» »

Bonus avto zavarovanje -50% (iscem agenta)

Bonus avto zavarovanje -50% (iscem agenta)

retrz ::

Živjo,
vem da je nekaj časa nazaj obstajala opcija, da si bil že ob samem začetku zavarovanja upravicen do bonus -50% na zavarovanje avtomobila, če se ne motim je to ponujala zavarovalnica tilia (zdajsnja sava). Katera zavarovalnica po vašem mnjenjui je najbolša za štart registracije novega avtomobila (enega že imam)?

Ted ::

Slednje zagotovo ne drži, Tilia je imela varianto da v enem letu pridobiš 2 razreda. Če imaš v gospodinjstvu že kak avto s pr 4, preveri npr. pri Adriaticu, v preteklosti si lahko bonus prenesel na dodatno vozilo. Verjetno kaj podobnega nudijo tudi druge zavarovalnice.
Mah...

fikus_ ::

50% dvomim da boš dobil! Jaz sem za drugi avto dobil 30%. Malo teži agentom, mogoče dobiš 10 ali celo 20%. So pa pogoji pri vseh zavarovalnicah bolj kot ne enaki, tako da je praktično vseeno, katero boš imel.

Veron ::

ali pa wiz. Tam dobiš takoj veliko.

so pa druge opcije, kot je družinski paket pri AS ali Triglav. Če ima nekdo v familiji recimo 50% popusta na osnovno zavarovanje, se ta popust tudi dodeli tebi.

zobnik ::

Men je pri G24 prišlo 85 evrov samo AO, pri Triglavu bi me cca 150 evrov.

Ba*da požrešna 60 evrov za iste pogoje. Preevrjeno ni nobene razlike pri AO, pri kasku je druga zgodba.

rdecaluc ::

Triglav je mel nekaj časa to zadevo. Ne spomnim se pogojev... Ampak vsaj 2-4leta nazaj.
Est modus in rebus. ,typos

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Na cesti
910234438 (4712) Lonsarg
»

Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )

16845326 (11392) Mateja88
»

Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26674931 (42522) ;-)
»

Zavorvanje avtomobila za voznika začetnika

285234 (4728) fosil
»

Zapel količek na parkirišču

Oddelek: Loža
3410314 (9187) OZZY

Več podobnih tem