Forum » Strojna oprema » Logitech C615 windows 10 kamera ne deluje
Logitech C615 windows 10 kamera ne deluje
simnov ::
Kaj bi bilo narobe po posodobitvah mi kamera deluje samo v prvo po ponovnem zagonu računalnika jo moram iztaknit iz usb in nazaj in potem spet deluje. Sem poskušal z uradnimi gonilniki in z gonilniki že v windowsu pa nič ne pomaga. Kaj bi lahko bilo narobe.
rdecaluc ::
Microsoft je izdal eno posodobitev, katera povzroči da kamere/miške/tipkovnice lahko prenehajo delovat.
Poglej na windows update, če maš že na voljo popravek. Oz. izbriši tega.
Ugibam da je to.
Poglej na windows update, če maš že na voljo popravek. Oz. izbriši tega.
Ugibam da je to.
Est modus in rebus. ,typos
rdecaluc ::
Ravno sem v tujini. Lahko v petek napišem. Bil je nek community update pred kratkim, ne spomnim se točne KB cifre.
Je pa to nedelovanje kamer pri windows 10 skoraj stalnica na žalost.
Est modus in rebus. ,typos
simnov ::
Invictus ::
Ravno sem v tujini. Lahko v petek napišem. Bil je nek community update pred kratkim, ne spomnim se točne KB cifre.
Evo, Microsoft skrbi za varnost, da vas remote ne posnamejo med drkanjem, vi pa še vedno pljuvate po njem .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: simnov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S7 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 88350 (15993) | Han |
» | Bliža se konec brezplačne podpore za Windows 7 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 47930 (35149) | bajar |
» | Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 4 … 83 84 85 86 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 634516 (226001) | karafeka |
» | Nov način posodabljanja v Windows 10Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14271 (11357) | Looooooka |
» | Digitalna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6302 (5403) | Caligula |