» »

Kako je danes druzbeno sprejemljivo "dvorit"

Kako je danes druzbeno sprejemljivo "dvorit"

Temo vidijo: vsi
««
11 / 12
»»

ZaphodBB ::

Ne, ne misliš točno konkretnega, čeprav si to domišljaš.

Tako kot ti človekove pravice.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

poweroff ::

MisterM je izjavil:

vseeno pa nisem prepričan, da se bi danes odločil enako, saj je bila gospodična precej užaljena

Pa kaj potem, če je užaljena? Ne je ne, in pika.

Jaz sem že večkrat rekel ne. Če imam na drugi strani na voljo zanimiv hekerski problem, je odločitev povsem jasna. ;) Za to ni treba imeti nobene slabe vesti.

Hipatija, nisi mi odgovorila na vprašanje v čem je razlike med "ne je ne" in "da je da"...
sudo poweroff

MisterM ::

Razlika je v tem, da "ne je ne" smatra za posilstvo vsak spolni odnos, kjer je ena stran rekla ne. "Da je da" pa za posilstvo smatra vsak spolni odnos, kjer ni bilo eksplicitne privolitve.

Pa saj če nekdo ne izrazi soglasja, to ne pomeni, da je privolil!

Se pravi, če ni privolitve (iz kakršnegakoli razloga, npr. nezavest, spanje,...), potem pač ni privolitve.

Plus, kot sem rekel, če nekoga "spraviš" v nezavest, se to že šteje kot uporaba sile.

Da ne govorim o temle primeru: delodajalec vam da v podpis za vas škodljivo pogodbo. Če je ne podpišete, boste seveda leteli iz službe. Je podpis v tem primeru res svobodna privolitev?
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Pa kaj potem, če je užaljena? Ne je ne, in pika.

Tako je, ne pomeni ne in pika. A kot mnogokrat, stvari niso vedno enostavne. V mojem primeru mi je bila gospodična zelo všeč, a takrat je imela resnega fanta in še n ljubimcev. Med iskanjem kondoma pa mi je nekaj krvi le stopilo v zgornjo glavo, ki pa ji ni bilo povšeči, da bi postal ljubimec št. n+1, tako da je bil manko kondomov le priročen izgovor, četudi mi jih je res zmanjkalo. Ob treh zjutraj, ko sva bila oba gola in vroča, pač nisem hotel načenjati nekih čustvenih tem. Ne glede na ves razplet pa mi je bila res fejst ženska in hudo mi je bilo, ker je bila zavoljo tega užaljena.

Če je pa tebi tako enostavno zavrniti seks s prijetno žensko, se lahko pak šteješ za srečnega.

xmetallic ::

FormerUser je izjavil:

Ne, lažnih obtožb je od 2-8%.

Priča smo novemu prirejanju podatkov s strani Hipatije. Kakšno presenečenje. Not.

FBI je podal številko 8%. Ne 2-8% temveč natanko 8%.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FormerUser ()

looser ::

MisterM je izjavil:

Če je pa tebi tako enostavno zavrniti seks s prijetno žensko, se lahko pak šteješ za srečnega.

Najbrž ni za verjeti, ampak se navadiš, tudi tega.
Četudi je zelo všečna in v svojih najboljših letih.
Tule ne gre toliko za srečo samo po sebi.
No, mogoče posredno srečo.

xmetallic ::

FormerUser je izjavil:

Ne želim zveneti elitistično ker poznam tudi "preproste" ženske, ki imajo te stvari zelo dobro razjasnjene, ampak zgodovinsko gledano, so bile vedno izobražene ženske tiste, ki so vlekle voz ženskih pravic naprej, kar je povsem logično, saj so imele tako znanje kot čas, da so o tem razmišljale, od česar pa so na koncu imele koristi VSE ženske in zelo podobno je tudi danes.

Ženske v finančnem sektorju v ZDA se ne strinjajo. Stanje se je poslabšalo, ker danes zaradi radikalnih feministk moški v finančnem sektorju, kjer so na kocki v nekaterih primerih tudi milijarde dolarjev, ne želijo več sodelovati z ženskami.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FormerUser ()

FormerUser ::

TheBlueOne je izjavil:

@Hipatija
Na koncu pa je punca morda dala v medije, seveda svojo verzijo, tiste od fanta nisem kje zasledil, kar pa je prvo, kar je treba prebrat preden se govori cez postopek.

