Forum » Programiranje » A se da, da bi...
A se da, da bi...
neon ::
A lahko jaz animacijo, ki sem jo naredu v Flashu potem shranim kot *.gif in jo odprem potem v Front page-u ( page urejam s tem programom).
V glavnem, naj mi nekdo pojasni, kako naj zdaj animacijo (na vrhu strani je ena(za razumevanje, če še ne veste kaj mislim))ki je narejena v Flashu v Front pageu odprem. A bo delalo? Kako pa naj shranim animacijo? Če jo shranim v Flashu, mi jo shrani ali *.fla , al pa *.swf. Kako j naj torej shranim
V glavnem, naj mi nekdo pojasni, kako naj zdaj animacijo (na vrhu strani je ena(za razumevanje, če še ne veste kaj mislim))ki je narejena v Flashu v Front pageu odprem. A bo delalo? Kako pa naj shranim animacijo? Če jo shranim v Flashu, mi jo shrani ali *.fla , al pa *.swf. Kako j naj torej shranim
Vexto ::
mislim da moraš dat: file>export...
potem pa izbereš kaj bi rad naredu s tem
potem pa izbereš kaj bi rad naredu s tem
Smeh je pol zdravja, nasmešek pa pol smeha
Že, samo če npr. file shranim kot *.gif, mi ga Front page NE pokaže. Jaz pa hočem vedet, kako ga naj shranim, da bo potem na netu vidna tudi -kako naj rečem- tista "animacija"
Tjulenj ::
frontpage ti bo pokazal samo prvo slikico gif-a. ce hoces viditi "animacijo" klikni zavihek preview. potem bi moralo delati.
Jaa, to vem, samo Front page mi potem, ko kliknem Preview NE pokaže animacije, ampak samo kvadratek in notri rdeč X(hehe). Mene zanima, kako naj shranim animacijo v Flashu, da bo delala v Front pageu!!!
Lara-K ::
Za shranit movie v Flashu, dej Export Movie pol pa izberi da bos shranu kot gif.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
darh ::
cpc... Front page ti verjetn ne pokaze animacije zato, ker nima podopre za to, da bi lohka zmogu to, right ?
a pa si probu u browserju ? a ti tam pa pokaze ?
a pa si probu u browserju ? a ti tam pa pokaze ?
Excuses are useless! Results are priceless!
Ne, to pa še morem probat! A pa se da naštelat, da Front podpira Flash animacije, a dela sam po defaultu?
Lunik ::
Frontpage dostikrat ne kaže slikic. Poglej v browserju, moralo bi delati.
Kaj si hotel vprašat, če se da naštimat da frontpage podpira flash???
Flash mora podpirat browser ne pa editor...
Kaj si hotel vprašat, če se da naštimat da frontpage podpira flash???
Flash mora podpirat browser ne pa editor...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | animacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 939 (750) | gwertix |
» | Macromedia flash 8Oddelek: Izdelava spletišč | 2404 (2091) | Tody |
» | Kje narediti spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 1715 (1286) | MihaFirst |
» | Izdelovanje pejgov (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4115 (3618) | darh |
» | QuestionOddelek: Programska oprema | 1063 (980) | kuntek |