Forum » Loža » Ruski bife / all you can eat v Sloveniji
Ruski bife / all you can eat v Sloveniji
radmannsdorf ::
V tujini jih je veliko. Mene pa zanima, kje v Sloveniji imamo take restavracije?
Sam sem jedel v Running Asia v Avstriji, vem da v Šentilju v Mond-u obstaja ruski bife.
Running Sushi na Rudniku v Lj je baje isto kot v Avstriji. Rodisio Do Brasil tudi baje ponuja.
Kaj še poznate?
Sam sem jedel v Running Asia v Avstriji, vem da v Šentilju v Mond-u obstaja ruski bife.
Running Sushi na Rudniku v Lj je baje isto kot v Avstriji. Rodisio Do Brasil tudi baje ponuja.
Kaj še poznate?
- spremenilo: radmannsdorf ()
LeyaPrive ::
Restavracija Eat&Fly na letališču Brnik. Naložiš kar hočeš in kolikor hočeš, če je treba pa greš po repete.
rhino ::
Gostilna Eder na Sv. Ani.
Mislim da imajo za vikende ruski bife. Samo mislim, da moras biti kar hiter, ker hodijo avstrijci in sedijo celi dan tam.
Mislim da imajo za vikende ruski bife. Samo mislim, da moras biti kar hiter, ker hodijo avstrijci in sedijo celi dan tam.
Intel I7 950|Asus P6X58D-E|
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X
MrStein ::
Kitajska hiša na Ptujski cesti, Maribor.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Euronet bankomati, očitno prihajajo k nam :( (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27296 (16306) | CyberPunk |
» | aplikacija Malcajt (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 16516 (11888) | Manu |
» | Kam na suši?Oddelek: Loža | 5041 (2159) | c3p0 |
» | Kadilci VS Nekadilci, round 2. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 13392 (11543) | Mercenary |
» | Euro in podrazitveOddelek: Problemi človeštva | 3869 (2138) | grex |