Forum » Loža » Naročniško razmerje
Naročniško razmerje
Quantum ::
Pozdrav,
ali lahko skleneš naročniško razmerje, če si zaposlen za določen čas pri Telekomu??
hvala.
ali lahko skleneš naročniško razmerje, če si zaposlen za določen čas pri Telekomu??
hvala.
Ghenghiz ::
Lahko. Telekom ne zanima, kje in kako si zaposlen, njih zanima samo to, da hoces biti njihova stranka.
Ganon ::
Ne. Naročniško razmerje lahko skleneš samo v primeru, da si pri Telekomu zaposlen za polni delovni čas.
Saj ti je lepo napisal, kje je zaposlen.
Lahko. Telekom ne zanima, kje in kako si zaposlen, njih zanima samo to, da hoces biti njihova stranka.
Saj ti je lepo napisal, kje je zaposlen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
mauriciofabi ::
najboljše da greš na telekom in vprašaš
vem da so se mi ob začetku te 2007/08 krize blazno zamerili ker niso hoteli skleniti aneksa za telefon brez potrdila/zadnjih 3 bančni izpiskov (ma kaj so socialna)/zadnjih treh plačilnih list, čeprav sem bil naročnik že 5+ let in nikoli nisem niti zamudil roka za plačilo položnice, kaj da je ne bi plačal
samo so potem s časom znižali te zahteve in lahko (vsaj če si že naročnik) vzameš telefon na obroke (ubstvu 2, za enega normalno skleneš aneks, drugega pa preko programa zvestobe
nisem pa ziher kako je z novimi naročniki, aneks pomoje lahko vzameš, pik v programu zvestobe pa itak še nimaš
lih tko nisem ziher, če so za zaposlene na telekomu kaki drugi pogoji, samo so imo kvečjemu bolj zrelaksirani
vem da so se mi ob začetku te 2007/08 krize blazno zamerili ker niso hoteli skleniti aneksa za telefon brez potrdila/zadnjih 3 bančni izpiskov (ma kaj so socialna)/zadnjih treh plačilnih list, čeprav sem bil naročnik že 5+ let in nikoli nisem niti zamudil roka za plačilo položnice, kaj da je ne bi plačal
samo so potem s časom znižali te zahteve in lahko (vsaj če si že naročnik) vzameš telefon na obroke (ubstvu 2, za enega normalno skleneš aneks, drugega pa preko programa zvestobe
nisem pa ziher kako je z novimi naročniki, aneks pomoje lahko vzameš, pik v programu zvestobe pa itak še nimaš
lih tko nisem ziher, če so za zaposlene na telekomu kaki drugi pogoji, samo so imo kvečjemu bolj zrelaksirani
Tilen ::
Telekom ima zagotovo neke ugodnosti za zaposlene. Preveri.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19507 (7454) | šernk |
» | Predplačniška PUK koda pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 8649 (7201) | blackbfm |
» | Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27605 (21543) | harvey |
» | Mobitel paketOddelek: Loža | 1037 (623) | Kaja2 |
» | SiMobil Paket 9 - Zavajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14916 (12384) | St235 |