Forum » Loža » Obveščanje o ravnanju z odpadki
Obveščanje o ravnanju z odpadki
Twixz ::
Pozdravljeni,
sicer se to tiče bolj šole ker rabim za seminar za kolega ampak vseeno, rekel je da na predavanjih so se pogovarjali o nekem obveščanju v tedenskem "cajtngu" o obdelavi odpadkov in sicer to baje v Avstriji. Zdaj jaz nevem kako bi se lotil tega iskati pa sem se odločil da napišem tu notri da se malo podpre mojo "lenobo"
Hvala za vse informacije
sicer se to tiče bolj šole ker rabim za seminar za kolega ampak vseeno, rekel je da na predavanjih so se pogovarjali o nekem obveščanju v tedenskem "cajtngu" o obdelavi odpadkov in sicer to baje v Avstriji. Zdaj jaz nevem kako bi se lotil tega iskati pa sem se odločil da napišem tu notri da se malo podpre mojo "lenobo"
Hvala za vse informacije
Twixz ::
Na nek način je v tedenskih novicah (kot pri nam Nedeljski recimo) v Avstriji en članek napisan o tem koliko odpadkov se je predelalo na centru za ravnanje z odpadki itd.
Zanima me, če kdo ve oz. je celo v stiku s tem?
Zanima me, če kdo ve oz. je celo v stiku s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predrag odvoz smeti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31893 (7698) | starfotr |
» | Ločevanje odpadkovOddelek: Loža | 11642 (10385) | ...:TOMI:... |
» | Ločevanje odpadkov in kazen za celotni blokOddelek: Loža | 7562 (5873) | ...:TOMI:... |
» | Nova jedrska v Krškem že čez 10 let? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 24435 (15408) | Pyr0Beast |
» | Ločevanje odpadkov (v praksi, doma) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41950 (40944) | Sandoval |