» »

Playstation VR

Playstation VR

yayo ::

Let's adress the elephant in the room... Samo načenjam temo, bomo videli če se prime 8-)


yayo ::



yayo ::

Evo, jaz naredil prve korake v VR svetu. Kaj naj rečem: I am a believer. Tole ni scam, tole ni gimmick, tole je ena nadvse zabavna niša v svetu igričarstva (če imaš dovolj prostora v sobi, da ne šopneš z Move controllerjem po lusterju, oziroma se prevrneš čez klubsko mizico.) Začel zelo zmerno, z igrami, ki garantirano ne povzročajo morske bolezni.

Batman Arkham VR je detektiska avantura, v tradiciji iger kot je Myst serija (v smislu mehanike, zagotovo ne po težavnosti, haha). Grafično je ekstremno sugestivna (npr, ko v Batmanovi koži stojiš ponoči na strehi med kvazigotičnimi stolpnicami, na nebu polna luna, bat signal in cepelin). Prekratka (ura in pol gameplaya, sicer po prvem preigravanju dobiš kakih dvajset Riddlerjevih ugank, ki so skrite v okolju kot motivacijo za it še enkrat skozi) ampak sladka, dal sem 10 funtov za digitalno verzijo.


SUPERHOT
The Matrix style slo mo FPS, ekstremno zabavna zadeva, tudi fizično utrujajoča, ker mahaš s pestim, ciljaš z orožjem in se zvijaš za skivirat metke in udarce. Res lepa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: yayo ()

8Bit ::

@yayo imaš zadevo še vedno v uporabi? Kakšne so bile nadaljnje izkušnje?

yayo ::

Prodal, ker mi družinske obveznosti niso omogočale posvečanje virtualnemu svetu in, ker sem moral vsakič mizo premikat za dobiti prostor. VR te čisto izolira od okolice medtem, ko se pred monitorjem lahko vedno pogovarjaš in daš igro na pavzo. Pri VR pa snami slušalke, očala... Prostor tudi problem, če nimaš. Tako, da je bilo prekomplicirano. Drugače bi še veselo igral. Tudi dioptrija se mi je poslabšala v zadnjem letu, prej sem igral brez očal, sedaj bi moral preizkusiti kako bi šlo z očali pod očali. Problemi starostnikov... :)) Imam pa kolega, ki ima VR za PC in igra v glavnem Microsoft Flight Simulator, tako, da sedi in pilotira. Vmes gleda iz cockpita filme in Twitch v VRju. Pravi da uživa.

8Bit ::

Razumljivo, čeprav sem upal da boš mogoče resen kadidat za VR2.

In res je, staramo se ;)

Bantani ::

A kdo ve,če bodo te starejše VR igre delovale na tem novem vr2?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Half-Life: Alyx (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18620043 (1592) wolverine22
»

Resident Evil 7 Biohazard (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
38742252 (9499) scipascapa
»

Virtual Reality igre (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20731493 (12471) Truga
»

Insurgency: Sandstorm

Oddelek: Igre
192085 (841) oo7
»

Oculus Rift (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22556593 (20790) Buggy

Več podobnih tem