Forum » Loža » Kolektivna pogodba
Kolektivna pogodba
throwaway321 ::
Throwaway account, ker je main account mogoče povezati z IRL identiteto.
V trenutni pogodbi o zaposlitvi mi piše "Na podlagi xx, yy člena Zakona o delovnih razmerjih ... in določil Kolektivne pogodbe abc dejavnosti"
V starejših pogodbah (za isto delovno mesto) mi pa piše "Na podlagi xx, yy člena Zakona o delovnih razmerjih ... ter kolektivne pogodbe družbe abc"
Vprašanje: katera kolektivna pogodba velja v trenutni pogodbi? Kolikor si sam razlagam velja panožna in ne kolektivna pogodba podjetja. V panožni kolektivni pogodbi so razne bonitete in nadomestila precej ugodnejša, vendar mi nadure, recimo, obračunavajo po kolektivni pogodbi podjetja.
V trenutni pogodbi o zaposlitvi mi piše "Na podlagi xx, yy člena Zakona o delovnih razmerjih ... in določil Kolektivne pogodbe abc dejavnosti"
V starejših pogodbah (za isto delovno mesto) mi pa piše "Na podlagi xx, yy člena Zakona o delovnih razmerjih ... ter kolektivne pogodbe družbe abc"
Vprašanje: katera kolektivna pogodba velja v trenutni pogodbi? Kolikor si sam razlagam velja panožna in ne kolektivna pogodba podjetja. V panožni kolektivni pogodbi so razne bonitete in nadomestila precej ugodnejša, vendar mi nadure, recimo, obračunavajo po kolektivni pogodbi podjetja.
- spremenil: Mavrik ()
MadMicka ::
Zelo verjetno podjetniške kolektivne pogodbe nimate, še zlasti, če nimate podjetniškega sindikata. Na www.ajpes.si preveriš izpis iz poslovnega registra za podjetje, pogledaš, katera je glavna dejavnost za podjetje, nato pa na seznamu poiščeš tvojo kolektivno pogodbo, na pisrs pa dobiš čistopis. Ni pa nujno, da sploh velja kaka kolektivna pogodba v tvojem primeru...
seznam:
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podr...
seznam:
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podr...
throwaway321 ::
solatko ::
Nižje pogodbe od panožne imajo lahko samo za delavca boljše postavke, nikakor ne morejo biti nižje, v tem primeru veljajo določila višje pogodbe, torej panožne.
Seveda pa dobro primerjaj obe, pa tudi čas veljavnosti je važen, saj so v stari morda kakšne postavke višje, pa so ob pogajanjih za povečanje na eni strani, pristali na zmanjšanje na drugi.
Če je dejansko nadurno delo boljše plačano po panožni, opozori delodajalca na to anomalijo.
Seveda pa dobro primerjaj obe, pa tudi čas veljavnosti je važen, saj so v stari morda kakšne postavke višje, pa so ob pogajanjih za povečanje na eni strani, pristali na zmanjšanje na drugi.
Če je dejansko nadurno delo boljše plačano po panožni, opozori delodajalca na to anomalijo.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dopust in delovna dobaOddelek: Loža | 2537 (1508) | MadMicka |
» | Praksa in plačilo?Oddelek: Šola | 9627 (4404) | MadMicka |
» | Ali lahko varnostnik kaznuje ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26548 (23351) | St235 |
» | Prevoz do dela (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28156 (24242) | Invictus |
» | Izplačilo regresa za prehrano...Oddelek: Loža | 2810 (2448) | MadMicka |