» »

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware)

««
25 / 38
»»

Magic1 ::

Imaš kar nekaj wtf poti, ki ti nikoli ne bi padle na glavo. Npr. potovanje s krsto, ali da se pustiš ugrabit,...
Magic

oo7 ::

Badwolff je izjavil:

Še najbl hecn je, da je to en sploh našu

Več kot 15 miljonov igralcev samo vprašanje časa :)

Magic1 je izjavil:

Imaš kar nekaj wtf poti, ki ti nikoli ne bi padle na glavo. Npr. potovanje s krsto, ali da se pustiš ugrabit,...

Ugrabitev ? To mi pa ni znano :)

Magic

Lonsarg ::

Točno določen Abductor enemy te mora ubit in to nujno na način da te poje in si posledično teleportiran na Mountain, ta je res ena hujših for hehe in brez wiki ne zveš takih stvari: https://eldenring.wiki.fextralife.com/M...

jijetelu ::

Lonsarg je izjavil:

Točno določen Abductor enemy te mora ubit in to nujno na način da te poje in si posledično teleportiran na Mountain, ta je res ena hujših for hehe in brez wiki ne zveš takih stvari: https://eldenring.wiki.fextralife.com/M...

glede vseh teh stvari so prav navodila oz. namigi v igri, konkretno za tole, ti prav Patches pove, da lahko na tak način prideš v Vulcano Manor

Mato989 ::

Verjetno se odločam za tale špil počasi... čeprav mam še RDR2 za preigrat do konca ampak se mi lušta Elden Ring... zanima me samo kako težko je začet direkt z onim ko ma vse statse 10/10/10... se da nardit sem pa ogromno RPGjev odšpilal.

Je pa res da nikol nisem igral Dark Souls ipd... to bi bil moj prvi tak špil

Je špil overall sploh story driven ali je bolj laufaj okrog itd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Verjetno se odločam za tale špil počasi... čeprav mam še RDR2 za preigrat do konca ampak se mi lušta Elden Ring... zanima me samo kako težko je začet direkt z onim ko ma vse statse 10/10/10... se da nardit sem pa ogromno RPGjev odšpilal.

Je pa res da nikol nisem igral Dark Souls ipd... to bi bil moj prvi tak špil

Je špil overall sploh story driven ali je bolj laufaj okrog itd...

če nisi igral nič od Dark Souls, boš pri Elden Ring tako ali tako zgubljen na začetku čist, ker kao "story driven" špil ni noben od Dark Souls, zgodbe sicer so, samo se moreš zelo zelo potrudit, za to da prideš do nje, kar je verjetno tudi največji čar teh špilov

začet igro z Wretch klasom je bolj gimik kot pa kej bolj resnega, če misliš poguglat, kako optimalno začet igro v prvih 10 minutah, pol je bolj kot ne vseeno kater klas izbereš (pač ne boš optimal za PvP, PVE je pa bolj kot ne vseeno), če misliš začet igro pa čist blind, moreš bit pa hudo skillfull gamer, tko da če si, pa če maš rad iziv, definitivno vredno :D

Ja, dejansko se odločam za wretch ravno zato ker PVP mi ni bistvo, bi pa rad probal nekaj težkega... vse kar bom oz. sem prebral je guide za vzet tisti seed pa nekaj farmanja onih soldierjev itd... pa da je na vigor prvo dobro dat to itak bi.

Je kje kak reputable da kupiš cd key poceni? Na steamu je špil kr full price še skoz... kje se splača kupit original cd key ceneje da aktiviram na steamu?

Kar mi je največji minus je da ne morš igrat coop, torej da bi s kolegom skup igrala "non stop" :( To me malo odvrača zaenkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Badwolff ::

Pomojem je cist vseen

Mato989 je izjavil:

Ja, dejansko se odločam za wretch ravno zato ker PVP mi ni bistvo, bi pa rad probal nekaj težkega... vse kar bom oz. sem prebral je guide za vzet tisti seed pa nekaj farmanja onih soldierjev itd... pa da je na vigor prvo dobro dat to itak bi.

