Forum » Pomoč in nasveti » volja.net ne pošlje pošte
volja.net ne pošlje pošte
(sic) ::
Uporabljam OE6 in sem naredil vse tako kot je napiso in narisano na njihovi strani. In vendar mi v OE ne pošlje nobenega maila, sprejemam pa lahko vse. Probal sem že skoraj vse spremeniti v Account settings pa še vedno ne gre.
Pa, če kdo slučajno ve kje bi lahko mel zastojn email račun, ki bi:
1. absolutno brez kakršnihkoli reklam
2. podpora imap
3. da lahko imam naslov 3 črke (sic@xxxxxxxx.net)
Lahko je .de, .net, .xyz
vseeno...
NOTE: Sem probal tisti gmx pa tudi rabi 5 črk.
Pa, če kdo slučajno ve kje bi lahko mel zastojn email račun, ki bi:
1. absolutno brez kakršnihkoli reklam
2. podpora imap
3. da lahko imam naslov 3 črke (sic@xxxxxxxx.net)
Lahko je .de, .net, .xyz
vseeno...
NOTE: Sem probal tisti gmx pa tudi rabi 5 črk.
Fuck you all!!!
- spremenil: Tomi ()
(sic) ::
1. Tomi: Lahko spremenim naslov teme v volja istospolno usmerjena, ker gay očitno tu ni zaželeno :)
2. Uporabljam WinXP (doh), OE 6, SiOL (default XP dialup client), narihtano pa imam kot tam piše stmp.volja.net
Brez proxyja ali karkoli drugega, le navaden domač PC z XPji :)
Ne vem, če sem napisal - če pošljem prek IEja (www.volja.net) potem dela bp, in prejemam lahko tudi v OE, le outgoing post mi ne dela. Napiše:
2. Uporabljam WinXP (doh), OE 6, SiOL (default XP dialup client), narihtano pa imam kot tam piše stmp.volja.net
Brez proxyja ali karkoli drugega, le navaden domač PC z XPji :)
Ne vem, če sem napisal - če pošljem prek IEja (www.volja.net) potem dela bp, in prejemam lahko tudi v OE, le outgoing post mi ne dela. Napiše:
Fuck you all!!!
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: OwcA ()
ToniT ::
Če si povezan na siol, potem vnesi za smtp strežnik mail.siol.net
Smtp od volje dela samo v primeru, da si na internet povezan preko njih.
Smtp od volje dela samo v primeru, da si na internet povezan preko njih.
DC- ::
SMTP za relaying je pri SiOLu je pegasus.siol.net tako da nastavi si tega in ne mail.siol.net
DC-
DC-
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DC- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | siol in relayOddelek: Omrežja in internet | 1845 (1640) | cryptozaver |
» | Thunderbird in siol skreganaOddelek: Pomoč in nasveti | 2266 (1963) | Klemenn |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13499 (10976) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17202 (17202) | Bakunin |
» | Outlook Express Error sending/receiving message - SiOLOddelek: Programska oprema | 3721 (3660) | alf__ |