Nič ni dala ženska svoje verzije v medije ampak je sodbo, v kateri sta stališči obeh strani natančno popisani, izbrskal novinar in o njej pisal.

TheBlueOne je izjavil:

Kar se tice dovolj upirat, se strinjam, da se mora dovolj, ker imas spolnih praks kolikor hoces, kjer se bejba upira. Skoraj vse fantazije, mimogrede tudi top pet zenskih to vkljucujejo.

Nehaj že nabijat o teh fantazijah ker jih večina žensk sploh ne želi realizirati, kljub domnevni popularnosti, jih prakticira le kakšen procent parov. Sploh pa jih ne želijo realizirati z nekim random tipom ob prvem spolnem kontaktu ali pa ko so pijane, se pa takšni stereotipi konstantno uporabljajo za opravičevanje nasilja nad ženskami, tudi na sodišču in velikokrat žal uspešno.

TheBlueOne je izjavil:

Ce imas iste vatle za vse, potem se zavedaj, da je ona verjetno bila pravtako pijana, kakor tudi verjetno on in to upostevaj. Kako potem sodis, ce si sodnik in imas opravka z dvema, ki se morda se sama ne spomneta dobro kako je bilo.

Očitno vseeno ni bil toliko pijan, da ne bi našel otroške sobe kjer je spala, jo slekel, začel z njo spolni odnos in ga kljub upiranju dokončal. Meni tole deluje dovolj trezno, da se človek zaveda kaj počne.

TheBlueOne je izjavil:

moski posili tezje ali lazje niti ni vazno, zakonodaja je pisana za vse enako. Ce bo lahko vsak po vsakem odnosu odkorakal na policijo in povedal, da je vmes nezno povedal ne in oddal tozbo, morda posnel in cao v zapor. Jaz ne vem, kaksne izkusnje imas v postelji, ampak si mislim, da ga skoraj ni, ki je po teh metodah lahko hitro za resetkami, ce sexa kolikortoliko zabavno. Bo treba napisati scenarij v naprej, podpisat, uverit itn., ce res ni "klasika". :D Ce sodisca ne bodo gledala okoliscin in samo sodla tako cez palec, kot sodis ti v tem primeru, ki ga navajas, zna biti kar sranje.

Za zadovoljstvo v postelji je ključna dobra komunikacija, pred in med spolnim odnosom, če se vam to zdi dolgočasno potem se pač ne znate iti ker "practicing consent doesn’t just make for ethical, safer sex, but when done well, makes for more pleasurable sex, too." https://mashable.com/2016/01/20/consent...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: xmetallic ()

MisterM je izjavil:

Brez najmanjšega problema.
sudo poweroff

kingsix ::

Niti malo ne mislim brat teme.. Ampak je nekako takole:
Če si lep potem je vseeno kaj rečeš oz. narediš. Če pa nisi pa moraš pač pazit.
Ker pa je to tech forum.. Pazite. :P

No to je blo malo za šalo malo zares. Danes je problem predvsem komunikacija.. Sestrična, ki je stara 20 pravi, da se fantje sploh ne znajo pogovarjat v živo..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

looser ::

kingsix je izjavil:

Sestrična, ki je stara 20 pravi, da se fantje sploh ne znajo pogovarjat v živo..

No, vidiš, da zrel moški še ni za pod ciprese :-)
Jaz pa imam resne probleme s chatanjem.
Ne znam se it tiste asinhronosti v pogovorih.

jype ::

Sestrična je pač bolj počasne sorte in ji še ni kapnilo, da se lahko v mrtvo pogovarjaš z desetimi hkrati, v živo je pa to bistveno težje.

Pa še grda je.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: thramos ()

Vazelin ::

Ko sem bil mlad sem imel težavo, da sem se težko pogovarjal z lepimi puncami. S povprečnimi BP sam une res lepe so mi bile ... ne vem kako bi rekel, neke vrste trema. Morda sem preveč občudoval njihovo zunanjo lepoto. Morda sem gledal na njih kot nek artifakt v Louvru. Sem dejtal tudi lepe ampak šele potem, če smo se vklopili v družbo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Morda sem gledal na njih kot nek artifakt v Louvru
Če ti v Louvru vsa kri iz možganov steče v brecila, potem je to to, sicer pa ne.

poweroff je izjavil:

Hipatija, nisi mi odgovorila na vprašanje v čem je razlike med "ne je ne" in "da je da"...

