» »

Smart watch, kaj kupiti?

Smart watch, kaj kupiti?

««
13 / 25
»»

Badwolff ::

Jaz polnim glih enkrat na teden, cca 10 ur aktivnosti v tem.

WizzardOfOZ ::

garmin instinct 2 solar zdrži nekje 7 do 9 dni, z vsaj 1 uro gps merjenja na dan in vklopljenimi vsemi ostalimi senzorji. Če samo hart rate spremlja, pa brez problema več tednov.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

buttcrack ::

wcpapir je izjavil:

Sedaj se bo moja imela gledama najbolj Vivo active 2s jaz pa bom vzel 255 črno da si lahko dam nek rjav pas gor.

Je kak dober deal? 255 pride v postev tudi rabljena.

Watch3pro polnim danes 15 dan. Pa sem kar dosti telovadil. V ultra dolgem nacinu baterije je res popolnoma funkcionalna za to kar uporabljam, upam da mi bo 255 vsaj en teden zdrzala in je to to.

s precej športanja (brez glasbe) ti lahko komot zdrži med 8 in 10 dni.

Twixz ::

GT3 Pro in 3 Pro od Huaweija, kaj je bolje? Ali ni bistvene razlike?

Uporaba mešano, šport, obvestila, itd.

wcpapir ::

GT3 Pro
Pise da nima wifi ima pa ekg. Pise tudi da nima e sim.

Mah bolj kot ne nepomembno wifi mi na 3 pro pride prav le zaradi vremena in posodobitev, ce sploh tele zadeve na gsm arena drzijo.

Probaj si nalozit huawei health ce ti sploh ustreza.

ZveeZ ::

Vceraj je Amazfit Trex2 dobila update. Sedaj ob samodejni zaznavi aktivnosti zacne beleziti aktivnost "v ozadju" in ni vec nadleznega piskanja ob koncu.

Poleg tega, sedaj podpira tudi zepp coach. Tega bom moral se stestirati.

Zaenkrat kaze da je vredna svojega denarja.

Banza ::

Hejla. Odločam se za nakup pametne ure znamke Xioami. Trenutno imam pametno zapestnico miband 6 pa sem si zaželela tokrat uro.
Gledam Redmi watch 3 in pa Redmi watch 2 lite.
Rekla bi da se za par 10 evrov več splača redmi watch 3. Gre se mi pa tudi zarad paščkov ki jih je približno enako. Zanima me ali sta ful različni. Katera je boljša?

Vuli ::

wcpapir je izjavil:

GT3 Pro

Mah bolj kot ne nepomembno wifi mi na 3 pro pride prav le zaradi vremena in posodobitev, ce sploh tele zadeve na gsm arena drzijo.

https://consumer.huawei.com/si/wearable...
tle piše, da imata obe verziji wlan
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Mumbru ::

Gt3pro nima wlan, vsaj moja ne

Vuli ::

pol imajo pa na spletni neki zmešano
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Mumbru ::

Nimajo, narobe gledaš. Govorimo o gt3 pro, ne o 3 pro. Piše tudi na spletni prav.

wcpapir je izjavil:

GT3 Pro

Dobro, nekaj od Telemacha bom vzel.

Nimajo pa ravno neke izbire, zato sprašujem.

Watch5 pro se mi zdi kar ugoden, a ni 450€ drugače. Pa baje tudi zelo dober.

Ps pa sej majo vse res pametne ure :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

japapajade ::

Garmin Epix (Gen 2)

Badwolff je izjavil:

Watch5 pro se mi zdi kar ugoden, a ni 450€ drugače. Pa baje tudi zelo dober.

Ps pa sej majo vse res pametne ure :D

Saj, če kdo ima izkušnje prosim da deli :)

Po GSMARENI:
GW5PRO ima (proti GT3 PRO):
~ wifi
~ večjo baterijo
~ "rotating bezel" ima na touch (GT3PRO ima tist vrtljivi gumbek na strani)
~ manj prostora (16 GB proti 32 GB GT3PRO)

Ekrana sta ista. Kako je pa z določenimi zadevami trenutno (približen krvni tlak, temperatura telesa, itd.) je pa meni nejasno. Piše sicer da NAJ bi bilo omejeno na US.

