Forum » Pomoč in nasveti » Ali je že kdo probal ogoljufati goljufe iz bolhe?
Ali je že kdo probal ogoljufati goljufe iz bolhe?
Temo vidijo: vsi
shadeX ::
Jah osebno rabiš, da lahko dvigneš denar, ker je le-ta poslan določeni osebi. Če je poslan Janezu Novaku, ga ne more dvignit Marija Božič. Torej praviloma, ti uslužbenec ne sme dat denarja, če nisi ti ta oseba, pa čeprav imaš vse druge podatke točne (znesek, MTCN koda,..).
P.S Lahko pa ima osebno Janeza Novaka, Marija, ki potem lahko dvigne njegov denar.
P.S Lahko pa ima osebno Janeza Novaka, Marija, ki potem lahko dvigne njegov denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
MIHAc27 ::
Marija ne rabi imet osebne ampak samo pooblastilo od Janeza.
Tudi ne vem, če Marija lahko kar hodi naokoli z Janezovo osebno, to rabi namreč on (če je nima je v prekršku, razen če ima kak drug dokument seveda). Pooblastilo je tisto, kar daje verodostojnost Mariji.
Tudi ne vem, če Marija lahko kar hodi naokoli z Janezovo osebno, to rabi namreč on (če je nima je v prekršku, razen če ima kak drug dokument seveda). Pooblastilo je tisto, kar daje verodostojnost Mariji.
Furbo ::
Jah osebno rabiš, da lahko dvigneš denar, ker je le-ta poslan določeni osebi. Če je poslan Janezu Novaku, ga ne more dvignit Marija Božič. Torej praviloma, ti uslužbenec ne sme dat denarja, če nisi ti ta oseba, pa čeprav imaš vse druge podatke točne (znesek, MTCN koda,..).
Ja. Pri nas.
Nekje v afriki, kjer zraven WU prodajajo cigarete in pripomočke za vrače, pa ne.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Stari maček ::
Brez veze se nategujete. Bistveno vprašanje je, zakaj amaterji pri Bolhi ne blokirajo ip-jev iz drugih celin...
gendale2018 ::
Stari maček je izjavil:
Brez veze se nategujete. Bistveno vprašanje je, zakaj amaterji pri Bolhi ne blokirajo ip-jev iz drugih celin...
odgovoril si že sam
slothec ::
krneki0001 je izjavil:
On ti nakaže preko western uniona, ti dvigneš, potem pa on vloži pritožbo (češ da ni dobil izdelka ali pa je izdelek nepravi) in zahteva denar nazaj, western union mu plača, tebe pa banka terja za vračilo denarja.
Hm, kaj če imaš predplačniško (neregistrirano na ime) mastercard, koga bodo tam terjali?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: slothec ()
St235 ::
Daj preberi temo, smo ze ugotovili, da je nebivedu pomesal stvari. Po drugi strani pa tudi ti sprasujes neumnosti. Kako tocno ti bodo nakazal na mastercard brez imena?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
MatH ::
Pre leti sem kupoval macbook air in na bolhi v neki random kategoriji našel enega zelo ugodnega z opisom v Angleščini. Seveda se mi je zdelo sumljivo a sem bil radoveden in pisal uporabniku. Je rekla, da je delala v Sloveniji na UK ambasadi, sedaj pa je nazaj v UK in prodaja macbook kupljen v Sloveniji, ker ima slo tipkovnico. Pišem da sem za in bi plačal v naprej a le s paypalom lahko pa kako drugače a šele ko stvar dobim v roke. Pravi v redu, da naj počakam na pošiljko. Čez par dni dobim mail kao od DHL da imajo moj paket, ki ga moram plačati na njihov Western Union račun...
Prejemal sem tudi sumljive ponudbe za oddane oglase na bolhi...
Bolhi se pač pozna, da nima resne konkurence. Recimo njihov catcha ni vsakič drugačen pač pa se spreminja vsakih nekaj minut.
Prejemal sem tudi sumljive ponudbe za oddane oglase na bolhi...
Bolhi se pač pozna, da nima resne konkurence. Recimo njihov catcha ni vsakič drugačen pač pa se spreminja vsakih nekaj minut.
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.
stara mama ::
Na bolhi se zgleda tistih par zaposlenih bolj ukvarja s tem, kam vtaknit čimveč oglasov, resno vzdrževanje strani pa opravijo bolj med malico.
Ekologija™ in Trajnost™
KraitPay ::
Eh tile nateguni so kar vztrajni.
Objavim oglas za prenosnik, višjega cenovnega reda. No čez en dan dobim ZS če lahko pojasnim od kje prenosnik, če je ok in če ga še imam, seveda v angleščini. Mail ignoriram, a kaj ko dobim SMS z isto vsebino in dodanim istim feedback mailom.
Gladko ignoriram.
Se mi je pa zadnjič naredilo podobno na ebayu. Kupim en izdelek večje vrednosti. In naslednji dan dobim mail, da imajo paket na post24.de in da moram neke stroške poravnat v višini 24€. Seveda mail ignoriram, čez par dni pa dobim izdelek na vrata. Je bil pa prodajalec iz Nemčije. Še eno dejstvo. Mail je bil isti, kot je bil registriran mail od prodajalca na ebayu in paypalu.