Je kje kak reputable da kupiš cd key poceni? Na steamu je špil kr full price še skoz... kje se splača kupit original cd key ceneje da aktiviram na steamu?

Kar mi je največji minus je da ne morš igrat coop, torej da bi s kolegom skup igrala "non stop" :( To me malo odvrača zaenkrat.

glede na to da boš igral na PC, menda obstaja nek seamless coop mod, ki omogoča nepretrgano coop igranje, kar bi definitivno prišlo prav tudi na konzoli, tud mislim da je to čista bedarija, da igra ne omogoča že v osnovi

Če štartaš iz nule, je devinitivno dobr če špilaš po tem (drugače boš zagonu časa še pa još, če ne boš prej obupal):

Te pelje praktično čez vse brez grindanja in vedno boš zadosti nabildan, da te ne bodo na vsakem koraku pojedl za šalo. Umiral boš vseeno dovolj.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Magic1 je izjavil:

Če štartaš iz nule, je devinitivno dobr če špilaš po tem (drugače boš zagonu časa še pa još, če ne boš prej obupal):

Te pelje praktično čez vse brez grindanja in vedno boš zadosti nabildan, da te ne bodo na vsakem koraku pojedl za šalo. Umiral boš vseeno dovolj.

mah tale njegov vodič, sploh na začetku, čist preveč kompliciran, čist preveč stvari 4 dele sam priprava na igranje, to moreš bit res totalen n00b, da greš po tem igrat, kdo bo to gledal, pa sproti delal, pa še nič od tega nimaš ? v 10 minutah pobereš 2 stvari, ubiješ zmaja, pa si 5x na boljšem kot tole gledat 4 dele, pa 2 ure skakat okol

Nekdo, ki ni še nikoli Souls igre igral, je jasno napisal. Lahko gre direkt na zadnjega bossa, v eni uri je tam. Ali pa ne, ker ga bodo na vsakem koraku 1000x pojedl.
Magic

Zgodovina sprememb…

Magic1 je izjavil:

Nekdo, ki ni še nikoli Souls igre igral, je jasno napisal. Lahko gre direkt na zadnjega bossa, v eni uri je tam. Ali pa ne, ker ga bodo na vsakem koraku 1000x pojedl.

moje poimenovanje totalnega n00ba ne pomeni zgolj nekoga, ki še ni igral souls iger, pač pa nekoga, k si vrhunec gejmanja predstavlja solitare in podobne igre :D :D :D

Cowboy načelno nima slabih vodičev, za večino linearnih iger, predhodnikov ala DS1, 2, 3, Sekiro, Bloodborne, za manj izkušene definitivno vredno ogledat, tle pri Elden Ring se mi zdi pa da je precej brcnil v temo ... fora je, da če hočeš igrat po takem vodiču moreš kaj, gledat prvo video, pa si delat izpiske pa pol igrat, ali sprot gledat na telefonu pa igrat al kako ? Pa če je recimo 10 minut, pol še nekak, prve 2 ure videov pa sprot igrat, mislim, da je to bolj trpljenje kot pa gejmanje.

Za začetnike maš tok boljših videov, k dobesedno v par potezah pokažejo, kako postaneš povsem OP v 10 minutah, k se dobesedno lahko sprehajaš po Limgrave in Peninsuli.

pa če že konkretno začneš s Samurai Klass, takoj ko dobiš konja

1. odjhahas mal južno do obale po Gold Foot
2. odhajaš proti 3rd Church of Marika kjer pobereš še Physics Flask in skozi portal v Caelid.
3. odjahaš kr naravnost proti/cez most proti velikem drevesu dokler ne prideš do Fort Faroth
4. k si že tam komot pobereš del medaliona in pa Radagon Sorseal talisman, ki ga uporabljaš celo igro
5. s katano ubiješ ostarelega zmaja, k leži tam, pred zadnjih 10% lifa poješ Foot, postaneš lvl 38 al neki tazga in se vrneš na začetek in igraš igro po svoji lasti želji brez kakršnih koli problemov.

