vklop preden pridem domov ali pa kaj podobnega )
Mogoče pa kaj narobe delam. Imam pa GREE klimo, ki ima vgrajen wi-fi.
If you are going through Hell, keep going !
urosh ::
@Trupl0: Tocno to zmore moja C&H (kopija Gree) klime bp. Ko jo enkrat povezes na wi-fi jo lahko potem preko aplikacije krmilis na daljavo. Aplikacija je Ewpe Smart.
6151 ::
jaz mojo C&H kar z gree aplikacijo. Pride prav pozimi, da dam greti kakšno uro preden se vrnem po nekaj dneh v stanovanje, da mi iz 10 stopinj spravi na 20
Trupl0 ::
jaz mojo C&H kar z gree aplikacijo. Pride prav pozimi, da dam greti kakšno uro preden se vrnem po nekaj dneh v stanovanje, da mi iz 10 stopinj spravi na 20
eh ja, pol pa sem res tehnološko nepismen :)
bom se še enkrat spustil v nastavitve in pogledal.
If you are going through Hell, keep going !
bzp ::
Kar se wi-fi modula tiče gre moj glas za Daikin. Sicer je njihov app butast, ampak če so ti osnove htmlja jasne si lahko v pol ure narediš svoj vmesnik.
6151 ::
eh ja, pol pa sem res tehnološko nepismen :)
bom se še enkrat spustil v nastavitve in pogledal.
Dejansko jo je kar problem povezati z aplikacijo, ko jo imaš pa enkrat povezano, pa na kakšnem mobilnem omrežju traja ene 30 sekund, da dobi povezavo in nato deluje
zee ::
Mitsubishi ali Dakine + Sensibo (podpora Google Assistant in Alexo)
Dosti boljša kombinacija kot tista wi-fi jajca, ki jih prodajajo zraven klim.
Dosti boljša kombinacija kot tista wi-fi jajca, ki jih prodajajo zraven klim.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Joze_K ::
scipascapa ::
Izven konteksta, ne morem vgraditi klime v mojo sobo, jo imamo v dnevni, ampak moje sobe niti ne shladi.
Rešitve? Ventilator + luč na stropu?
Rešitve? Ventilator + luč na stropu?
ThinkVision ::
Živjo
Če je kak strokovnjak za klime, če mi lahko pomaga pri odločitvi katero klimo kupiti odločam se med
GREE Electric Soyal 35 ali MUZ-LN35VG/MSZ-LN35VGW, cena je skoraj ista pri obeh malo čez 1200
hvala
Če je kak strokovnjak za klime, če mi lahko pomaga pri odločitvi katero klimo kupiti odločam se med
GREE Electric Soyal 35 ali MUZ-LN35VG/MSZ-LN35VGW, cena je skoraj ista pri obeh malo čez 1200
hvala
Karen ::
Jaz imam tudi Mitsubishi dve klimi in TČ, vse krmilim preko APP-a, enak Wifi modul za krmiljenje je na vseh treh, pa ni prav drag, mislim da je bil enih 50eur na kos - za original se mi ni zdelo veliko, ponavadi znajo biti originali zlati. Deluje brezhibno, ko daš komando tu jo izvede znotraj minute.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera klima (strani: 1 2 3 4 … 127 128 129 130 )Oddelek: Kaj kupiti | 1278814 (4128) | Steinkauz |
» | Gree klima in wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 7403 (3294) | Trupl0 |
» | Katero toplotno crpalko zrak-voda?Oddelek: Loža | 10331 (6744) | Machete |
» | Klimatska naprava z montazo do max 800€Oddelek: Kaj kupiti | 4086 (3488) | starfotr |
» | Klima naprava in območje delovanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 4544 (3595) | kloko |