» »

Chinese food - rad bi čim več mesa

Chinese food - rad bi čim več mesa

Vazelin ::

Morda bi si danes naročil kitajsko hrano za domov (dostava na kratko). :) Nisem ravno velik ljubitelj kitajske hrane zato bi radi naročil nekaj, kjer je čim več mesa in čim manj zelenjave.
Ne da potem naročiš npr. piščanca in je notri 5 kosov piščanca, ostalo je paprika in kalčki:D

Je kakšna stvar, kjer prevladuje meso?

NikolormousB ::

Samostanska pojedina.

techuser ::

Največ mesa dobiš tako, da nisi len in si pripraviš hrano doma. Meni vzame ponavadi kakšno uro na dan za vse obroke. Prihraniš pa ogromno denarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: techuser ()

Ja, se zavedam da je najceneje tako, da pripraviš doma. Ampak jaz nisem mojster priprave kitajskih jedi. Zato bi rad naročil pripravljeno kitajsko jed s čim več mesa.

Jem enkrat letno kitajsko, tako da nimam pojma kaj naročiti, da ne bo potem samo zelenjava in 5 kosov meska.

tomy5 ::

Jej raje nekaj kar je sveže pripravljeno, ne pa da se pol ure vozi v avtu in je potem plastično
Al pa v avto in v restavracijo, pa še svetovali ti bodo tam kot se za gre, ne pa tule gor neko nabijanje

The Player ::

hrustljavi piščanec

razmerje ca 50/50, čiste rezine mesa, ostalo so pa kalčki, ki so ponavadi servirani pod mesom.

louser ::

Omurice.
Vržeš meso v ponev, dodaš zelenjavo, kasneje še riž. Skupaj s kuhanjem je 25minut.

m0LN4r ::

S kitajci se vse da zmenit. Naroci meni za 2 Osebi, pa jim povej da bi brez riza in malo vec meseka.
Za enkrat letno se splaca.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

buttcrack ::

Mongolska pojedina, meso + por, več mesa kot zelenjave.

starfotr ::

Ja, pač ob naročilu poveš, da bi rad meso. Zaračunali bodo pa že nekaj, da bo prav.

Katero restavracijo priporočate iz ehrana kitajska LJ?

njyngs ::

Ne vem kje naročaš, ampak v katerikoli kitajski restavraciji sem si nekaj spomnil... so mi vedno ugodili. Želje so ble vse od "malo več mesa" (kar je rezultiralo v dvojno količino) pa vse do "če lahko te dve jedi združim" (pečeni riževi rezanci s piščancem + pečeni riževi rezanci z zelenjavo in jajci -> dobil sem pečene riževe rezance s piščancem, jajci in zelenjavo). Cena se zaradi tega ni nikoli dvignila.

V štajerski prestolnici. Izkušenj od drugje nimam.

Edit: zdaj vidim da iščeš v LJ. Lepo vprašaj/prosi. Lepa beseda lepo mesto najde.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: njyngs ()

Aquafriend ::

Govedina na mongolski nacin. Dost mesa, se kar pora in omaka. Ljubljana. Dostava tudi. Ce bi rad samo meso pa hrustljava raca ali piscanc. Pride nekaj minimalnega kalckov zraven.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13319974 (17678) Unknown_001
»

Kitajske restavracije (strani: 1 2 3 )

11127511 (21557) dukedl
»

Kaj jeste?/kuhate doma?

467262 (5419) FTad
»

Prvič v kitajsko restavracijo, kaj priporočate ? (strani: 1 2 )

8323253 (20396) Grumf
»

Vok in stir-fry (strani: 1 2 )

6716867 (14468) Brane22

Več podobnih tem