Forum » Hlajenje in modifikacije » kateri program za nadzor temp.??
kateri program za nadzor temp.??
sidd ::
Zdravo!
mam sledeč problem.Stalno, če hočem pogledat temp. cpu-ja,
al pa kaj druga(npr. št. vrtljajev na ventih)ne morem drugače, kot v biosih.
probal sn že par programov,pa ništa, samo voltažo kažejo...nič temp. al pa kaj takega, kot da ni nič prklopljeno, pa je!!kaj obstaja kaj podobnega kot asus-probe še za abit plate?
moja je NF7-s....
če ma kdo kaki pametni link, al pa idejo,prosim!!
lp
sidd
mam sledeč problem.Stalno, če hočem pogledat temp. cpu-ja,
al pa kaj druga(npr. št. vrtljajev na ventih)ne morem drugače, kot v biosih.
probal sn že par programov,pa ništa, samo voltažo kažejo...nič temp. al pa kaj takega, kot da ni nič prklopljeno, pa je!!kaj obstaja kaj podobnega kot asus-probe še za abit plate?
moja je NF7-s....
če ma kdo kaki pametni link, al pa idejo,prosim!!
lp
sidd
- zaklenilo: OwcA ()
Tomi ::
Preberi še manuale programov, in poglej, kako morajo biti nastavljeni senzorji. Nisem še imel problema, da mi plata s senzorjem ne bi kazala temperature v Motherboard Monitorju, recimo. Nikoli.
metrodusa.blogspot.com
OwcA ::
Se zavedaš krutega dejstva, da moraš temperaturne senzorje v MBM nastavit? Če te še kaj zanima, sledi že objavljenim povezavam in tam vprašaj.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34620 (11835) | BaRtMaN |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5964 (4404) | batista |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9074 (6473) | Vuli |
» | Čitalec XP temperaturne diode (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6165 (4890) | Jux |
» | Pentium III 800, temperatura=89 st.celzija !!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1535 (1224) | Boško |