Očitno je samo nekaj probal.
Objavim oglas za prenosnik, višjega cenovnega reda. No čez en dan dobim ZS če lahko pojasnim od kje prenosnik, če je ok in če ga še imam, seveda v angleščini. Mail ignoriram, a kaj ko dobim SMS z isto vsebino in dodanim istim feedback mailom.
Gladko ignoriram.
Se mi je pa zadnjič naredilo podobno na ebayu. Kupim en izdelek večje vrednosti. In naslednji dan dobim mail, da imajo paket na post24.de in da moram neke stroške poravnat v višini 24€. Seveda mail ignoriram, čez par dni pa dobim izdelek na vrata. Je bil pa prodajalec iz Nemčije. Še eno dejstvo. Mail je bil isti, kot je bil registriran mail od prodajalca na ebayu in paypalu.
Očitno je samo nekaj probal.
Saj ni taka znanost in bolha nas tudi ne more zaščititi pred vsakim mailom, pač uporabiš razum, pa je.
Machete ::
Mene je nategnil uporabnik Kadrix: http://www.bolha.com/uporabnik/kadrix
Operira tudi z računom adidas-nba: http://www.bolha.com/uporabnik/adidas-n...
eden od e-mailov: kadri_x@hotmail.com
telefon: 070800888
Tip je nekje iz ali okolica Velenja ca 30 let. Vozi neko srebrno škodo karavan in nosi bearfootke.
Zmenila sva se za grafično za x keša plus JBL Charge3, dvakrat polnjen. Po sili razmer se nisem pozaniml kako in kje so razlike, pa še uletel mi je na en RD, tako, da se nisem zadevi posvetil in mi je uturil JBL Flip3 z nekim x polnilcem in dokaj slabo baterijo.
Vem, da sem sam kriv, ampak doplačat razlike noče, oz. ne odgovarja. Grafo pa prodaja na bolhi naprej. Mu pa vsaj računa nisem dal. Če ga kdo pozna naj mu pove, da je navaden nategatorski posranec in če ima res 3 otroke, kot pravi, jim je slab vzgled. Foter goljuf.
Lahko gre tudi v drugo temo, samo se mi zdi, da je goljufija na bolhi zaklenjena.
Operira tudi z računom adidas-nba: http://www.bolha.com/uporabnik/adidas-n...
eden od e-mailov: kadri_x@hotmail.com
telefon: 070800888
Tip je nekje iz ali okolica Velenja ca 30 let. Vozi neko srebrno škodo karavan in nosi bearfootke.
Zmenila sva se za grafično za x keša plus JBL Charge3, dvakrat polnjen. Po sili razmer se nisem pozaniml kako in kje so razlike, pa še uletel mi je na en RD, tako, da se nisem zadevi posvetil in mi je uturil JBL Flip3 z nekim x polnilcem in dokaj slabo baterijo.
Vem, da sem sam kriv, ampak doplačat razlike noče, oz. ne odgovarja. Grafo pa prodaja na bolhi naprej. Mu pa vsaj računa nisem dal. Če ga kdo pozna naj mu pove, da je navaden nategatorski posranec in če ima res 3 otroke, kot pravi, jim je slab vzgled. Foter goljuf.
Lahko gre tudi v drugo temo, samo se mi zdi, da je goljufija na bolhi zaklenjena.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
thetech ::
neverjetni99 ::
Se splača od tega Kadrix sploh kaj nabavit?
Ali se ga je boljše izogibat?
Sam sem skoraj vzel gtx 1080ti od njega, ki jih prodaja. Ampak mi je zacel prodajat bucke, da jih nima on ampak njegov stric v lj, da ima pravo skladisce s temi graficnimi, da so se ene zapakirane in da so vse v garanciji in da lahko samo preko poste prevzamem itd..sem ze vedel kolko je ura.
s1m0n ::
Ma za en projekt iščem VR očala pa človek prodaja Lenovotova za 150€, ker rabim samo očala za testiranje se mi je ponudba zdela OK.
Aquafriend ::
Tisti, ki zelite ogoljufati nazaj boste spet ustvarili karmo. Namest, da odplacate svoje grehe in se ocistite. A ste kej boljsi ce goljufate nazaj? Ne, goljufanje je goljufanje. Niste nic boljsi ce razmisljate o tem podvigu. To je primitivni zakonik oko za oko, zob za zob. To so poceli nekoc v plemenih.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
Se splača od tega Kadrix sploh kaj nabavit?
Ali se ga je boljše izogibat?
Ja, lahko dobiš eno milko za ceno 1080ti.
Rabimo smeškota, ki zavija z očmi. Pa facepalm.
Saj, če bi šlo za grafično se bi ga na veliko izogibal...
Ampak iščem VR očala za testiranje pa ni prav veliko izbire pri nas, on pa ima mamljivo ponudbo, a jih bom iskal drugje...
Ampak iščem VR očala za testiranje pa ni prav veliko izbire pri nas, on pa ima mamljivo ponudbo, a jih bom iskal drugje...