Osebno mislim, da so posebna orožja, ki se jih upgrada s somber stoni bistveno bolj prijazna in lažja za igranje, s tem da lahko nadgradiš orožje do konca (+10) praktično takoj, preden ubiješ kakroli posebnega, definitivno pa preden prideš v late game regije, medtem ko je upgradanje navadnih orožji, takimi s katerimi igra Cowboy, živ umobol, trplenje in mi ni jasno zakaj so se odločili za tak način.

6. Če hočeš bit čist OP v naslednjih 10 minutah, skočiš takoj še po Reduvijo (invejderja ubije Hunter Yura sam, ti sam bežiš) in odjahaš do Smitha Iji in upgradaš do +4 in pol daš kontroler v roke 10 letniku in Elden Ring postane igra za otroke

Glavni del izkušnje teh iger je ravno v tem da postaneš dober postopno. Tak da če si ta del poenostaviš z vodiči kako z določenimi exploiti nabrati izkušnje in lvl v kratkem času si pokvariš glavni point igre.

Kar pa pride prav pa so vodiči na kaj kateri skill vpliva, katera orožja in kako izbrati itd. To pa je druga stvar, to pa je skoraj nuja ker je določene stvari precej težko sam zgruntat (čeprav se tudi da, tak da vsakomu svoje).

Začel bom kot Wretch sem se odločil, zagotovo mi tako obširan walkthrough ni zanimiv, bi pa recimo vzel kak nasvet, kjer bi nekam odjahal in dobil 20 levelov :P Potem bi pa na easy raziskoval

Recimo to dvoje bi mi bilo zanimivo

5. s katano ubiješ ostarelega zmaja, k leži tam, pred zadnjih 10% lifa poješ Foot, postaneš lvl 38 al neki tazga in se vrneš na začetek in igraš igro po svoji lasti želji brez kakršnih koli problemov.

Lahko to naredim kot wretch

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Začel bom kot Wretch sem se odločil, zagotovo mi tako obširan walkthrough ni zanimiv, bi pa recimo vzel kak nasvet, kjer bi nekam odjahal in dobil 20 levelov :P Potem bi pa na easy raziskoval

načelno lahko, rabiš edino eno bleed orožje, Samurai pride že z Uchigatano, ki jo sicer lahko dovolj enostavno dobiš v eni katakombi severo-vzhodno, dost blizu, ne rabiš nič pobijat (poguglaj) pa nujno boš rabil že omenjeni Radagon Sorseal ker rabiš 15 dex, +5 ti da ta talisman

Badwolff ::

Če si OP že od začetka, si uničiš co igro. Že tko se n koncu spremeni v hack in slash, ko ti razen top bos sov nihče ne more nič.

Mene so zmatrali edin Malekith the Black death, Radagon, black blade kindred in sé mi zdi da Alect, en evergaol boss pcVse te sem igral in igral, ostali je vse šlo v par poskusih, s pomočjo večinoma, sprva igralcev, nato z kimicom ali tiche.

Badwolff je izjavil:

Če si OP že od začetka, si uničiš co igro. Že tko se n koncu spremeni v hack in slash, ko ti razen top bos sov nihče ne more nič.