Nisem vedela, da mene sprašuješ. Sicer je pa že @Unilseptij dal en copypaste na to zadevo, z zaključkom se sicer ne strinjam, so pa razložene razlike med vsemi tremi modeli. https://slo-tech.com/forum/t737713/p618...

FormerUser je izjavil:

poweroff je izjavil:

Nisem vedela, da mene sprašuješ. Sicer je pa že @Unilseptij dal en copypaste na to zadevo, z zaključkom se sicer ne strinjam, so pa razložene razlike med vsemi tremi modeli. https://slo-tech.com/forum/t737713/p618...

No, saj tega ne razumem. Če je ne, je ne. Ne glede na to ali je ogroženo življenje, zdravje, ali kaj drugega in ne glede na aktivno upiranje. Pač, ni prostovoljno.

Ne razumem torej kje je razlika od "ja"?
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Ne razumem torej kje je razlika od "ja"?
Da pri "ne je ne", moraš povedat, da nočeš. Pri "ja" moraš pa povedat, da hočeš, sicer je posilstvo.

Pa saj je menda jasno, da če en partner ne da soglasja, potem soglasja ni?
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Lahko pa partner tudi nič ne reče, nekatere žrtve denimo "zmrznejo", v modelu "ne je ne" to pomeni, da ni nasprotovanja in torej ne gre za posilstvo, v modelu "ja pomeni ja" pa je, ker soglasje ni bilo pridobljeno.

poweroff je izjavil:

Slabo poznaš kulturo, v kateri prebivaš, vidim.

V okolju, kjer bivam, jo poznam dobro. 8-)

Je pa problem tole nabijanje s posilstvi... spominja na retoriko Nova24TV da z migranti prihajajo posilstva in kukluksklanovsko obtoževanje črncev za posilstva v 60-tih letih.

Tako da je za razmislit, kam vodi taka retorika in komu je voda na mlin. Pa ne govorim o tem, da se ne sme govorit o problemu. Govorim o tem, da če se dela umeten problem (ali se ga prikazuje večjega, kot je), bo zadeva lahko zelo eksplodirala nazaj.
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Je pa problem tole nabijanje s posilstvi...
Zanimivo, da je problem "nabijanje s posilstvi", medtem ko posilstva sama niso tako problematična. Večji problem je, da se o njih javno govori in da se tiste, ki posiljujejo, dejansko kaznuje.

poweroff je izjavil:

če se dela umeten problem (ali se ga prikazuje večjega, kot je), bo zadeva lahko zelo eksplodirala nazaj.
Jasno, moški so že genetsko pametnejši od žensk in že dolgo vedo, da je za ženske daleč najbolje, da so tiho.

jype, tudi taki "moški" kot si ti bi morali vedet, da je najbolje, da so včasih tiho.
Aja to je vseeno le forum oz splet... V živo pa kot oni mamini sinčki, verjetno bi upal rečt 5% kar tukaj napišeš, pa še to bi jecljal in v tla gledal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

kingsix je izjavil:

Aja to je vseeno le forum oz splet... V živo pa kot oni mamini sinčki, verjetno bi upal rečt 5% kar tukaj napišeš, pa še to bi jecljal in v tla gledal.
Verjetno, ja. Ti, po drugi strani, sovražiš ženske, zato se niti prikazal ne bi.

Zakaj bi pa sovražil ženske...? Saj pa mam eno in mi lepo kuha, pomiva posodo, nastavi ko hočem, sesa, lika.. Vse kar prava ženska mora počet. A ne..

kingsix je izjavil:

Zakaj bi pa sovražil ženske...? Saj pa mam eno in mi lepo kuha, pomiva posodo, nastavi ko hočem, sesa, lika.. Vse kar prava ženska mora počet. A ne..
Absolutno, absolutno. Ravno tako si našel, ki ji pomivanje posode predstavlja izpolnitev vseh njenih fantazij, čestitam.

Ti, kot moški, moraš pa poskrbeti, da od leta 2010 naprej na planetu ne bo več oboroženih konfliktov, da bo okolje dolgoročno zagotavljalo pogoje za udobno življenje in se vsaj enkrat na teden stuširat... Pa ti ne gre najbolje od rok.

Ne.. Njena največja fantazija je še vedno to da mi nastavi....saj kateri pa nebi blo.
Stuširam se pa neoborožen vsak dan in tudi poskrbim, da se ima ženska kje stuširat in da ima vse potrebno...

kingsix je izjavil:

Ne.. Njena največja fantazija je še vedno to da mi nastavi....saj kateri pa nebi blo.
Kadar te ni poleg, pa drugače pove.

kingsix je izjavil:

Stuširam se pa neoborožen vsak dan in tudi poskrbim, da se ima ženska kje stuširat in da ima vse potrebno...
Slab izgovor za moškega, skratka.

