Forum » Loža » Hofer in premalo pečen kruh
Hofer in premalo pečen kruh
vostok_1 ::
Exactly...ker nimamo ne tolerance ne potrpežljivosti vzdrževat sistem, potem vedno končamo v nekih izpirjenih smereh. Država naj kar vse prevzame ane!
Jz skoraj vedno poskrbim, da če sem zadovoljen pohvalim, če sem razočaran pa pograjam dotičnemu ponudniku. In jasno povem...da v primeru ignoriranja grem bodisi konkurenci bodisi bojkotiram.
Prezahtevna reč za moderne facebook pičkice zgleda.
You know what....burn in nuclear fire, dovolj imam te degradirane in izpirjene sorry excuse we call society. Fuck you.
Jz skoraj vedno poskrbim, da če sem zadovoljen pohvalim, če sem razočaran pa pograjam dotičnemu ponudniku. In jasno povem...da v primeru ignoriranja grem bodisi konkurenci bodisi bojkotiram.
Prezahtevna reč za moderne facebook pičkice zgleda.
You know what....burn in nuclear fire, dovolj imam te degradirane in izpirjene sorry excuse we call society. Fuck you.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
jocoj ::
Tale pekarija v trgovinah ja vse že predpripravljeno ali predpečeno tako, da tole nima veza s pekovskim poklicem. Vsak zna v peč vržt zaboj zamrznjenih žemelj in pritisniti na gumb za prednastavljen program.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jocoj ()
kuall ::
Sej surova moka ni strupena. Sem jo že velikokrat jedel zmešano s surovimi stepenimi jajci (testo za biskvit) in ni bilo nobenih problemov in prav okusna je. Kuha se jo samo zato, da se ubije bakterije. Isti razlog, zakaj kuhamo mleko, ko pa se ga lahko z malo rizika popije surovega.
Za vse a-social media vzgojene družbene retardirance, tu imate navodila (recimo za kruh v pekarni, je pa aplikativno na vse ostalo z modifikacijami):
1. Vstopiš v pekarno
2. Pogledaš, če ima kaj prijetnega na pogled v izložbi
3. Vprašaš v kakšnem stanju je roba
4. Če nima gužve in ti ne posveti dovolj pozornosti ga malo bolj ostro pogledaš oz. spremeniš attitude v malo bolj ofenziven.
5. Če nujno rabiš, pač vzameš, plačaš in se pobereš stran z nevtralno-nezainteresiranim pogledom.
6. Poješ in vidiš, da je slabo, čeprav bi lahko bilo dobro.
Naslednjič ko je sila greš opet do njega.
1. Ponovno vprašaš če je zadeva sveža itd.
2. Poveš, da zadnjič je bilo bolj "tko-tko"
3. Če ti kljub temu ne posveča pozornosti in ne odgovoroi zavodovljivo...in da se želiš izognit konfliktu pač kupiš nekaj simbolično se pobereš stran in nikoli več ne prideš.
Če oceniš, da si v poziciji moči...sikneš kaj nazaj, da imaš zadnjo besedo.
4. Poveš vsem, ki poznaš, da tam so te že večkrat grdo tretirali.
End of story.
Ali pa pozabiš na vse to skp in greš nekomu drugemu.
It's really simple actually, zgolj ne smeš biti socialno-medijski-retardiranec.
V primeru, da si zadovoljen z ponujenim, pa prideš drugič in rečeš, da je bilo tisto zadnjč kar fino...po možnosti prineseš še prijatla zravn in mu kaj priporočaš.
Nobene inšpekcije, nobenega trošenja državnega denarja, nobenih novih zakonov, ki uničujejo potencialno dobre manjše ponudnike...
1. Vstopiš v pekarno
2. Pogledaš, če ima kaj prijetnega na pogled v izložbi
3. Vprašaš v kakšnem stanju je roba
4. Če nima gužve in ti ne posveti dovolj pozornosti ga malo bolj ostro pogledaš oz. spremeniš attitude v malo bolj ofenziven.