Mene so zmatrali edin Malekith the Black death, Radagon, black blade kindred in sé mi zdi da Alect, en evergaol boss pcVse te sem igral in igral, ostali je vse šlo v par poskusih, s pomočjo večinoma, sprva igralcev, nato z kimicom ali tiche.

te začetne regije hitro postanejo prelahke ja, sploh če upgradaš orožje več kot +5, kar se tiče pa late game regij, pa za navadnega igralca kar ne moreš postat OP, pa četudi greš poguglat najbolj uber hud optimalen build za karkoli, pa tle sploh ne mislim na bosse, k so bossi ob uporabi spiritov naravnost otočje lahki, tud eden ni ombembe vreden, ajd mogoč Malenia, pa še zato ker se samodejno zdravi. Nenormalno sitni postanejo navadni resoawn sovragi in tud nič konkretnega nimaš, če jih pobijaš

Meni je bil walkthrough od Fightingcawboya ok, ker te je peljal čez celo igro v prvo. Sej ni treba gledat vsega, že same lokacije(in kako prideš do njih) ti povedo kaj je primerno za tvoj level. V drugo se mi ne bi dalo več stranske zadeve opravljat, sem samo poletel čez. Pa Bloodfang +6 in health potione ti zrihta v prvih 4 "brezveznih" delih. Ga pa ni hotel uporbljati, ker je kmalu do 9+ prišel na način, za katerega je pravilno pričakoval da bo onemogočeno. Oziroma lahko greš takoj na plato po +7, samo potem si kup stvari zakleniš.
Magic

Magic1 je izjavil:

Jaz sem nazadnje prišel v Volcano Manor po navadni poti čeprav me je enkrat pred tem Patches brcnil iz gore v dolino. Se jek omu to zgodilo ? Tam na pečini kjer so nastavljeni različni svetleči kamni.

Mato989 je izjavil:

Jaz sem na začetku farmal pri lokaciji Gatefront ruins kar je dokaj blizu prve začetne lokacije. Takoj, ko boš prišel ven v odprti svet pa je verjetno bolje, da se izogneš Tree sentinel to je zlati vitez na konju. Če ti ga pa uspe razbiti pa boš dobil kar veliko run na začetku.

Magic1 je izjavil:

Meni je bil walkthrough od Fightingcawboya ok, ker te je peljal čez celo igro v prvo. Sej ni treba gledat vsega, že same lokacije(in kako prideš do njih) ti povedo kaj je primerno za tvoj level. V drugo se mi ne bi dalo več stranske zadeve opravljat, sem samo poletel čez. Pa Bloodfang +6 in health potione ti zrihta v prvih 4 "brezveznih" delih. Ga pa ni hotel uporbljati, ker je kmalu do 9+ prišel na način, za katerega je pravilno pričakoval da bo onemogočeno. Oziroma lahko greš takoj na plato po +7, samo potem si kup stvari zakleniš.

če ti je tko pasalo, zakaj ne, zgoraj sem napisal kako si povsem OP v 10 minutah, prvi dve regiji (limgrave in peninsula) sta narejena za +2 orožje, +4 orožje je čisti overkill, ne glede na to kater level si, celotna liurnija načelno tudi, ker +3 pa +4 dobiš čist proti koncu, če začneš že kr direkt s +6 orožjem, pol najboljš kar spustit vse te regije, k so itak dolgčas, vsi sovragi in bossi se tako ali tako skoz ponavljajo, talismane pa tako ali tako dobiš boljše v kasnejših regijah

jst sem precej gledal njegove priprave na ta vodič, ker je mel vsak dan live po 5-6 ur, medtem ko sem sam igral že svoj 2. playtrue, sem veliko stvari zvedel od njega, ker če pa kej, je pa res temeljit in mislim, da je v vodiču zajel prav vse, samo Elden Ring ni tak špil, za tako igranje, vsaj pomojem

oo7 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Jaz sem na začetku farmal pri lokaciji Gatefront ruins kar je dokaj blizu prve začetne lokacije. Takoj, ko boš prišel ven v odprti svet pa je verjetno bolje, da se izogneš Tree sentinel to je zlati vitez na konju. Če ti ga pa uspe razbiti pa boš dobil kar veliko run na začetku.

