Forum » Igre » Half-Life - CD key
Half-Life - CD key
Vesoljc ::
www.mantis.si ma velko ponudbo rabljenih igrc za dost normalno ceno... poglej pr njih, majo tud online shop
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Uporabnik ::
na mantisu imajo tudi nove igre... HL tam stane 5000 pri videotop pa 4000, pri colby pa nisem našel...
By d vej, sam sm pred mnogimi leti pri mantisu nabavil rabljen HL... takrat še ni bilo CS-ja
By d vej, sam sm pred mnogimi leti pri mantisu nabavil rabljen HL... takrat še ni bilo CS-ja
plavko61 ::
Jaz tud probavam Half Life. Hotel sem testirati online igranje. Sem še imel staro kopijo Half-lifa pa ne deluje (CD-key not valid). Zaradi radovednosti nebom letel kupit igre. A mi gdo lahko priporoča kakšen demo ali kaj podobnega, tolk da malo stestiram.
monster-x ::
Če kupiš HL brez dodatkov se mi zdi, da te pride okol 3k nova.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Xplicit ::
Brez zamere ampak Half-Life je pa definitivno igra za katero se SIGURNO splaca odstet vsaj 5000 SIT ali celo kej vec
plavko61 ::
Pa kaj ni nobene strelščine v stilu counter strike online free??? Pred časom sem čital nekaj da so Srbi ali Poljaki nekaj izdali.
Ahiles ::
http://www.steampowered.com/ tuki si dl program potem pa lahko zaston igras HL ter CS1.6 pa se en kup drugih stvari like Hl2 movies. Vendar pohiti ker se bo beta koncala kmal in ne bo vec navoljo zastonj.
boyan64 ::
Pred kratkim sm kupu original pa mi noče delat po netu.Napiše da je inavlid cd key.Pa ko inštaliram me sploh ne vpraša da bi jo lah upisov.help
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half-Life II (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Igre | 118921 (799) | wolverine22 |
» | Mantis? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16236 (8616) | Matev |
» | Half-Life 2 končno izšel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 4473 (4473) | Arto |
» | Counter_Strike AND HALF LIFEOddelek: Igre | 1058 (985) | matic |
» | glede couter strikaOddelek: Igre | 1014 (863) | Gh0st |