PacificBlue ::

Malo za hec, malo za res:)
https://m.youtube.com/watch?v=0KrOZe2Sx...
I’m out.
:3

SmotaniJanez ::

HappyPills je izjavil:

Pristop do žensk (oz. vseh stvari v življenju) je stvar čisto "preprosta" (v resnici zahteva veliko dela in ni preprosta). Najprej je treba imet zdrav odnos do sebe, kar pomeni, da se ni potrebno dokazovat ne skozi denar, dosežke, ne skozi to koliko si jih podrl in koliko si boljši od drugih. Ko enkrat to dosežeš ostane le smooth sailing. Če sam ne živiš v drami, drame tudi ne boš privlačil. Tvoj pogled na svet in komunikacija bosta drugačna in tudi težav z navezovanjem stikov ne bo več. Do žensk (moških) se ne bo več pristopalo, ker se jih želi podret, ampak ker se jih želi spoznat. Če si zadovoljen s sabo boš lahko pokazal sebe v celoti in takrat se lahko začne ustvarjati vezi o katerih vsi sanjajo, a jih na žalost želijo dosežt skoz denar, slavo, ekstremizmo, agresijo, egoizmom, narcisoidnostjo ter drugimi oblikami iskanja pozornosti. Vse to in še vedno si lahko moški :).

To se kr lepo bere. Ampak po moje, če v službi recimo vejo da maš novo veliko bajto, tud ni od muh. Bo veliko lažje ustvarjati "konstruktivno ozračje"....

Ženske pač iščejo poleg tistega tud to, da je moški sposoben preživljat družino, da ni kak luzer ki živi pri mamici v enosobnem stanu. In nabija špile, namest da bi se potil za keš.

Tko je in je zmerej blo.

Ko enkrat nekej maš, si tud precej samozavesten in lažje vzpostaviš stik, seveda če si drgač normalno mentalno zdrav.

Zgodovina sprememb…

poweroff je izjavil:

Tako da je za razmislit, kam vodi taka retorika in komu je voda na mlin. Pa ne govorim o tem, da se ne sme govorit o problemu. Govorim o tem, da če se dela umeten problem (ali se ga prikazuje večjega, kot je), bo zadeva lahko zelo eksplodirala nazaj.

Tukaj se gre izključno za opozarjanje, da je naš obstoječi zakon glede tega pomankljiv. Dejansko lahko trenutno omamljeno osebo posiliš, če se je nesposobna jasno izreči da noče, pa boš obsojen le za spolno zlorabo in ne za posilstvo.

MisterM je izjavil:

Dejansko lahko trenutno omamljeno osebo posiliš, če se je nesposobna jasno izreči da noče, pa boš obsojen le za spolno zlorabo in ne za posilstvo.

OK, to bom preveril, ampak bivši sodelavec, ki je kot kriminalist delal na točno tem področju mi je prejšnji teden razlagal, da temu ni tako.

Mimogrede, kazni za obe kaznivi dejanji se pa razlikujeta ali ne? Ker če ne, potem je to zgolj stvar semantike.
sudo poweroff

Seveda, za spolno zlorabo je pridpisana kazen do enega leta, za posilstvo pa do deset let.

SmotaniJanez je izjavil:

Ženske pač iščejo poleg tistega tud to, da je moški sposoben preživljat družino, da ni kak luzer ki živi pri mamici v enosobnem stanu. In nabija špile, namest da bi se potil za keš.

Tko je in je zmerej blo.

Vse manj bo tako, ker ženske danes same služijo denar in imajo svoje hiše in stanovanja, tako da bo treba pokazati še kake druge kvalitete.

Dri3r ::

FormerUser je izjavil:

Vse manj bo tako, ker ženske danes same služijo denar in imajo svoje hiše in stanovanja, tako da bo treba pokazati še kake druge kvalitete.

Kaj pa po tvojem mnenju so te kvalitete?
dri3r

Cruz ::

Dri3r je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Access to backdoor.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Dri3r je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Pripravljenost vlagati svoj čas in energijo v odnos in družino, ne samo biti finančnik, vse ostalo (gospodinjstvo, vzgojo otrok, emocionalno delo) pa prepustiti ženski.