Kalibri ::

Se najde kaj robustnega, ki meri čas, pulz, VO, itd in da to dela dobro, ni pa neke potrebe po muziki, navigaciji, 100+ športih
pa da baterija dolgo zdrži (teden). Pa da je podobno uri, okrogle oblike, na pa tistim ozkim pravokotnikom ali pa da bi bilo kvadratne oblike.
V očeh sem imel polar grit x, vendar je outdated, pa premali zaslon mu ostane, dopade se mi samsung galaxy wathc5, pa amazefit gtr4, verjetno bi bil dovolj tudi polar ignite.
Kot rečeno, da tiste osnovne funkcije dobro opravi, ostalo me ne zanima toliko, razen morda stres analize in analize spanja.
Tja do 200-300 EUR.

Forerunner 255 pade v ta rang. 245 tud, če ti je ok. Na telema hu imajo watch 5 pro za 240 v paketu, je prej en objavil...

J.McLane ::

Na Galaxy Watch ti baterija ne bo zdržala teden dni, PRO verzija zdrži okrog 3 dni (po specih 80 ur).
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Kalibri je izjavil:

Se najde kaj robustnega, ki meri čas, pulz, VO, itd in da to dela dobro, ni pa neke potrebe po muziki, navigaciji, 100+ športih
pa da baterija dolgo zdrži (teden). Pa da je podobno uri, okrogle oblike, na pa tistim ozkim pravokotnikom ali pa da bi bilo kvadratne oblike.
V očeh sem imel polar grit x, vendar je outdated, pa premali zaslon mu ostane, dopade se mi samsung galaxy wathc5, pa amazefit gtr4, verjetno bi bil dovolj tudi polar ignite.
Kot rečeno, da tiste osnovne funkcije dobro opravi, ostalo me ne zanima toliko, razen morda stres analize in analize spanja.
Tja do 200-300 EUR.

garmin instinct 2 solar

Kalibri je izjavil:

Tja do 200-300 EUR.

Amazfit t-rex 2 se dobi za cca 200€, ce ti ni prevec rugged izgleda.

Badwolff je izjavil:

Forerunner 255 pade v ta rang. 245 tud, če ti je ok. Na telema hu imajo watch 5 pro za 240 v paketu, je prej en objavil...

Telemach ima 312€ v paketu, da se pa dobit za švoh 300 evrov - link

KlemenSj ::

Jaz prodajam praktično novo Huawei Watch GT 2e. Nošena samo nekajkrat, popolnoma delujoča, z original embalažo

ZveeZ je izjavil:

Kalibri je izjavil:

Tja do 200-300 EUR.

Amazfit t-rex 2 se dobi za cca 200€, ce ti ni prevec rugged izgleda.

Je malo rugged, ja. Amazefit gtr 4 mi zgleda idealen, menda pa slabo sledi srčnemu utripu.

Djole ::

Kalibri je izjavil:

Tja do 200-300 EUR.

Očetu kupili garmin instinct, super ura. Mislim da izpolnjuje vse pogoje, če ti je izgled všeč. Na zps dobro ocenjena, kolega jo ima tudi, super zadovoljen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Djole ()

Ok, bom pogledal.

Djole ::

Je pa res, da je izgled na foro klasicnih sportnih ur, casio g shock varianta, ni na touch ampak fizicne gumbe.

Nesta ::

Cakamo na Galaxy Watch 6 Classic. Se pa bojim da bom kar ostal na Galaxy Watch 5 Pro, ki ima boljo baterijo.

KlemenSj je izjavil:

Jaz prodajam praktično novo Huawei Watch GT 2e. Nošena samo nekajkrat, popolnoma delujoča, z original embalažo

GT2e imam doma sem imel pred huawei watch 3 pro in sem jo na dopustu po letu dni napolnil in sprobal...dela kot se šika, zelo dobra ura v nekaterih pogledih boljsa od moje sedanje... ima pa praskico na ekranu. Če bi jo kdo imel jo prodam za drobiž.

Ce koga zanima watch 3 pro jo bom po dopustu dal ugodno treba pa jo je v zivo pogledat ekran je brez prask ima pa ohisje kako sled uporabe.

