Forum » Kaj kupiti » Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti?
Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti?
Ales ::
Navadna membranska tipkovnica za skoraj 60 EUR? Zakaj? Ker zgleda kao "gaming" ali ker je dejansko kvalitetna za uporabo?
@Aljosa01, namesto da si "sposojaš" temo, jo raje preberi.
@Aljosa01, namesto da si "sposojaš" temo, jo raje preberi.
zhigatsey ::
Ravnokar naročil tole tipkovnico. Trenutno imam Microsoft natural 4000, vendar je preširoka, razmišljal sem o Microsoft Sculpt, ki je krajša (ločen numpad), vendar sem potem izbral addeso brez numpada s trackballom in rok ne bo potrebno stegovati po miški in bodo vedno v "naravnem položaju". Zadnji dve leti trpim za RSI in mi razne ergonomske tipkovnice in miške s trackball-i zelo sedejo. V glavnem bolje dati več denarja za prilagodljiv stol in mizo, zaslon, tipkovnico in miško kot pa super dober računalnik s tipkovnico in miško za 10EUR).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 28338 (489) | Han |
» | Slovenska tipkovnica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 31439 (1398) | prowb |
» | Alternativa za Logitech UltraX PremiumOddelek: Kaj kupiti | 1788 (1206) | borisk |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26538 (13095) | scipascapa |
» | Tiha gaming tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1536 (1297) | neres |