FormerUser je izjavil:

To, da same služijo denar je prav.

Je pa na srečo čedalje več moških začelo razmišljat tudi v tej smeri, da mora tudi ženska pokazati kakšne kvalitete. Zgolj lepota in sex pač nista dovolj.
sudo poweroff

No, ko se prično pogovori o pogojih za parjenje, je faza dvorjenja uspešno zaključena.

Gagatronix ::

MisterM je izjavil:

Vedno? Ne vem, kako ti uspe.

Being asexual helps. :) Plus ne maram da se me ljudje dotikajo.

Relanium ::

FormerUser je izjavil:

Da vidimo tvojo hišo in stanovanje ter zaposlitev, če si že tako izkušena, kot se predstavljaš...

49106 ::

Služijo! Torej ali, ali. Ali denarja, za razliko od drugih žensk, ne služi sama, ali pa ni ženska.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

TheBlueOne ::

FormerUser je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

@Hipatija
Na koncu pa je punca morda dala v medije, seveda svojo verzijo, tiste od fanta nisem kje zasledil, kar pa je prvo, kar je treba prebrat preden se govori cez postopek.

Nič ni dala ženska svoje verzije v medije ampak je sodbo, v kateri sta stališči obeh strani natančno popisani, izbrskal novinar in o njej pisal.

TheBlueOne je izjavil:

Kar se tice dovolj upirat, se strinjam, da se mora dovolj, ker imas spolnih praks kolikor hoces, kjer se bejba upira. Skoraj vse fantazije, mimogrede tudi top pet zenskih to vkljucujejo.

Nehaj že nabijat o teh fantazijah ker jih večina žensk sploh ne želi realizirati, kljub domnevni popularnosti, jih prakticira le kakšen procent parov. Sploh pa jih ne želijo realizirati z nekim random tipom ob prvem spolnem kontaktu ali pa ko so pijane, se pa takšni stereotipi konstantno uporabljajo za opravičevanje nasilja nad ženskami, tudi na sodišču in velikokrat žal uspešno.

TheBlueOne je izjavil:

Ce imas iste vatle za vse, potem se zavedaj, da je ona verjetno bila pravtako pijana, kakor tudi verjetno on in to upostevaj. Kako potem sodis, ce si sodnik in imas opravka z dvema, ki se morda se sama ne spomneta dobro kako je bilo.

Očitno vseeno ni bil toliko pijan, da ne bi našel otroške sobe kjer je spala, jo slekel, začel z njo spolni odnos in ga kljub upiranju dokončal. Meni tole deluje dovolj trezno, da se človek zaveda kaj počne.

TheBlueOne je izjavil:

moski posili tezje ali lazje niti ni vazno, zakonodaja je pisana za vse enako. Ce bo lahko vsak po vsakem odnosu odkorakal na policijo in povedal, da je vmes nezno povedal ne in oddal tozbo, morda posnel in cao v zapor. Jaz ne vem, kaksne izkusnje imas v postelji, ampak si mislim, da ga skoraj ni, ki je po teh metodah lahko hitro za resetkami, ce sexa kolikortoliko zabavno. Bo treba napisati scenarij v naprej, podpisat, uverit itn., ce res ni "klasika". :D Ce sodisca ne bodo gledala okoliscin in samo sodla tako cez palec, kot sodis ti v tem primeru, ki ga navajas, zna biti kar sranje.

Za zadovoljstvo v postelji je ključna dobra komunikacija, pred in med spolnim odnosom, če se vam to zdi dolgočasno potem se pač ne znate iti ker "practicing consent doesn’t just make for ethical, safer sex, but when done well, makes for more pleasurable sex, too." https://mashable.com/2016/01/20/consent...

Nisem zelel kaj trditi, kakor pocnes ti. Samo zelim povedati, da morda ni tako enoznacno. Sam nikakor ne bi zelel soditi o procesih, ki jih ne poznam. Ko sem bil se otrocji sem seveda to pocel, ampak kasneje spoznal, da ce zadev ne poznas v detajl je bolje biti tiho, ker ce nimas prav, je problem, da izgubis kredibilnost, kar ti otezi pot do ciljev. Zelel sem samo pokazati, da kar je v medijih ni dovolj v teh primerih.

Ampak ne pravim, da ne poznas doticnega primera, delujes, kakor da si bila nekajkrat v sodni dvorani med procesom. Ce ga poznas, potem ti seveda ne morem nasprotovati, dokler sam ne bom prisel do drugih zakljuckov, kar pa se ne bo zgodilo, ker se ne mislim poglabljat v tuje sodne procese.