Zeni sem vzel Venu 2s in je zadovoljna jaz pa sem se kolebal s 255...vseeno upam da najdem lepso uro ki bo tudi malce bolj ne sportnega videza kot forerunner.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wcpapir ()

scipascapa ::

GT2e imaš, za kok bi jo dal? :)

dmok ::

Imam Huawei GT2 in nikoli več ne kupim ure od Huawei-a. Hauwei Health je zanič (nima google maps, export trackov je zanič, ne moreš rename-at aktivnosti, ko ti GPS na uri zabluzi ne zna naredit error correctiona). Ura pa ajde, zgleda mi ok, baterija je zelo dobra, GPS dela slabše kot na Vivoactive 1, nima auto pause, nima podpore za smučanje... Amazfit Stratos 2 mi je bil bolj všeč.

jaz prodam svojo Garmin Instinct 2 solar ugodno

scipascapa je izjavil:

GT2e imaš, za kok bi jo dal? :)

40.

dmok je izjavil:

Imam Huawei GT2 in nikoli več ne kupim ure od Huawei-a. Hauwei Health je zanič (nima google maps, export trackov je zanič, ne moreš rename-at aktivnosti, ko ti GPS na uri zabluzi ne zna naredit error correctiona). Ura pa ajde, zgleda mi ok, baterija je zelo dobra, GPS dela slabše kot na Vivoactive 1, nima auto pause, nima podpore za smučanje... Amazfit Stratos 2 mi je bil bolj všeč.

Kje bi imel google maps? Na uri?
Rename aktivnosti? V Huawei health bi renamal aktivnost?

Auto pause ima gt2e in watch3 pro tako da dvomim da je gt2 nima.

Zgodovina sprememb…

dmok ::

wcpapir je izjavil:

Kje bi imel google maps? Na uri?
Na telefonu, ko gledam track.

wcpapir je izjavil:

Rename aktivnosti? V Huawei health bi renamal aktivnost?
Ja, da vem kje sem bil brez da grem odpirat track.

wcpapir je izjavil:

Auto pause ima gt2e in watch3 pro tako da dvomim da je gt2 nima.
Pogledal še enkrat, nima ali pa jaz ne najdem.

scipascapa ::

WizzardOfOZ je izjavil:

jaz prodam svojo Garmin Instinct 2 solar ugodno

100€? :P

KlemenSj ::

Za 100 EUR dobiš mojo Huawei GT 2e

Matej_K ::

Tudi sam kupujem smartwatch. Nisem neki športnik, želim smart funkcije in sledljivost občasnih aktivnosti.
Ima kdo kaj za pripomnit zakaj nebi kupil naprimer Garmin Venu za 160€ proti ostalim ki so ranga 300€ naprimer Venu 2S?
https://www.a2u.si/ura-garmin-venu-010-...

Žena jo ima že kakšno leto (zlato), za spremljanje funkcionalne telovadbe in smatr stvari in kot vidim je čisto ok ura.
... .. .

Badwolff je izjavil:

N9 tole pa nisem vedel, nič ne najdem tkole na hitro na googlu, maš kak link?
Drgač so 255 tko spedenali, da js nimam pojma, zakaj ljudje kupujejo dražje garmine.
Petrol je mel pol leta nazaj najceneje v Evropi, pa Hervis takoj za njim.

Privlekel sedajle iz hervisa se 255, prejsnjibteden zeni venu2. In ti lahko povem zakaj folk kupuje druge/drazje ure.

Napram mojemu huawei watch 3 pro in tudi gt2e je navadn crap ter polizdelek. Ekran pa je tako slab da ne vem ali se hecajo ali resnično prodajajo tak šit zmazek. Dalje se sploh nisem gledal...

LeQuack ::

Eno so ure za šport, drugo so pa ure za brezveze zapravljati denar. Tu je glavna razlika. Brez telefona v bluetooth radiju je 99% teh ur čisto neuporabnih, ergo zapravljanje denarja. To je tako kot bi imel velik TV doma, pa bi si nabavil en mini TV, na katerim bi potem filme gledal, postavljen bi bil pa zraven večjega.
Quack !

J.McLane ::

Jaz tudi ženi nisem upal kupit 255, ampak sem raje Venu 2, ravno zaradi ekrana in toucha. Sebi pa kaj manj od 265 sigurno ne bom kupil, ampak dokler mi tale fitbit dela ne bom menjal, pa čeprav kakšen meter dolžine in višincev manj nameri kot Garmin.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

LeQuack je izjavil:

Eno so ure za šport, drugo so pa ure za brezveze zapravljati denar. Tu je glavna razlika. Brez telefona v bluetooth radiju je 99% teh ur čisto neuporabnih, ergo zapravljanje denarja. To je tako kot bi imel velik TV doma, pa bi si nabavil en mini TV, na katerim bi potem filme gledal, postavljen bi bil pa zraven večjega.