Kaj od besede "nategun" ti ne razumeš?
Če ti jaz obljubim fuzijski reaktor za 200€ po pošti domov, ga boš vseeno kupil od mene?
Če ti jaz obljubim fuzijski reaktor za 200€ po pošti domov, ga boš vseeno kupil od mene?
Ekologija™ in Trajnost™
Saj, če bi šlo za grafično se bi ga na veliko izogibal...
A res ne razumeš, jaz dam tudi lahko Ferarija na bolho, pa to še ne pomeni, da ga imam.
Se ga bom izogibal :)
Drugače pa mi je poslal fotografije očal (4 kose).
Fotografije imajo tudi lokacijske podatke tako, da sem sklepal, da ima očala doma...
Saj verjetno, če ne bi naletel na to temo tukaj sploh ne bi vedel za koga gre ter kakšen odnos ima do kupcev...
Drugače pa mi je poslal fotografije očal (4 kose).
Fotografije imajo tudi lokacijske podatke tako, da sem sklepal, da ima očala doma...
Saj verjetno, če ne bi naletel na to temo tukaj sploh ne bi vedel za koga gre ter kakšen odnos ima do kupcev...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Jaz ti lahko pošljem fotko iz Kamnika, iz lokacijskih bo pa jasno vidno, da sem na Triglavu. :)
XLapse ::
Porodila se mi je ena ideja, saj sem v zadnjih nekaj dnevih prejel kar nekaj zasebnih sporočil na bolhi.
Ti nadležni afričani, ko ti pišejo v slovenščini iz google translate-a, da jih zanima tvoj izdelek in če lahko odgovoriš direkt na njihov mail v angleščini in kasneje ti natvezijo, da bi imeli to stvar za nečaka, pastorja, vnuka itd in če je možno da pošlješ v Afriko, če ti prej nakažejo denar. Vem da se še vedno marsikdo opeče in ko vidi da so ti nakazali denar, pošlje in kasneje nazaj vzamejo denar, kot da so se zmotili v transakciji, vem da je neka taka finta. Sem študiral, recimo jim odgovorim, počakam na te be*ake in ko mi oz če mi nakažejo denar, ga dvignem in nič ne pošljem. Bi se dalo tako scammat te scammerje? Je že probal kdo?
da te ni sram kakšen močan tepež doživljanjo te afričani. Stress od lakote in pomanjkanja vode, snifanje Kerozena pa še kaj, to je afrika na žalost ti se pa delaš norca namesto k bill gates jim pomagat upam da benajo vseh v temi
alien technology
Vsakmu ne preveč levemu je jasno, da tisti maili o nakazilu so fake!
Nobenga denarja nikol ni in tud ni bilo nikamor nakazanega. Edini denar je tvoj preko Western Uniona, ki ga rabijo za kao sprostitev tistega.
Nobena resna banka ne pošilja takih skropucal s polomljeno angleščino po mailu.
Nobenga denarja nikol ni in tud ni bilo nikamor nakazanega. Edini denar je tvoj preko Western Uniona, ki ga rabijo za kao sprostitev tistega.
Nobena resna banka ne pošilja takih skropucal s polomljeno angleščino po mailu.
Ekologija™ in Trajnost™
ziga1990 ::
OP glede tvoje ideje je tako, če imaš čas in voljo se lahko z njimi igraš samo razumi, da boš čas zagonil za nič
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Jap, razen če iz tega narediš kariero in snemaš vse skupaj za YouTube.
jack3 ::
Lp vsem skupaj ja prodajam in sem ispraven prodajalec ti ko me pljuvas ko si mi rekel da guljufam narod se krepko motis!!pravus da sem te oguljufal dobil si kaj sma se zmenila od jutri pa naprej bom postal preverjen uporabnik samo zaradi vas bumbarje ko nimate pojma ka pisete kaj govorite ja imam strica v ljubljani ki ima vec kot 80graf gtx 1080ti in mu jih pomagam prodati imam vr ocala za prodat a vi bumbarji bot te doma se kr pa pisite bedarije lp
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
jack3 ::
Simon kaj govoris da bucke prodajam si poklical si prisu si preveru ne samo si poklical in to je vse in ze bedarije sklepas prid pa prever preden bedarije pises a ti bizgec machete pa si ti cist dih pa a sem ti prisel z jbl zvocniku na dom clovek bozji peljal sem se skoraj 200km v eno smer ti pa pises da sem te nategnil si dobu jbl+denar vse skupaj vredno tok kolk sma se zmenla zdej pa hoces neko razliko pa ti si skurjen
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
V dveh postih lepo prikazana inteligenca prodajalcev iz bolhe.
Ekologija™ in Trajnost™
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nigerija - sem naletel na nateg? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 37471 (13065) | FTad |
» | Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17400 (9719) | Furbo |
» | najhitrejša opcija nakazila denarja iz tujine v slovenijo?Oddelek: Loža | 9732 (9256) | vofra |
⊘ | pošiljanje prenosnika v nigerioOddelek: Loža | 7502 (5607) | Apple |
» | western union...?Oddelek: Loža | 11043 (10525) | emo panda |