čist klasičen n00b pristop :D:D (mal heca, da ne bo kdo zameril) greš ubit zmaja, koji k farmat te glupe guarde tam, za +20 levelov jih moreš glih 50x ubit če ne več, z Reduvijo +4 pa ubiješ onga kekca od Tree Sentinela preden sploh do tebe pride

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jijetelu ()

jijetelu je izjavil:

čist klasičen n00b pristop :D:D (mal heca, da ne bo kdo zameril) greš ubit zmaja, koji k farmat te glupe guarde tam, za +20 levelov jih moreš glih 50x ubit če ne več, z Reduvijo +4 pa ubiješ onga kekca od Tree Sentinela preden sploh do tebe pride

Tisti vojaki pri Gatefront so kar dober trening za začetek. Tja se tudi večkrat vrnem, ko sprobavam kakšno novo orožje in njegove efekte po domače povedano malo se iživljam :)

Tree sentinela jaz na začetku nisem mogel pa sem potem na njega kar malo pozabil. Ko sem se vrnil čez čas z višjim levelom potem ni bilo več težave. Reduvijo +10 pa sem začel komaj sedaj uporabljati v tretjem pohodu kjer imam arcane na 80 in je OP.

Se mi zdi, da ni tako enostavno kot pravi jijetelu. To ni igra, kjer je le "build" pomemben. Moraš natrenirat svoje timinge, vedet kako s stamino, kako sploh x stvari v igre deluje. Pač igraš igro in hkrati treniraš sebe in lik. Če to delaš postopoma na ingame kontentu, je to bolje kot farmanje, ali se lomiti na posameznih bossih. Jaz edino godskin nobel nisem uspel premagati, ko sem po bližnici tja prišel. Je bil moj lik prešvoh in jaz:)). Čez nekaj časa je bil šala, vendar bolj zaradi mene, kot pa boljšega lika.
Magic

Nobenega namernega farmanja ne rabiš, ker če je nek del pretežek samo greš mimo ali obrneš in greš drugam. Mapa je tako velika da si overlevlan brez da kjerkoli greš dvakrat.

Zahteva pa igra večji learning curve od klasičnih. Marsikaj je bolj odvisno od skila kot levela.

Je pa res treba osnove prebrat na wiki, ne kot en kolega ki po 100 urah kar ni še vedel, da lahko spreminjaš affinity na orožjih, pa nasploh scaling delovanja ni poznal dobro. To ni game za tko na slepo igrat :)

jijetelu je izjavil:

Mato989 je izjavil:

načelno lahko, rabiš edino eno bleed orožje, Samurai pride že z Uchigatano, ki jo sicer lahko dovolj enostavno dobiš v eni katakombi severo-vzhodno, dost blizu, ne rabiš nič pobijat (poguglaj) pa nujno boš rabil že omenjeni Radagon Sorseal ker rabiš 15 dex, +5 ti da ta talisman

Aha se pravi nujno sta torej se 2 stepa ki jih omenjas kul

oo7 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja saj walkthrough sem pogledal in to se najveckrat omenja da farmas te guarde za armor in longsword

Zanima me se je kak shield plus longsword build realno ok za gameplay da ni glih total underpower

Zgodovina sprememb…

Evo, sem kupil špil za 40EUR... upam da bo dober...

Z vsem se da igrat. Bolj odvisno kakšen stil bo tebi odgovarjal. Sej surovin imaš dovolj, sploh za special orožja. Samo pri specialnih ne moreš menjat specialne napade in prilagajat svojemu buildu. Obična orožja so popolnoma prilagodljiva za modificiranje, pri specialnih pa moraš build prilagajat okoli njih. Pa po 1/3 igre dobiš možnost, da spreminjaš vse stats na liku za larvo(jih dobiš v igri kar dost 10+).
Magic

Zgodovina sprememb…

Definitivno grem zdaj z Wretch... odločil sem se da grem "n00b" way torej ne bom nekaj skakal okrog, me pa zanima kaj je edini booster kaj ga lahko dobim da preskočim total n00b...

Če bi morali zbrat eno najenostavnejšo "tip and trick" da se malo bolj poweraš... se pravi nekaj kar grem nekam in vzamem.

