Forum » Igre » Control
Control
gozdar1 ::
Enka mi je bila boljša, ta mi je postala dolgočasna po par urah, morda tudi zato ker ne maram open world. Prvi bos niti ni tako zahteven, te papotem v igri napadajo trume in minioni se respwnajo v neskončnost dokler ne opraviš z bosi,..
yayo ::
Enka mi je bila boljša, ta mi je postala dolgočasna po par urah, morda tudi zato ker ne maram open world. Prvi bos niti ni tako zahteven, te papotem v igri napadajo trume in minioni se respwnajo v neskončnost dokler ne opraviš z bosi,..
Sem na začetku in ne vem kaj me čaka tako, da ne morem komentirati. Na prvi pogled zgleda kot, da so hodnike iz prve igre skombinirali z mestnimi ulicami iz Alan Wake 2. Prvega bossa sem potem pospravil. Potrebival sem malo vaje, da sem se prilagodil bolj živčnemu načinu igranja z mečkanjem gumbov pa izogibanjem udarcev in projektilov, ker sem prej igral streljačino, ki je glede fajtov veliko bolj preprosta. Nekaj sem na hitrico bral o težavnotnih stopnjah katerih baje ni v klasičnem smislu, so pa posamezni parametri pri sovragih katere lahko nastavljaš. Nisem poglabljal, ker me ne zanima, igral bom po defaultu.
yayo ::
Pa je lore (pogovori, dokumenti, posnetki, board telefon) toliko globok kot prva igra ali je samo akcija?
Veliko časa je preteklo od kadar sem prvo igro igral ampak se mi zdi, da je lore celo bogatejši. Tule nisi več v eni zgradbi ampak odpiraš četrti mesta. Dokumenti raznih vrst in priboljški za napredovanje so posejani povsod, moraš pregledati vsak kotiček v ulicah, po strehah in preiskati lokale kjer se lahko odprejo vrata. Našel sem dokumente o vohunih, ki so ves čas nadzorovali Oldest House in delavce FBC (verjetno rusi). So tudi razni sidequesti in dejavnosti kot v večini open world iger. In zanimivo kako vsak majhen priboljšek, ki si ga prislužiš naredi razliko. En neumen kombo finsher mi je na primer pomagal premagati trume, ki so mi prej delale probleme. Se pa težavnost kostantno stopnjuje. v trenutku, ko postane lahko dodajo kakega novega nasprotnika. Tisti, ki so komplet preigrali sicer pravijo, da si proti koncu čisto overpowered. Prej sem igral dlc od Stalker 2 in tisto je bila igra kjer sem počakal večer, da bi imel mir in sem se ji posvetil. Tukaj pa je nonstop akcija in me vleče, da bi jo pognal večkrat na dan, vsakič, ko imam dvajset minut. Čemur se sicer upiram, ker imam obveznosti v realnem svetu.