Forum » Pomoč in nasveti » problemi z Epson Stylus Color 480
problemi z Epson Stylus Color 480
Baja ::
Eni čudni problemi. Driverje sem inštaliral brez problema, vse je šlo OK. No, potem pa, ko sem začel tiskati, je prvi print natisnil brez problema, z drugim printom pa so se začele težave. Windowsi javljajo neke čudne napake, zanimivo pa je da vedno drugačne. Prvo sem mislil da je problem v driverjih, zato sem z neta snel najnovejše, pa gremo jovo na novo. Vse lepo in prav, le problemi so ostali. Zato prosim vse, ki so imeli s tem printerjem kakšne težave, naj se javijo in povejo svoje mnenje.
Aja, konfiguracija: En stari P1 90 64RAM Win98 SLO z inštaliranim Wordom 97 SLO in čisto ni drugega.
HELP MEEEEEEEEEEE
Aja, konfiguracija: En stari P1 90 64RAM Win98 SLO z inštaliranim Wordom 97 SLO in čisto ni drugega.
HELP MEEEEEEEEEEE
msmiha ::
Problem bi laho bil v Windowsih. Winodowse daj na novo gor pa bi moglo delat. Laho pa še probaš printer na kak drug računalnik priključit pa če bo delal na onem ompu je printer ziher vredi
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Kaj kupiti | 378070 (78) | Hikari |
» | Canon in skeniraj v mapo, SMB tezavaOddelek: Omrežja in internet | 1125 (840) | mat xxl |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19821 (18393) | novuporabnik |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2432 (2002) | overdovs |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3921 (3345) | TheJack |