Forum » Konzole » Prodajanje na bolhi
Prodajanje na bolhi
Rihtaa ::
Na bolhi imam oglas za Nintendo SWITCH. Zdaj sem ze drugic dobil sporocilo na bolhi od uporabnika kako ga zanima nakup in ce je se na voljo naj mu napisem na mail. Ko napisem da je se na voljo, dobim nazaj zelo cuden odgovor, ki se vedno konca z vprasanjem "Ali govoris anglesko?".
Zanima me kaj to pomeni oz zakaj je pomembno ce govorim anglrsko? Racuni na bolhi so vedno cisto novi, narejeni kaksen dan preden me kontaktirajo. Zaenkrat sem oba kupca blokiral, saj se mi zdi da je to neka vrsta "scama".
Zanima me kaj to pomeni oz zakaj je pomembno ce govorim anglrsko? Racuni na bolhi so vedno cisto novi, narejeni kaksen dan preden me kontaktirajo. Zaenkrat sem oba kupca blokiral, saj se mi zdi da je to neka vrsta "scama".
- spremenil: Rihtaa ()
kitl76 ::
Ignoriraj ti svetujem. Ko ti kdo napiše mu napiši nazaj naj te pokliče, da se bosta zmenila.
Machete ::
Definitivno se ne ukvarjaj s sumljivimi maili. Ni vedno scam, ker v slo živi tudi veliko tujcev, ampak saj hitro vidiš kako in kaj. Povej osebni prevzem only in je. Vse ostalo se lahko slabo konča zate.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
weasel ::
Definitivno scam, cez kak dan ta racun ne bo vec obstajal, ker ga bodo bannal moderatorji.
HotBurek ::
Če odgovoriš "da", boš dobil mail zainteresirane osebe iz Gruzije, ki bo poslal svojega agenta, da tvojo robo pobere. Ti pa boš moral prvo preko Western Union nakazati pickup fee....
Skratka nateg. Prijavi na bolho/si-cert.
Skratka nateg. Prijavi na bolho/si-cert.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
kitl76 ::
Jaz sem nekoč prodajal vibratorje. Pa me je na podoben način model pretental in zahteval, da položim 100 dolarjev na westeren union banko pa da bo potem on men nakazal nazaj 150 dolarjev in, da vibrator pošljem v Kenijo. Denarja nisem nakazal sem pa res poslal vibrator v Kenijo in si nakopal 12 EUR stroškov poštnine. Po 3 mesecih je vibrator priromal nazaj domov in zopet sem moral plačati še 9 EUR stroškov, ker je bil paket poslan na neznan naslov.
MostWanted ::
jao v letu 2019 bi morali imeti čisti dvom! ne pa nekakšne pomisleke.
no sj naplahtani so butasti
no sj naplahtani so butasti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nategnt nateguna (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18641 (4795) | Machete |
» | Nigerija - sem naletel na nateg? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 37445 (13039) | FTad |
» | Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17368 (9687) | Furbo |
» | Bolha - nategOddelek: Loža | 5018 (2300) | gendale |