A to je glede na guide ko grem na obalo po bonus rune item in grem ubit dragona? pa rabim bleed weapon ali je kaj enostavnejšega ko dobim nek minimum boosta

Zgodovina sprememb…

Definitivno od cawboya prvi štirje walktrough-i. Ravno tam samo malo naokoli tečeš, da se vsaj malo nabildaš. Edino na začetku pri kreiranju lika vzami za freebe golden seed (extra flask-HP potion). Sej tudi teh še kar nekaj dobiš, ko te šeta naokoli. To in sacred tears (HP potion boost) sta še najboljši zadevi na začetku.
Magic

Mato989 je izjavil:

Evo, sem kupil špil za 40EUR... upam da bo dober...

Igra je težka in umiranje je del te zvrsti tako, da samo obupat ne. Ko boš enkrat pogruntal kako vse deluje boš užival :)

V bistvu je point da umiraš in ti mora umiranje postati del izkušnje. Ni ga čez filing ko si umrl in greš previdno ponovno od ognja do duš/točk kjer si umrl da pobereš nazaj kar si ob smrti dropal na tla. Tak da ideja da se overlevlaš in farmaš in da ti posledično postane vseeno za duše/točke ki si jih dropal ob umrtju in se s tem odrečeš tem filingu je mimo, ker glavni filing igre stran vržeš.

V klasičnih Dark Souls je bilo sicer tega filinga precej precej več kot v Elden Ring, tak da to štejem v minus Elden Ring.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Evo po 2 urah sem se navadil in zdaj razen onega mini šefa v kampu ko so vojaki koljem vse kot za šalo.

Dobil sem vse dele armorjev razen helmeta (sploh dropajo tole) dobil sem tudi oba weapona iz chestov in dropala sta mi 2x ista longsworda in 1 shield.

Zdaj s sneak attackom 1 hit killam vse soldierje.

Tako da to mi je zdaj easy.

Edino kar sem zajebal na začetku sem laufal po ta golden finger neki ko dobiš na obali bonus RUNEs pa sem zaradi command ga zjebal in uporabil, ampak jebiga.

Aja longsword sem dal +1 in 3 hit killam vsakega soldierja.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Definitivno grem zdaj z Wretch... odločil sem se da grem "n00b" way torej ne bom nekaj skakal okrog, me pa zanima kaj je edini booster kaj ga lahko dobim da preskočim total n00b...

Če bi morali zbrat eno najenostavnejšo "tip and trick" da se malo bolj poweraš... se pravi nekaj kar grem nekam in vzamem.

A to je glede na guide ko grem na obalo po bonus rune item in grem ubit dragona? pa rabim bleed weapon ali je kaj enostavnejšega ko dobim nek minimum boosta

dobr, sej zdej si naredil kar si naredil, za ubit dragona rabiš pri tem levelu nujno bleed orožje, če ne ga boš mahal par ur, namesto 2 minute :D

foot je sam boost exp, namesto lvl 38 si pol tam nekje lvl 32 se mi zdi

jijetelu je izjavil:

Mato989 je izjavil:

dobr, sej zdej si naredil kar si naredil, za ubit dragona rabiš pri tem levelu nujno bleed orožje, če ne ga boš mahal par ur, namesto 2 minute :D

p.s. ta gold foot maš tam blizu še enga, severno od tega prvega jezera, pa Patches jih prodaja, je tud tam v jami

foot je sam boost exp, namesto lvl 38 si pol tam nekje lvl 32 se mi zdi

Zgodovina sprememb…

Zdaj sem parkrat govoril z neki renni pa ne vem kom še lvl 13 sem... samo so me zdaj 2x pobili...

Loga pa ni kajne?

