Forum » Strojna oprema » Izbris poštnih sporočil Mozilla Thunderbird
Izbris poštnih sporočil Mozilla Thunderbird
jabba ::
Iz diska iz pokvarjenega računalnika sem iz mape Uporabniki/****/AppData/Roaming/Thunderbird/Profiles/****.default skopiral vse podatke. Nato sem na dober računalnik prilepil te iste podatke v podobno mapo. Zagnal sem Mozilla Thunderbird in sem imel vsa stara sporočila na novem računalniku. Nato sem vnesel geslo za račun in sem prejel na novi računalnik še novejšo pošto, saj sem cca. 2 leti dostopal do pošte prek spletnega vmesnika. Do sem vse lepo in prav....
Po nesreči sem vtipkal kombinacijo tipk CTRL+Z(razveljavi), nakar sem povozil vsa sporočila. Probal sem se prijaviti do portala spletne pošte (siol) in sem ugotovil da v mapi prejeto nimam več nobenega sporočila.
A lahko kako pridem do teh novejših sporočil saj gre za nekatere pomembne stvari?
LP
Po nesreči sem vtipkal kombinacijo tipk CTRL+Z(razveljavi), nakar sem povozil vsa sporočila. Probal sem se prijaviti do portala spletne pošte (siol) in sem ugotovil da v mapi prejeto nimam več nobenega sporočila.
A lahko kako pridem do teh novejših sporočil saj gre za nekatere pomembne stvari?
LP
Rock`N` Roll
- poskusil klonirati: jabba ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277788 (22719) | Matko |
» | Thunderbird - arhiv, backup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2219 (1535) | gddr85 |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3361 (3051) | axee |
» | Zakaj Thunderbird ni resen odjemalec ...Oddelek: Programska oprema | 9147 (8116) | enadvatri |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2541 (2364) | ZLOky |