Forum » Pomoč in nasveti » Težave z grafično
Težave z grafično
borča ::
Pozdravljeni. Imam cca dve leti star Lenovo Y50 s grafično kartico GeForce 960M. Nimam težav z igranjem iger preko Steam ko zaženem World of tanks in War thunder se pa le te začnejo. Javlja mi star driver, Open GL manjka, direkt X.
Nameščen imam GeForce experiance in zadnje driverje. Poskusil sem tudi tako, da sem namestil driverje za grafično brez GeForce Experiance.
Na prenosniku se zaganjal FurMark po javljeni napaki zaradi War thunderja in mi je napisalo, da manjka Open GL. Ko sem prenonik ponovno zagnal in vključil Fur Mark pa grafična dela brez težav. Hvala
Nameščen imam GeForce experiance in zadnje driverje. Poskusil sem tudi tako, da sem namestil driverje za grafično brez GeForce Experiance.
Na prenosniku se zaganjal FurMark po javljeni napaki zaradi War thunderja in mi je napisalo, da manjka Open GL. Ko sem prenonik ponovno zagnal in vključil Fur Mark pa grafična dela brez težav. Hvala
quake5 ::
Nekaj podobnega se je zgodilo meni na prenosniku. Imel sem do konca navito grafo in sčasoma spomina ni več šlo naviti (podobne napake kot tvoje). Kupil sem novo MXM karto in so bili problemi še večji (bila je bolj požrešna). Kot kaže se je čip ki dobavlja tok grafiki "znucal", tako da razen menjave plate nisem našel rešitve.
Pri tebi je lahko problem samo z OS. Sveža namestitev, memtest, scandisk... pa boš videl.
Pri tebi je lahko problem samo z OS. Sveža namestitev, memtest, scandisk... pa boš videl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech 3D Team: 3DMark (2016) Time Spy (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 92642 (48586) | opticom1 |
» | Računalnik se ugašuje, event viewer pravi Kernel-Power 41 IDOddelek: Pomoč in nasveti | 3086 (2367) | luka46 |
» | Restart računalnika ob predvajanju videaOddelek: Strojna oprema | 1406 (1155) | mat3 |
» | Ski challange 2010 šteka in trokiraOddelek: Igre | 1666 (1259) | jedateruk |
» | Prosim če mi gdo lahko pomaga TOSHIBA GEFORCE FX 5600 go ???? DRIVER ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (925) | dj_zupy |