Magic1 je izjavil:

Se mi zdi, da ni tako enostavno kot pravi jijetelu. To ni igra, kjer je le "build" pomemben. Moraš natrenirat svoje timinge, vedet kako s stamino, kako sploh x stvari v igre deluje. Pač igraš igro in hkrati treniraš sebe in lik. Če to delaš postopoma na ingame kontentu, je to bolje kot farmanje, ali se lomiti na posameznih bossih. Jaz edino godskin nobel nisem uspel premagati, ko sem po bližnici tja prišel. Je bil moj lik prešvoh in jaz:)). Čez nekaj časa je bil šala, vendar bolj zaradi mene, kot pa boljšega lika.

Elden Ring je lahko tako trotl zih, da je dost skil 10 letnega otroka, pa prefukaš vse kar je v igri, lahko je pa tudi tako zakompliciran, da rabiš skill skoraj pro gejmerja

dejansko je tko, več kot daješ DPS, lažje je igrat, več kot daješ DMG, manj skila rabiš, maš na youtube dobsedno geniune one shot kille vseh bossov, prideš pa udariš (beri stisneš en knof) in je to to po drugi strani pa ljudi, k so igral cel špil z level 1 likom, za kar se strinjam, da rabiš skill

In če poznaš igro ali preko lastnega igranja ali preko youtube ogledov, ni prav nobena umetnost se tako pripravit, da so prve tri regije dobesedno trivialne, ne potrebujejo praktično nobenega skilla za igranje. Če hočeš bit pa tako overpowered za končne regije in zadnje 3-4 bosse, potem moreš pa v nulo poznat skoraj vse skrite mehanike igre, raznorazne DMG booste ipd ....

Mato989 je izjavil:

Zdaj sem parkrat govoril z neki renni pa ne vem kom še lvl 13 sem... samo so me zdaj 2x pobili...

Loga pa ni kajne?

Ranni je že ql, to kr moreš, da dobiš zvonček pa spirit volkce, sej se ne obremenjuj preveč, jo boš že srečal ko bo čas za to, ni loga ne, sej večino nujnih dialetkov lahko ponavljaš, sam ne pozabi "izčrpat" vse dialoge, kar pomeni, da sprožiš govor tok časa, dolker ne začne IPC ponavljat isto besedilo

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Loga pa ni kajne?

Ranni ima najdaljši quest v igri.
Kar lepo si vzami čas in čim bolj vse razišči.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Vbistvu me zaenkrat najbolj "nervira" to da nimam nekega pravega cilja

volkce sem dobil ja... zdaj sem prišel tam gor na zahod do nekega fortressa ampak sem se obrnil... torej kaj je kao next step zdaj ko "masakriram" te soldierje vse povprek? Začnem umirat na bossu ?

A si tisteg sentinela na konju že pokončal? Temu bi lahko rekli prvi "boss".
Magic

Mato989 je izjavil:

volkce sem dobil ja... zdaj sem prišel tam gor na zahod do nekega fortressa ampak sem se obrnil... torej kaj je kao next step zdaj ko "masakriram" te soldierje vse povprek? Začnem umirat na bossu ?

Tisti rumeni krogi na igri označujejo GRACE ali kamp kjer lahko počivaš, hitro potuješ dvigaš level ali razporejaš uroke...

Tisti rumeni plameni pa ti kažejo glavno pot igre.

Mato989 je izjavil:

pač ja, mogoče zna bit to nek problem takih iger, še posebej Elden Ring, celotna regija v kateri si zdej, vključno vse kar je južneje, je dobesedno t.i. tutorial regija, k pač "treniraš" po lastni želji

če hočeš nekako skladno z zgodbo naprej, potem se odpravi v smeri onih impro puščic, k jih nakazujejo spawn točke oz. graci ... pač ubit prvega šefa (ki ni on Tree Sentinel, k tist je pač kr neki tam postavljen, da živcira n00be :D) kjer potem tudi dobiš dostop omizja in se nekako začne ta osnovna zgodba

oo7 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tisti rumeni krogi na igri označujejo GRACE ali kamp kjer lahko počivaš, hitro potuješ dvigaš level ali razporejaš uroke...

