Forum » Pomoč in nasveti » neuspešen zagon win7 - win ni mogel dokončati namestitve
neuspešen zagon win7 - win ni mogel dokončati namestitve
nwx71 ::
Pozdravljeni !
Mi lahko kdo pomaga pri zagonu win7. Ob vklopu pcja mi napiše - Win ni mogel dokončati namestitve. Če želite namestiti sistem win v ta računalnik, znova zaženite namestitev.
karkoli naredim se mi znova zažene do istega obvestila.
To se je zgodilo potem ko je pred tem ob ponovnem zagonu dve uri, zgleda neuspešno, potekala posodobitev.
please help
Mi lahko kdo pomaga pri zagonu win7. Ob vklopu pcja mi napiše - Win ni mogel dokončati namestitve. Če želite namestiti sistem win v ta računalnik, znova zaženite namestitev.
karkoli naredim se mi znova zažene do istega obvestila.
To se je zgodilo potem ko je pred tem ob ponovnem zagonu dve uri, zgleda neuspešno, potekala posodobitev.
please help
Han ::
Varni zagon in odstranitev posodobitve, ki dela zgago, oziroma obnovitev sistema na prejšnje stanje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim pomoč WIN XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4503 (2891) | staher |
» | WinXP, WIN 7 in Ubuntu 10.04Oddelek: Operacijski sistemi | 836 (800) | Icematxyz |
» | Windows xp pride le do loadingaOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (2083) | bluefish |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1602) | alien13 |
» | Težave pri reinštalaciji Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1493 (1301) | Duhec |