» »

Izbris poštnih sporočil Mozilla Thunderbird

Izbris poštnih sporočil Mozilla Thunderbird

jabba ::

Iz diska iz pokvarjenega računalnika sem iz mape Uporabniki/****/AppData/Roaming/Thunderbird/Profiles/****.default skopiral vse podatke. Nato sem na dober računalnik prilepil te iste podatke v podobno mapo. Zagnal sem Mozilla Thunderbird in sem imel vsa stara sporočila na novem računalniku. Nato sem vnesel geslo za račun in sem prejel na novi računalnik še novejšo pošto, saj sem cca. 2 leti dostopal do pošte prek spletnega vmesnika. Do sem vse lepo in prav....
Po nesreči sem vtipkal kombinacijo tipk CTRL+Z(razveljavi), nakar sem povozil vsa sporočila. Probal sem se prijaviti do portala spletne pošte (siol) in sem ugotovil da v mapi prejeto nimam več nobenega sporočila.

A lahko kako pridem do teh novejših sporočil saj gre za nekatere pomembne stvari?
LP

Prosim "admin-a", če izbriše saj sem isto temo naložil na forumu pod strojno opremo.
Rock`N` Roll

DeeCoy ::

Narobe si konfiguriral thunderbird.. Pomoje siol omogoča imap, ti pa si uporabil pop3. Tako ti je na strežniku vse maile, ki si jih prenesel na računalnik, izbrisalo. Poglej, če so v thunderbirdu v kakšni mapi. ctrl+z ponavadi ne izbriše mailov??

jabba ::

V mapi sem po pomoti vtipkal CTRL+Z po tem ko sem že prejel novo pošto... Tako da sem prebrisal vse podatke.
Rock`N` Roll

DeeCoy ::

Zanimivo.. Nisem siguren, od kdaj je CTRL+Z bližnjica za izbris cele mape polne mailov.. Ampak ok, še vedno drži, kar sem napisal zgoraj.

ngc2392 ::

program za reševanje podatkov in se sprehodi po tisti mapi ....mail. in upaj, da ni vse prepisano (nerešljivo).
čeprav tudi meni ni jasno, kako lahko z "undo" zbrišeš vso pošto...?
United We Stand, Divided We Fall

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ngc2392 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375276197 (21128) Matko
»

Gmail backup, thunderbird, ...

Oddelek: Programska oprema
174985 (1424) markhenry
»

ping težava s start /run meniju

Oddelek: Pomoč in nasveti
51024 (936) Duhec
»

Novice o Windows 7 in XP (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5411168 (8337) Tr0n
»

Kako spremeniti menije nazaj v slovenščino?

Oddelek: Pomoč in nasveti
132488 (2248) nokia6310

Več podobnih tem