» »

Slike vaših računalnikov

Slike vaših računalnikov

Temo vidijo: vsi
««
44 / 44
»
»»

Buggy ::

klet je hvalabogu mrzla...nikol cez 21 stopinj...pomaga pa tudi TC za sanitarno vodo, ki topel zrak uporabi za toplo vodo v klet pa ce zelim razpuha hladen zrak ko odpadek. Sicer pa sem vozil na seansah, ko je bilo v kleti 15 stopinj jaz pa vseeno svical...adrenalin pri racingu dela svoje

hariscorale ::

haris pc

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

igi82m ::

Še moj PC

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

PacificBlue ::

I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Shark-357 ()

matic492 ::

Evo še tule malo revivam temo, po 4 letih z RTX 3090 (mislim da v zadnjih 15 letih nisem imel nobene druge grafične niti blizu 4 let). Se vidi da se staram in se mi ne da več upgradeat :D

Vedno zabavno leak testiranje, dejansko mi je kar zanimivo, da so fittingi zdržali 4 leta, 2 sem menjal, pa par kosev cevi, ker so porumenele. Coolant je EK CryoFuel, sicer samo vodo sem menjal cca 2 leti nazaj, ko sem poleti dodal ta radiator pod GPUjem, ker se je 3090 še vedno pregrevala (hočem tišino, vse laufam na < 50%)

GPU blok je sicer umazan, samo mislim da se to da spucat? Glede resale value je itak vseeno, ker niso nič vredni, jih pa prodam, če koga zanima, RTX 3090 nickel blok in active backplate.

To je pa ta nov "monster", zgleda kot downgrade lol, ker je pol manjša.

Kabli so tudi katastrofa, moral sem še braided kabel odstranit, ker ni bilo prostora, tako da zdaj je vse janky as f**k.

Gledam pa da očitno EKWB nima več nič na zalogi, ponavadi si fittinge na rezervo naročam, ampak nimajo več teh Nickel sploh, očitno bom moral presedlat na kakšno drugo firmo za fittinge ali pa barvo zamenjat. Nimajo niti moje barve CryoFuela več :(
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, INNO3D RTX 5080, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

cebelar123 ::

Evo se mojega.

««
44 / 44
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Strojna oprema
2320646412 (103812) hariscorale
»

Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
710228924 (57243) nergac
»

Prototip ohišja (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9247560 (37430) ingeniero

Več podobnih tem