Forum » Slo-Tech » nov forum:izkusnje s trgovinami
nov forum:izkusnje s trgovinami
nemesis ::
Zivjo!
Cedalje vec nas je, ogorcenih kupcev, oguljofanih strank, ki so jih dobile zahrbtne racunalniske trgovine in servisi, ki gledajo le na njihov lastni profit in ne na zadovoljno stranko...
Dajem pobudo, da se naredi forum ali podstran, kjer bi lahko ljudje pustili svoje slabe izkusnje (ali po moznosti tudi kaj pohvalili).
lp,
nemesis
Cedalje vec nas je, ogorcenih kupcev, oguljofanih strank, ki so jih dobile zahrbtne racunalniske trgovine in servisi, ki gledajo le na njihov lastni profit in ne na zadovoljno stranko...
Dajem pobudo, da se naredi forum ali podstran, kjer bi lahko ljudje pustili svoje slabe izkusnje (ali po moznosti tudi kaj pohvalili).
lp,
nemesis
Huey P ::
Loža...
Trgovine pa so zajebane. Da jim jebem mater prokleto, k so ene trgovine take pizde. Danes grem po prazen CD (v Comtron), pa dam enmu tipu pa vse šteka v pičko mater.
Jerovšek ma vsakič, ko grem mimo zaprto...
Abak pa ma na netu cenik pa piše da majo Big Tower, pa grem tja (na drug konec mesta), pa mi stari pravi da nimajo, razen, če naročim.
Fuck ´em all..... pigs!!
Trgovine pa so zajebane. Da jim jebem mater prokleto, k so ene trgovine take pizde. Danes grem po prazen CD (v Comtron), pa dam enmu tipu pa vse šteka v pičko mater.
Jerovšek ma vsakič, ko grem mimo zaprto...
Abak pa ma na netu cenik pa piše da majo Big Tower, pa grem tja (na drug konec mesta), pa mi stari pravi da nimajo, razen, če naročim.
Fuck ´em all..... pigs!!
..::DOOM III: The Legacy::..
whatson ::
ja Jerovšek je res za ku*ac... kolko tolko mi se še dopade comtron pa tudi abak ni slab...
ideja, da bi odprli tak forum je odlična... ampak dvomim, da bodo adimini na tej strani za to...
če nam ne bo drugega prostalo bom jaz odprl tak forum
ideja, da bi odprli tak forum je odlična... ampak dvomim, da bodo adimini na tej strani za to...
če nam ne bo drugega prostalo bom jaz odprl tak forum
Witboy ::
Se strinjam, fajn bi bilo imeti tak forum. Če ne že zaradi druzga, lahko zato da se nebi še kaki drugi uporabniki nasrali če se že sam!!!!!
Koci ::
rešitev je preprosta, stvair nesite nazaj in če vam ne zamenjajo jih prijavite na Urad za zaščito potrošnikov, edino tega se zares bojijo
mravla ::
zadnjič prinesem v megahit procesor P3 box verzijo, zaradi montaže golden orba(garancija), pa mi reče oni tam not, da prvič vidi takšen procesor, pa še narazen ga ni zanl vzeti. žalostno-pa vendar res.
ful sem pa zadovoljen z madison-systems. prijazni in dobra kvaliteta.
ful sem pa zadovoljen z madison-systems. prijazni in dobra kvaliteta.
če ga poženeš, bo letel
Tjulenj ::
tak forum bodo prekmalu preplavili lastniki/zaposleni v racunalniskih stacunah in branili sebe ter pljuvali po konkurenci.
Rott-von-weiler ::
Rezident evil
saj maš ložo za take ili onake teme edino če ti misliš da je loža premala
saj maš ložo za take ili onake teme edino če ti misliš da je loža premala
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comtron SG (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 13728 (8533) | Turtle |
» | COMTRONOddelek: Kaj kupiti | 4443 (3362) | fahrenGONE |
» | Glejte kake bedarije govorijo v računalniških trgovinah (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6783 (3059) | dxx |
» | Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 22280 (13221) | Tilen |
» | Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 45089 (43702) | Tjulenj |