Ampak, da bi ti dal prav, ker si prebrala kaj okoli sodnega procesa v casopisu pa se ne bo zgodilo. Imamo prevec mahinacij okoli tega, tudi na najvisjih nivojih in naceloma raje kot grmenju verjamem koncnim sodbam. Na koncu so se praviloma izkazale se za najmanj pristranske.

Torej kot prvo je sodba sveta, dokler mi drugace ne objasni nekdo, ki podrobno pozna proces in se potem bi zelel slisati drugo stran.

jero_no1 ::

kingsix je izjavil:

Malo off topic: kolk plačuješ ti tej ženski, da vse to naredi, medtem ko se ti hladiš s pivom pred TVjem??

jero_no1 je izjavil:

Malo off topic: kolk plačuješ ti tej ženski, da vse to naredi, medtem ko se ti hladiš s pivom pred TVjem??
Okoli 70 na mesec za streho nad glavo, okoli 100 na mesec za hrano. Ostalo mora zaslužiti sama. Zanjo ni dober deal, ampak tako je, če je ženska gospodinja v patriarhalni družbi.

TheBlueOne ::

jero_no1 je izjavil:

kingsix je izjavil:

Ne pravi, da se med tem on hladi s pivom pred TVjem. Morda je pravi dec po strih pravilih in sluzi za dva in med tem, ko ona ureja gospodinjstvo dela.

TheBlueOne je izjavil:

Nisem zelel kaj trditi, kakor pocnes ti. Samo zelim povedati, da morda ni tako enoznacno. Sam nikakor ne bi zelel soditi o procesih, ki jih ne poznam. Ko sem bil se otrocji sem seveda to pocel, ampak kasneje spoznal, da ce zadev ne poznas v detajl je bolje biti tiho, ker ce nimas prav, je problem, da izgubis kredibilnost, kar ti otezi pot do ciljev. Zelel sem samo pokazati, da kar je v medijih ni dovolj v teh primerih.

Potemtakem bi morala biti večina ljudi o večini tem tiho in se res pogovarjati le o banalnostih, kar je totalni absurd. Dovolj je, da poznaš osnove, prisluhneš strokovnjakom, ki argumentirajo zadevo z več vidikov in si na podlagi tega ustvariš svoje mnenje, ki pa seveda ni zacementirano in ga še vedno lahko nadgrajuješ, če te kdo z argumenti prepriča. Ako je bilo tvoje osnovno mnenje v celoti zgrešeno, lahko pa tudi priznaš, da si storil napako in se zanjo opravičiš, zaradi tega nisi nič manj kredibilen.

TheBlueOne je izjavil:

Ampak, da bi ti dal prav, ker si prebrala kaj okoli sodnega procesa v casopisu pa se ne bo zgodilo. Imamo prevec mahinacij okoli tega, tudi na najvisjih nivojih in naceloma raje kot grmenju verjamem koncnim sodbam. Na koncu so se praviloma izkazale se za najmanj pristranske.

Torej kot prvo je sodba sveta, dokler mi drugace ne objasni nekdo, ki podrobno pozna proces in se potem bi zelel slisati drugo stran.

Prihaja tudi do sodnih zmot, napak in gnilih kompromisov. Tale primer gotovo sodi v to kvoto in povsem pravilno je, da je bil javno izpostavljen, če je sprožil debato o redefiniciji posilstva bo pa od njega vsaj neka korist.

poweroff je izjavil:

FormerUser je izjavil:

To, da same služijo denar je prav.

Je pa na srečo čedalje več moških začelo razmišljat tudi v tej smeri, da mora tudi ženska pokazati kakšne kvalitete. Zgolj lepota in sex pač nista dovolj.

Ne vem zakaj so do sedaj čakali.

Relanium je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Da vidimo tvojo hišo in stanovanje ter zaposlitev, če si že tako izkušena, kot se predstavljaš...

Dovolj, da me janezi, ki se hvalijo z veliki hišami ne impresionirajo.

Zgodovina sprememb…

Relanium ::

FormerUser je izjavil:

Dovolj, da me janezi, ki se hvalijo z veliki hišami ne impresionirajo.

Lahko je pri mamici živet
««
11 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26646084 (41634) vostok_1

"Ja pomeni ja", redefinicija rimskega prava? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
33849678 (43495) zee

Več podobnih tem