Da da, saj to me zdaj vodi v nek fotress samo tam je ful soldierjev bom verjetno še malo farmal ali? :D

pač ja, mogoče zna bit to nek problem takih iger, še posebej Elden Ring, celotna regija v kateri si zdej, vključno vse kar je južneje, je dobesedno t.i. tutorial regija, k pač "treniraš" po lastni želji

Aha ok, pol bom še malo "farmal" da pridem do enega lvl 18+ da še malo nabijem vigor pol pa grem proti temu fortu kot me vodijo grace

A obstaja še karkoli razen flaska tega ko mam 4 al 5 komadov za restore HP? Kak food skuhaš ali kaj?

Zgodovina sprememb…

Sem ti rekel, da poišči golden seeds(pri zlatih drevesih) in secret tears (ruševinah cerkev). Walktrough te pelje naokoli pobirat le te, da jih imaš vsaj 6 takoj. Pri ognju si lahko kadarkoli izbiraš koliko flaskov bo šlo za HP in koliko za mano.
Magic

Zgodovina sprememb…

Mato989, maš ugprade flaskov cel kup, konkretno v tej regiji k si zdej pa južni Peninsuli za 3 dodatne flaske pa še do +3 povečanje učinka se mi zdi, maš tud neke stvari za jest, k te zdravijo, sam tist je neomembe vredno, nima smisla

on prvi boss v trdnjavi, za manj kot level 40 je potreben že kr skill, tko da če si za iziv, pri lvl 20 pa +1,5 orožje, pol zna bit kr zabaven :D

Mato989 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Da da, saj to me zdaj vodi v nek fotress samo tam je ful soldierjev bom verjetno še malo farmal ali? :D

Odvisno kako ti gre. Če jih boš razbil potem pojdi naprej če so ti pretežki pa probaj nafarmati še kakšen level pa ti bo potem lažje. V bistvu greš lahko kamor koli, ker je odprti svet in mapa je velika. Nimaš kaj zaj..

Pa na RUNE pazi. Ko enkrat umreš jih izgubiš ampak jih lahko dobiš nazaj samo ne smeš vmes še enkrat umreti.

Rune so v igri praktično za vse. Level up, upgrade, buy stuff,... ni da ni. Samo vsakič ko umreš padejo na tla in jih lahko pobereš. Vendar zginejo če še enkrat umreš!
Jaz sem zato vedno hranil golden runes (consumables za rune) v inventoriju, ali da sem lahko level upu, če mi je malo zmanjkalo, ali za nakupe. Definitivno pa same rune ne hordaš!
Magic

Zgodovina sprememb…

Sem ti rekel, da poišči golden seeds(pri zlatih drevesih) in secret tears (ruševinah cerkev

Ok tole bom šel poiskat

maš ugprade flaskov cel kup, konkretno v tej regiji k si zdej pa južni Peninsuli za 3 dodatne flaske pa še do +3 povečanje učinka se mi zdi, maš tud neke stvari za jest, k te zdravijo, sam tist je neomembe vredno, nima smisla

ok :)

Odvisno kako ti gre. Če jih boš razbil potem pojdi naprej če so ti pretežki pa probaj nafarmati še kakšen level pa ti bo potem lažje.

Ja te vojake okrog tistega gatefront campa pa v forest ubijam brez težav... oni commander al kaj je v campu mi dela sicer malo preglavic ampak ga tudi ubijem :)

Kot kaže grem do lvl 20 farm pol pa naprej.

Pa zakaj bi farmal. Pojdi v kakšen cave, okoli po mapi, preišči razbitine. Sovragi so povsod, za vse dobiš robo in rune. Definitivno se pa do 40 boosta vigor na začetku.
Magic

Zgodovina sprememb…

««
25 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1424191042 (250) oo7
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910260 (262) oo7
»

Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )

867187 (391) oo7
»

God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26035941 (2206) oo7
»

Horizon Forbidden West [Horizon Zero Dawn 2] (strani: 1 2 )

9912781 (1583) yayo

Več podobnih tem