» »

Epic Games Store

Epic Games Store

««
19 / 19
»
»»

oo7 ::

Remedy Enterteiment (Max Payne, Control, Alan Wake...) zapušča EGS ?

Remedy is leaving Epic in the dark place to self-publish Control 2 through a 'strategic cooperation agreement' with Annapurna

https://www.pcgamer.com/games/action/re...

Alan Wake 2 je EGS ekskluziva in igra se ni prodajala prav dobro.

Zmajc ::

z EGS partnerstvom si niso ravno naredili usluge. Sam sem sicer kupil igro na velikem znižanju ko si zraven dobil še 1. del remasterja je še nisem igral.

Gagatronix ::

Zmajc je izjavil:

z EGS partnerstvom si niso ravno naredili usluge. Sam sem sicer kupil igro na velikem znižanju ko si zraven dobil še 1. del remasterja je še nisem igral.

Jaz imam to v library-ju ker je bilo na giveaway-ju na neki tocki.

yayo ::

Glede Remedy, baje se dogovarjajo, da bi iz AW in Control naredili tudi tv franšizo. Skoraj nepotrebno glede, da so že igre zelo filmske. (podobno kot z Uncharted kjer enostavno ne moreš narediti filma, ki bi bil na nivoju igre)

Max Payne je ze bil film, pa je bil obup, ceprav je Sami Järvi sodeloval pri zadevi...

Jaz sem bil kr orng razočaran nad Max Payne filmom sploh, ker sta mi bili igri MP1 in MP2 tako dobri.

Iz zebre (spila) pac ne mores narediti ponija (film).

Če prav vidim je imel EGS 2024 najslabšo prodajo iger kar se tiče third party games. Po drugi strani jim pa Fortnite prinaša vsako leto več denarja.

Leto 2024

oo7 je izjavil:

Primerjava 2020,2021 in 2022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

predi ::

Pa kaj sem samo jaz zabit ali se res ne da nikjer priti do zbirke kupljenih iger na Epic Games klientu za Android?

Izi ::

predi je izjavil:

Pa kaj sem samo jaz zabit ali se res ne da nikjer priti do zbirke kupljenih iger na Epic Games klientu za Android?

Nisi samo ti. Epicova knjižnica mobilnih iger zaenkrat še ne obstaja :))
Tudi če imaš Epic nameščen na telefonu, ni tam nobene knjižnice. Vsi se čudijo, ampak tako je. Po moje še kakšno leto ali dve pa bodo dodali tudi to "malenkost" :P
Katere igra si lastiš lahko pogledaš edino pod svoja naročila (Transactions). Tam vidiš vse kar si lastiš tako za PC kot za Mobilce, vse zmetano na en sam kup po datumu:
Epic Games - Transactions

Zmajc ::

Ma človek se vpraša kako jim je sploh uspe da ne bankrotirajo. Nujno rabijo nekoga sposobnega, ki bo prevzel vodenje oddeleka za razvoj featuresov in user interfaca za svoje trgovine.

Ker to kar majo že od samega začetka je čisti poraz. Pizda naj si malo Steam za vzgled vzamejo. Kot da se sploh ne trudijo biti konkirenčni.

Izi ::

Z Mobilnimi igrami so se začeli ukvarjati šele par mesecev nazaj.
Če se ne motim so Mobilno Epic Games aplikacijo skupaj sklanfali šele februarja 2025, takrat ko tudi prvič dali zastonj Mobilno igro. To je bila "Star Wars: Knights of the Old Republic" in to 1. in 2. del skupaj. To so imeli zastonj na voljo kar cel mesec, v aprilu pa so prešli na tedensko šenkavanje mobilnih iger. Takrat je bilo na voljo manj kot 10 mobilnih iger in po kakšni knjižnici niti ni bilo potrebe.

Sedaj, ko se je ponudba kar razširila in s tedenskim šenkavanjem mobilnih iger postala znana tudi izven gamerskih krogov, pa jih je uspeh očitno malo presenetil in prehitel njihove načrte. Njihova Mobilna aplikacije, ki je samo kopija PC aplikacije brez knjižnice je postala praktično neuporabna. Verjetno mrzlično delajo na knjižnici za mobilne igre, ampak to lahko traja dolge mesece...

Mogoče sem tudi sam malo prehitel z objavljanjem linkov zastonjskih Mobilnih iger v tej temi: Brezplačne igre (giveaways)
Stvari očitno še niso zrele za splošno rabo. Ampak vseeno si je pametno čim prej začeti polniti svojo Mobilno knjižnico, čeprav knjižnice sploh še ni :D

predi ::

Niti ni potrebna zbirka, samo search filter bi že bil dovolj. Ker app ve, katere igre poseduješ, saj ti ponudi link za prenos zanje. Pri zadnji šenkani igri je bilo sicer bizarno, da je ni bilo treba "kupiti", ampak je bil enostavno prenos kar vklopljen, potem, ko si zadevo namestil, si pa dobil tisti standardni mail. Nja. Upam, da je bila to izjema, ker bi rad sam izbiral kdaj je kaj nameščeno.
««
19 / 19
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Brezplačne igre (giveaways) (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Igre
1212303760 (416) Izi
»

Alan Wake 2 (strani: 1 2 3 4 )

15715791 (1196) JH84
»

Hitman (World of Assassination trilogy, 2016 - 2021) [Hitman 6] (strani: 1 2 3 4 5 )

20949668 (2016) oo7
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

746141734 (25812) oo7
»

Beyond: Two Souls

393499 (1589) oo7

Več podobnih tem