Forum » Kaj kupiti » Tihi Trdi Diskac ?
Tihi Trdi Diskac ?
Heisenberg ::
torej zamenjal bi hdd za vecjega (cca 120GB) moj pogoj je pa samo da je TIH TIH in se enkrat TIH !
Ne gre se mi toliko za hitrost...
torej na netu sem nasel da je med tisjimi seagate baracuda V a ga nikjer v SLO ne dobim ? torej kje ?
ali predlagate kater drug HDD za ceno do priblizno 30.000sit
predvsem mi pa povejte kje ga kupiti na gorenjskem/lj
hvala in lep pozdrav vsem sloteharjem
Ne gre se mi toliko za hitrost...
torej na netu sem nasel da je med tisjimi seagate baracuda V a ga nikjer v SLO ne dobim ? torej kje ?
ali predlagate kater drug HDD za ceno do priblizno 30.000sit
predvsem mi pa povejte kje ga kupiti na gorenjskem/lj
hvala in lep pozdrav vsem sloteharjem
freserovski ::
jaz imam ibm/hitachi 120 gb-8mb cacha in je neslišen. Včasih sem že kar malo živčn, ker ne vem, če še rač. dela al ne (prej je bilo škrtanje diska dober pokazatelj tega )
ps. Pa še med najhitrejšimi diski je...
ps. Pa še med najhitrejšimi diski je...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Heisenberg ::
kolk je pa to vazno al ima disk 8MB ali 2MB ?
ker sem dobil Seagate Barracudo V 120GB 7200RPM 2MB za 105 eurov, kar se mi zdi ugodno
ker sem dobil Seagate Barracudo V 120GB 7200RPM 2MB za 105 eurov, kar se mi zdi ugodno
@ljash ::
povsem neslišni diski ne obstajajo. Obstajajo le tihi, malo manj tihi in glasni..............
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najtišji ATA disk?Oddelek: Kaj kupiti | 2715 (1956) | LordWorm |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9484 (6439) | dela |
» | Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6121 (4273) | Grimlord |
» | Kateri tihi,zanesljivi in hiter disk priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 2552 (1678) | Grimlord |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10637 (7822) | Keyser Soze |