5. Če nujno rabiš, pač vzameš, plačaš in se pobereš stran z nevtralno-nezainteresiranim pogledom.
6. Poješ in vidiš, da je slabo, čeprav bi lahko bilo dobro.
Naslednjič ko je sila greš opet do njega.
1. Ponovno vprašaš če je zadeva sveža itd.
2. Poveš, da zadnjič je bilo bolj "tko-tko"
3. Če ti kljub temu ne posveča pozornosti in ne odgovoroi zavodovljivo...in da se želiš izognit konfliktu pač kupiš nekaj simbolično se pobereš stran in nikoli več ne prideš.
Če oceniš, da si v poziciji moči...sikneš kaj nazaj, da imaš zadnjo besedo.
4. Poveš vsem, ki poznaš, da tam so te že večkrat grdo tretirali.
End of story.
Ali pa pozabiš na vse to skp in greš nekomu drugemu.
It's really simple actually, zgolj ne smeš biti socialno-medijski-retardiranec.
V primeru, da si zadovoljen z ponujenim, pa prideš drugič in rečeš, da je bilo tisto zadnjč kar fino...po možnosti prineseš še prijatla zravn in mu kaj priporočaš.
Nobene inšpekcije, nobenega trošenja državnega denarja, nobenih novih zakonov, ki uničujejo potencialno dobre manjše ponudnike...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Unknown_001 ::
To je eden njegovih boljših prispevkov.:)
Pravi ekstra zateženc.
FormerUser je izjavil:
O, madona, kok si pa ti zatežen.
Go make me some bread, woman!
SUDO make a sandwich.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
-!v
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Unknown_001 ::
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
FormerUser ::
FormerUser je izjavil:
Spec si ga sam, če se že pripravljaš na apokalipso, ti ne bo škodilo, če si boš tudi kruh znal sam naredit.
Unknown_001 je izjavil:
Unknown_001 je izjavil:
-!v
?
Negiran "-v", za vsak slučaj.
Point ?
Nerd joke. Nevermind.
FormerUser je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Spec si ga sam, če se že pripravljaš na apokalipso, ti ne bo škodilo, če si boš tudi kruh znal sam naredit.
V primeru apokalipse bom potreboval tudi živahno in plodno ženo, interested?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Kruh spodbuja apetit, če še ne veš. :)
Zato daš pa zraven beljakovino, da te nasiti, sploh če je polnozrnat.
V primeru apokalipse bom potreboval tudi živahno in plodno ženo, interested?
Not really.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()
FormerUser je izjavil:
Not really.
Oh come on, you and me together babe, can make the patriarchy great again!
Ponujam varnost pred super mutanti in raiderji, redno hrano ter vsaj 3 orgazme tedensko...it's a fair fucking deal girl.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
kuall ::
še ypetove blodnje je lažje brati kot tole od vostoka. spominja me na "slovenija ima talent".
Blodnje je vedno lažje razumet v primerjavi s strokovno literaturo...duuh.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
jype ::
Ponujam varnost pred super mutanti in raiderji, redno hrano ter vsaj 3 orgazme tedensko...it's a fair fucking deal girl.Všeč mi je, kako si domišljaš, da si ženske varnosti, hrane in orgazmov ne morejo zagotoviti same - na precej manj zoprn način kot zatežen tip, ki ima o vsem napačno mnenje.
She's free to enjoy the ghoul gangbang, if she so chooses.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Seveda nisi. Koliko nerdov pa je lepotcev, ki nosi Lacoste čevlje in prevaža vreče cementa?
Very few!
Very few!
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
I'm neither a ghoul nor a rapist.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
@vostok1
Morala bi te vreči na shit listo tisti trenutek, ko si prvič začel opletati z besedami na c, ampak te zaradi privzgojene ženske vljudnosti nisem. Popravljam napako, tako da lahko greš delati družbo xmetallicu in eagurusu.
Morala bi te vreči na shit listo tisti trenutek, ko si prvič začel opletati z besedami na c, ampak te zaradi privzgojene ženske vljudnosti nisem. Popravljam napako, tako da lahko greš delati družbo xmetallicu in eagurusu.
