Forum » Pomoč in nasveti » Aktivne povezave
Aktivne povezave
tdobravec ::
Pozdravljeni,
lepo prosim naj mi nekdo pove, kje v računalniku najdem seznam vseh aktivnih povezav na modem. V command prompt mi jih pokaže 64, ponudnik pa trdi da jih je 1264. Če odprem upravitelja mi kaže 2% uporabe. Jezi me, saj imam ping 337,download 2.09,upload 0.37. Hvala
lepo prosim naj mi nekdo pove, kje v računalniku najdem seznam vseh aktivnih povezav na modem. V command prompt mi jih pokaže 64, ponudnik pa trdi da jih je 1264. Če odprem upravitelja mi kaže 2% uporabe. Jezi me, saj imam ping 337,download 2.09,upload 0.37. Hvala
SeMiNeSanja ::
Ali je računalnik edina stvar na mreži?
Odklopi 'LAN', pa naj potem ponudnik pove, koliko imaš povezav. Mogoče pa router kaj po svoje 'čara'....nebi bil prvi, ki je s kakšnim sranjem okužen.
Odklop LAN-a seveda ne bo koristil, če poganjaš WiFi... če lahko ga izklopi, oz. izklopi vse, kar se povezuje nanj (kaj pa če imaš še kakšne sosede gor in veselo torrente vlečejo?).
Kot vidiš, je možnih 'izvorov' povezav kar nekaj, ne le tvoj računalnik, ampak še vse sorte drugih virov, vključno z mobiteli, ki se stalno nekaj povezujejo in komunicirajo z internetom.
Odklopi 'LAN', pa naj potem ponudnik pove, koliko imaš povezav. Mogoče pa router kaj po svoje 'čara'....nebi bil prvi, ki je s kakšnim sranjem okužen.
Odklop LAN-a seveda ne bo koristil, če poganjaš WiFi... če lahko ga izklopi, oz. izklopi vse, kar se povezuje nanj (kaj pa če imaš še kakšne sosede gor in veselo torrente vlečejo?).
Kot vidiš, je možnih 'izvorov' povezav kar nekaj, ne le tvoj računalnik, ampak še vse sorte drugih virov, vključno z mobiteli, ki se stalno nekaj povezujejo in komunicirajo z internetom.
Modem je nov??
dva dni priklopljen. Bom poskusila izklopiti vse, s telefoni vred. Pa da vidimo :)
Javim razliko. Najlepša hvala.
dva dni priklopljen. Bom poskusila izklopiti vse, s telefoni vred. Pa da vidimo :)
Javim razliko. Najlepša hvala.
Zanimivo... Brez da bi sploh kaj naredila, je po pritožbi kar v eni uri bil ping 34,download 7.49,upload pa 1.02. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 161975 (13842) | kixs |
» | Visoka hitrost, a nizkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3809 (2840) | mehh |
» | Slabo delovanje Siol internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2202 (1656) | d4vid |
» | Torrenti preko Tuš TelekomaOddelek: Omrežja in internet | 4685 (2246) | Yacksy |
» | Vse o pingu (pri igrah)Oddelek: Omrežja in internet | 2161 (1814) | 64202 |