Vidim da je ta Garmin neuporaben tudi brez PC ne sam brez telefona. 13.23 razlicica software pravi da je up to date pišuka, support pravi naj probam s garmin express. No pa smo tam.

Pri Huawei pri nobeni uri nisem bil zaveden z oglasevanjem, Garmin pa tu gladko zavaja. Na oglasih in fotografijah je ekran dosti lepsi kot je, konpa gledas to skrupocalo v živo pa je sama žalost.

Phantomeye ::

LeQuack je izjavil:

Čisto vsaka stvar, ki jo kupiš, je nekomu drugemu zapravljanje denarja. Na koncu dneva je pomembno le to, kaj ti želiš početi s svojim denarjem. In nič drugega.

koliko stane t-rex v slo? Danes bil v italiji (mesečni nakup futra) in sem gledal v štacuni t-rexa za 199€ polna cena.

WizzardOfOZ je izjavil:

koliko stane t-rex v slo? Danes bil v italiji (mesečni nakup futra) in sem gledal v štacuni t-rexa za 199€ polna cena.

Po ceni sklepam da govoris o t-rex2?
Tudi tukaj se dobi za okoli 200€ (malenkost cez).

GupeM ::

wcpapir je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Drgač so 255 tko spedenali, da js nimam pojma, zakaj ljudje kupujejo dražje garmine.

Privlekel sedajle iz hervisa se 255, prejsnjibteden zeni venu2. In ti lahko povem zakaj folk kupuje druge/drazje ure.

Napram mojemu huawei watch 3 pro in tudi gt2e je navadn crap ter polizdelek. Ekran pa je tako slab da ne vem ali se hecajo ali resnično prodajajo tak šit zmazek. Dalje se sploh nisem gledal...

Ekran je z namenom takšen. Ker tudi če pogledaš 900 eur Fenix 7 pro sapphire solar, ima popolnoma enak ekran kot forerunner 255.

Športna ura pač ni namenjena gledanju slik in filmov, ampak spremljanju podatkov.

buttcrack ::

Za take picajzle je verjetno apple watch s powerbankom tip kombinacija.

GupeM je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Ekran je z namenom takšen. Ker tudi če pogledaš 900 eur Fenix 7 pro sapphire solar, ima popolnoma enak ekran kot forerunner 255.

Športna ura pač ni namenjena gledanju slik in filmov, ampak spremljanju podatkov.

Moram priznat, da se je ekran meni tudi zdel od začetka temačen , ampak hotro ugotovis, da deluje res super v vseh razmerah, tudi na max soncu, kjer ma oled včasih probleme, kot na telefonu. Ni pa seveda oled, na kar ste nekateri navajeni. Moraš se odločit za oled ali dolgo baterijo. Touch screen pa vsake toliko časa pogrešam, ko vpisujem PIN na blagajni. Ampak hitro ugotovim, da bi prisparal 3 sekunde.

Moj FR255 pcja se no srečal, nimam pojma o cem govoris. Updata se vsake toliko časa sam od sebe. Ura deluje povsem ok brez telefona , za kar je namenjena, sport tracking, plačevanje, nekaj navigacije, muska na tistih, ki jo imajo. Če pa hočeš mini telefon, nabaviš nekaj s sim kartico za na roke :D.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Vidim da je ekran brez backlight se zadovoljiv, vseeno je se polizdelek napram watch 3 pro.

Danes sem spal z obema vsako na svoji roki. Podatki o spanju, hr, spO2 itd se razlikujejo v niansah. Koraki do 1500 razlika 30.

Trenutne tezave so update ki ga ne zazna...sem na 13.23 razlicici in ne morem posodobit.

buttcrack je izjavil:

Za take picajzle je verjetno apple watch s powerbankom tip kombinacija.

Nisem picajzl ampak ugotavljam da sem imel kar dobro uro prej glede na vse komentarje pa je fr255 precenjen.

Zgodovina sprememb…

Probi mal s športom , boš opazil razliko.
Ekran pa komentiraj čez teden, dva, ko se odvadiš oleda.

Prehajas s samsungove 3ke? Tudi sam sem, ne grem nazaj niti pod razno. Pa sploh ni slaba ura.

Glede updata, moja je na 15.19.
Si povezal uro, connect in telefon?
««
13 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
15148283 (5382) Moivre
»

Pametna ura

112539 (755) enemon
»

Katera pametna športna ura ?

2311927 (9418) Sharp999
»

Smartwatch