FormerUser je izjavil:
@vostok1
Naj ti bo, bom priden, but only because it's you.
Deal?
I'm neither a ghoul nor a rapist.You don't have to be either of those things to be gangraped by ghouls. Prepričan sem, da boš v izkušnji neizmerno užival, morda celo doživiš orgazem.
Pa še kruh v hoferju ti bo precej bolj teknil!
Ghoul-i imajo bolj malo hit-pointov pa še slabe traite in perkse. It won't be an issue.
PS. Besede na "c"??
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
LeQuack ::
Jaz istem opazil pri burekih, ki jih imajo. Če vzameš tistega ki zgleda da je že skoraj zakurjen, potem je v redu, ampak ostali so pa dostikrat skoraj na pol surovi znotraj. Včasih ni blo tako, tako da zgleda je nekaj na tem, dvomim sicer da šparajo na elektriki, bolj je to da jih hočejo čim več spečt količinskoi in jih potem pečejo manj časa.
Quack !
Cunts galore.
Anyway, jype daj naredi mi uslugo in povej Hipatiji, da se opravičujem for being a mean old man.
Z feministkami treba nežneje ravnat kot zgleda.
Anyway, jype daj naredi mi uslugo in povej Hipatiji, da se opravičujem for being a mean old man.
Z feministkami treba nežneje ravnat kot zgleda.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Feministke imajo zelo različne potrebe, je pa vsem skupno to, da jih je precej težje manipulirat kot povprečnega bedaka.
To mi je jasno, nimajo vse rožice istih zahtev in potreb po negovanju.
Ampak vseeno se ji opraviči v mojem imenu, naslednjih 1000 migrantov je free of charge, če mi narediš to uslugo.
Ampak vseeno se ji opraviči v mojem imenu, naslednjih 1000 migrantov je free of charge, če mi narediš to uslugo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Bo3z ::
Jype je male ally playa!
Respect bro.
Respect bro.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Bo3z ::
Spajky ::
ma z_YT-bajte si one tri dele fr.dokumentarca (če niste že gledali na tvSlo pred časom) - "Ali nam hrana lahko škoduje" ... vam bo kmalu kaj bolj jasno, kam smo padli v zadnje 1/2 stoletja ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
3p ::
Jst pa mislm, da to ni premalo pečeno. Ta testo dejansko tak je,...slab,...pocen,..pocast... To je "narejeno" za to, da od zunej lepo zgleda. To je pa vse.
Po mojem ne odtalijo dovolj, preden dajo v pečico. Na ta način dobiš tak izdelek. (Saj lahko doma poizkusiš s kakimi zmrznjenimi rogljički.)
Drugače imajo vse trgovine tudi kak dober kruh. Hofer ima dobrega rženega (mislim, da je iz Hlebčka). Lidl pa ajdovega z orehi, pa tudi oba z zrnjem sta dobra.
ma z_YT-bajte si one tri dele fr.dokumentarca (če niste že gledali na tvSlo pred časom) - "Ali nam hrana lahko škoduje" ... vam bo kmalu kaj bolj jasno, kam smo padli v zadnje 1/2 stoletja ...
Ja, prišli smo iz tega, da se je jedlo premalo in uborno, do tega, da žremo preveč. Pa za to niso v prvi meri krive trgovine in industrija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 3p ()
MIHAc27 ::
Drugač k je tema Hofer in kruh. A ga kdo dela iz tiste pripravlene mešance k jo maje v Hofru. En je kmečki, en črn in en beli kruh. Zmiksaš mešanco in vodo in pustiš 1h. Potem mal pregneteš in daš pečt 1h. To je to. Bl enostavno res ne more bit in ta kmečki res epsko dober izpade. Sej tm notr ni nič drucga kot moka in suhi kvas, čigar plus je, da enostavno mal dlje traja, kot tisti, ki ga kupis v kockah. Mešanco maš potem v kleti in jo potegnes ven ko jo rabiš. Uglavnem jest pečem kruh enkrat na teden (ponavad v nedeljo popoldne) in mi je za eno osebo to dovolj za cel teden. Hlebec ma zarad vode in kakšnih dodatkov (suhe slive, olive, etc,...) bliz 2kg. Zrežem ga na 4 dele in zmrznem. Ko rabim enostano vzmem ven. Prej sem vsak dan hodil v štacuno in kupil zraven še 100 drugih stvari, ki jih nisem rabil.
