» »

Miška in tipkovnica

Miška in tipkovnica

Excavator ::

Predlogi za mechanical keyboard+mouse za max €200? Usage bo software developing, writing in pa gaming(FPS, MOBA).

Tribal ::

Logitech G610 in G502

Hvala! Kaj pa Ornata Chroma in Mamba Tournament?
Skrbijo me Mecha-Membrane switchi, so nekaj takega kot mx cherryji?

6151 ::

čimdlje stran od razer sranja
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

@6151 Razlog?

drekodovce ::

kitajsko "gamersko" sranje

gamersko - polno lučk, modernega izgleda, precenjeno, številke v višavah, kvaliteta na dnu.

je drekodovce kar lepo povedal. Nikogar ne poznam s pozitivno izkušnjo

Beta2 ::

ne bluzi no, jaz imam razer blackwidow tipkovnico že leta in tudi miško mi je super, dela bp, do sedaj nobenih problemov... Ornata ni mehanska tipkovnica ampak je pa precej dober kompromis, sem probal v bigbangu kjer imajo razstavljeno in mi je bil občutek res všeč, je pa res da se vseeno ne more primerjati z pravo mehansko.

cebelar123 ::

Jaz sem extremno zadovoljen z Logitech G810 Orion . Klasičen videz, mehanska, osvetlitev tipk, ki jih potrebuješ "drugače izklopljena", in pa nikoli si nebi mislil vrtljivi gumb za glasno/tiho. Perfektne oblike tako, da lahko zmeraj med videom, igro spremeniš glasnost z rahlim zasukom.

Beta2 je izjavil:

ne bluzi no, jaz imam razer blackwidow tipkovnico že leta in tudi miško mi je super, dela bp, do sedaj nobenih problemov...

Kolegu je takoj po izteku garancije zacela crkovati spodnja vrsta tipk, prav tako mu je crknila leva slusalka (nevem tocnega modela, brezžične). Še dvema zajebava stikalo na miški po dobrem letu uporabe. Očitno imaš srečo ali pa kakšno starejšo serijo kjer še niso šparali z poceni komponentami

shintaro ::

Excavator je izjavil:

Predlogi za mechanical keyboard+mouse za max €200? Usage bo software developing, writing in pa gaming(FPS, MOBA).

https://www.markoshop.si/zunanje-naprav...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Kaj kupiti
2959685657 (713) Shkorc
»

Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )

5213575 (11233) zhigatsey
»

Mehanska tipkovnica ali membranska

Oddelek: Pomoč in nasveti
71949 (1805) ST-777
»

Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )

16050315 (44925) LordPero
»

Tipkovnica SteelSeries 7G?