Forum » Igre » UT pure problem
UT pure problem
Uso ::
Ko se connectam na server ki uporablja UT PURE me ne spusti v igro. Piše: VALIDATING in se ne zgane nikamor.
Sm instaliral čisto na novo UT brez vsekakršnih modov. Sm ga samo nadgradil najprej s 436 nato še 451 patchom. In je spet delalo isto.
Ma kdo kšno idejo? Prosim nujno.
Je možno da je kriv moj ISP (Wireless - najbrž poznate princip delovanja, nekako podobno komuni )
LP
Uso
Sm instaliral čisto na novo UT brez vsekakršnih modov. Sm ga samo nadgradil najprej s 436 nato še 451 patchom. In je spet delalo isto.
Ma kdo kšno idejo? Prosim nujno.
Je možno da je kriv moj ISP (Wireless - najbrž poznate princip delovanja, nekako podobno komuni )
LP
Uso
Sumo ::
Kaj pa samo s 436 patchom si probal? Ker tale 451 je neuraden in mu jaz nebi zaupal. Sam uporabljam samo 436 verzijo, pa še nikoli nisem imel problemov.
Deathlike M Tito ::
uporabljaj v436 tistu drugu je odvecno in neuradno.
do what i say not what ive done!
Mavrik ::
Jap, uporabi raje v436 patch, ki je zadnji uraden. In meni je tudi sicer uspelo s tem patchom špilati na serverju z 440... zanimivo.
The truth is rarely pure and never simple.
uspelo ti je ker podpira v440 verzije od v432 dalje usaj v vecini. ker nekateri to moznost izklopijo.
Uso ::
Ne pomaga. Še vedno hoče preverit mode (ki jih sploh ni)... in tako se kaže VALIDATING v večnost . Sm čakal enih 5min in prehodil že celo mapo po čez in čez pa me ni vkloplo.
Ma gdo še kšno idejo?
lp
Ma gdo še kšno idejo?
lp
na druh server pejd sej mas 2 slovenska pa pust tiste patche k niso uradni in so za en drek.
pol se pa pozanimi kaj use majo gor na serverji. ti neuradni patchi deljo samo sranje in so zelo bugy.
pa ma server moznost d od njih zloudas kar majo gor?
pa dej IP bom se jst probu d vidm kaj je za en hudic
pa ma server moznost d od njih zloudas kar majo gor?
pa dej IP bom se jst probu d vidm kaj je za en hudic
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Deathlike M Tito ()
jlpktnst ::
validating? izgleda kot da preverja tvojo identiteto. potrebuješ kaj dodatno inštalirat? mogoče je le anti-cheat? poskusi vsaj bonus packe od 1-4 inštalirat.
Pa ne misli, da se spoznam, to so le ideje.
Pa ne misli, da se spoznam, to so le ideje.
Mavrik ::
Kje sploh piše ta validating? Kolikor vem gre procedura takole:
LOADING -> CONNECTING -> PRECACHING -> špil
LOADING -> CONNECTING -> PRECACHING -> špil
The truth is rarely pure and never simple.
RookY ::
Nisem glih majster za to, lahko pa malo svetujem.
Več kot patch 4.36 ne rabis, ker visji patchi so za serverje.
Zbriši mapo caache v UT ali pa samo njeno vsebino.
Zbriši vse temp fajle v UT mapi...Cache0000.tmp...
Še prej uporabi UT cache cleaner, če hočeš določene mape,teksture,muzko,zvoke shraniti, da ti ne bo potrebno spet dl-jat. Če ne veš kaj delaš, to raje spusti.
Ponavadi se s takimi težavami obrneš na svoj klan.
Če ti tvoj ne pomaga praši mojga(forum zelo aktiven)...mamo dost majstrov moj klan
Več kot patch 4.36 ne rabis, ker visji patchi so za serverje.
Zbriši mapo caache v UT ali pa samo njeno vsebino.
Zbriši vse temp fajle v UT mapi...Cache0000.tmp...
Še prej uporabi UT cache cleaner, če hočeš določene mape,teksture,muzko,zvoke shraniti, da ti ne bo potrebno spet dl-jat. Če ne veš kaj delaš, to raje spusti.
Ponavadi se s takimi težavami obrneš na svoj klan.
Če ti tvoj ne pomaga praši mojga(forum zelo aktiven)...mamo dost majstrov moj klan
Juhu juhu spet bom bruhu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Connection failed - problemi z internetno igro Unreal TournamentaOddelek: Igre | 1156 (1034) | jedateruk |
» | NEST.2004 - Dedicated game serverjiOddelek: Slo-Tech | 2389 (1880) | Z-lot |
» | UT prek internetaOddelek: Igre | 858 (724) | gumby |
» | UT na winXPOddelek: Igre | 1291 (1006) | Pisk |
» | UT bonus pack!?Oddelek: Igre | 1195 (1029) | VASkO |