Uporabljam, ampak moram obvezno mešat z navadno moko (ponavadi dam 100g te mešanice, 350G navadne gladke moke). Delam pa v avtomatu. Če dam več mešanice se zgodi, da pade kruh skupaj ali pa ne vzhaja ok.
Drugače pa do sedaj še nisem opazil, da bi bil slabo pečen kruh ali žemljice.
starfotr ::
Tale pekarija v trgovinah ja vse že predpripravljeno ali predpečeno tako, da tole nima veza s pekovskim poklicem. Vsak zna v peč vržt zaboj zamrznjenih žemelj in pritisniti na gumb za prednastavljen program.
Olje za mašino, je že predpripravljeno in vse in nima veze z mehaničnim poklicem. Vsak zna zliti olje v mašino in preveriti nivo.
Vse storitve/izdelki bazirajo na temu, da se strokovnjak ukvarja od začetka do konca. Če na koncu ni strokovnjaka, na zadnjem koraku, je ves trud strokovnjakov od prej za manj, kvaliteta pade.
Jan50 ::
Upam, da bo kdo od odgovornih v Hoferju prebral tole temo, saj je navsezadnje v njihovem interesu, da prodajajo izdelke, s katerimi so kupci zadovoljni.
LeQuack ::
Upam, da bo kdo od odgovornih v Hoferju prebral tole temo, saj je navsezadnje v njihovem interesu, da prodajajo izdelke, s katerimi so kupci zadovoljni.
Majo preveč dela s štetjem dobička.
Quack !
dreta ::
Dokler bodo owce stale v vrstah sigurno ne. Samo owce tako pojejo vse. Ce se prav spomnim, se po hrvaskih otokih pasejo po golem kamenju.
louser ::
Olje za mašino, je že predpripravljeno in vse in nima veze z mehaničnim poklicem. Vsak zna zliti olje v mašino in preveriti nivo.
Vse storitve/izdelki bazirajo na temu, da se strokovnjak ukvarja od začetka do konca. Če na koncu ni strokovnjaka, na zadnjem koraku, je ves trud strokovnjakov od prej za manj, kvaliteta pade.
Ravno obratno.
Smpak ovce ste že prepričane.
Noben pek ti tukaj ne pomaga.
zmaugy ::
... tako je, če dajo v peč zmrznjene "štručke" ... če bi jih dali čez noč (po zaprtju trgovine) prej odmrznit, bi bila že prva peka Ok! Stvar poslovodje, kako to uredi ...
Timerji in temperatura so standardizirani za določene peči in sveže testo, ne pa za zmrznjeno - to je ta finta. Pa ne pripravljo/oblikujejo testa v trgovini, ampak dobijo zmrznjeno od proizvajalca največkrat ...
Jest največkrat vzamem tiste bolj "zapaljene" štručke, da je ziher (da so tudi znotraj pečene). To so ponavadi one, ki so bile dane čisto k robovom peči, če mi jih že kdo prej ne pobere.
Vidim, da so v zadnjih desetletjih navadili folk na premalo pečen kruh (bolje zgledajoč)... pa oni bolj pečeni ostaja po predalih (na mojo srečo)
Akrilamid:
https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Akrilam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za pripravo kruha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15448 (2642) | Tody |
» | Hofer ne fer (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 47461 (15864) | darkolord |
» | Domači kruh (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17190 (14632) | WallSreet |
» | Aparat za peko kruha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40958 (36149) | fosil |
» | Pečem domač kruh preračunano stane 0,5 evra/kg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20185 (18110) | energetik |