» »

Slike vaših računalnikov

Slike vaših računalnikov

Temo vidijo: vsi
««
26 / 44
»»

dottor ::

Meni ta water loop ni niti malo všečen. Imam občutek kot da so cevi kar na random nametane not, še posebej kar se tiče tega da je večian cevi prozornih, pol pa nejdeš še rdeče in modre cevi. Drugače, pa ne vidim potrebe z 240+120+120 radiatorje. Za tak build bi blo dovolj 240+120.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

matic492 ::

Mhm, se stirnjam glede cevi, drugače za hladilnike ne vem samo zakaj nisi kupil vseh cevi iste barve?
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

dottor ::

Mene je že ob predstavitvi pritegnil nov EKWBjev rezervar, ki ga vstaviš spredaj 5,25" enote, pa še kombo s pumpo imajo. Edino korgci mi niso najbolj všeč pri njihovem novem dezajnu. Mi je bil prejšnji clean look bolj všeč.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Red_Mamba ::

Moja PS2 masina:

Intel i5 3570K @ 4x3.4GHz (Stock)
EVGA NVIDIA GeForce GTX650Ti SSC (Stock)
ASUS P8H77-I Mini-ITX motherboard
Corsair Hydro series H80i Liquid CPU cooler
Corsair CMX8GX3M2A133C9 XMS3 2x4GB Memory
Samsung 840 series 120Gb SSD
Corsair CMPSU-600CXV2UK Builder series 600W PSU
BitFenix Prodigy Mini-ITX case
Windows 8 Pro x64
elGato HD @ 1080p (Recording on my AMD system)
ASUS VE247H 24" Widescreen Full HD 1080p monitor

Prodigy case

Prodigy case

Prodigy zadaj

Prodigy zadaj

USB prikljucki

USB prikljucki

graficna, napajalnik in SSD

graficna, napajalnik in SSD

Druga stran z H80i vodnim hlajenjem

Druga stran z H80i vodnim hlajenjem

[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Janac ::

What a mess8-O

Malo se potrudi:

http://www.freeimagehosting.net/3moes

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

axee ::

Eh če nikoli ne pogleda noter in če so temperature OK, zakaj bi se potem sekiral? Niso vsi OCD na vsak kabel k štrli :)

Red_Mamba ::

jst racunalnik raje uporabljam kot pa gledam in bozam :))

slike so samo ce kdo razmislja o tem ohisju da dobi predstavo koliko je ali pa ni prostora v njem
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

mailer ::

Če bi sestavljal ITX sistem bi tudi sam izbral prodigy ohišje. Prostora pa vemo koliko ima a taka zmešnjava kablov mu ne paše.

Ohišje ima potenical:P

madness777 ::

Tipično slovensko razmišljanje. Se vidi kam gremo.

SuperVeloce ::

Ja, je*** izgled. Ampak zaradi gužve s kabli se lahko zrak vrtinči ali čisto obide del ohišja. Potem pa imaš potencjal za hotspots, kjer senzorjev ni... niti ne veš

Zgodovina sprememb…

Venum ::

axee je izjavil:

Eh če nikoli ne pogleda noter in če so temperature OK, zakaj bi se potem sekiral? Niso vsi OCD na vsak kabel k štrli :)

This!
Sej če kable pospraviš na grobo nekam je čisto vredu in se res nič ne bo poznalo v temperaturi. Tipičn primer OCD na kable je cole..On ma že res bolestno urejene kable v ohišju.

SuperVeloce: Se delno strinjam.. Če so temp od CPU, GPU, HDDja in NBja okej pol je vredu...Tut če je kak ne nek ekstremn hot spot bo mogoče skrajšal življenjsko dobo računalnika za en dan..

PrimozR ::

Ma IMO je tule ene par zanimivih odločitev... 3570K na H77 plati, samo GTX 650, samo 8 GB RAMa, itd. Takle build se zlahka spravi v nekaj precej manjšega od Prodigyja, v katerega, mimogrede, precej folka zmoda kar mATX plato.

PrimozR je izjavil:

Ma IMO je tule ene par zanimivih odločitev... 3570K na H77 plati, samo GTX 650, samo 8 GB RAMa, itd. Takle build se zlahka spravi v nekaj precej manjšega od Prodigyja, v katerega, mimogrede, precej folka zmoda kar mATX plato.

Če še nisi opazo je izšel prodigy M, kater je za mATX.

Meni je ta prodigy osebno grd, pa ne vidim pointa, glede na to da je širši od navadne kište, zakaj bi si kupil to, vsaj v mojo mizo nebi pasal, ker je narejena visoko in ni tako široka (ima nek predviden prostor za računalnik), pomojem spraviš navadno ohišje lažje kam kot pa tole škatlico :)

PrimozR ::

Janac je izjavil:

PrimozR je izjavil:

Če še nisi opazo je izšel prodigy M, kater je za mATX.

Ja, danes. mATX hacki se pa delajo že precej dlje.

einstein :P ::

Evo, za 2,5EUR sem malo popestril kišto:

Na slikah izpade malce zelenkasto, verjetno zato, ker precej močno sveti.

:)
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

Robi :P ::

evo update mize :D nisem še uspel pospravit stvari :D

Kaj to maš enga na displayport ali?

Janac je izjavil:

Kaj to maš enga na displayport ali?

ta srebrn je na HD3000

filip007 ::

A če imaš grafično s DVI,HDMI,VGA izhodi to pomeni, da lahko priklopiš 3x LCD gor?

Imam tudi tak LCD srebrn, samo da je 22".
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

[D]emon ::

filip007 je izjavil:

A če imaš grafično s DVI,HDMI,VGA izhodi to pomeni, da lahko priklopiš 3x LCD gor?

Imam tudi tak LCD srebrn, samo da je 22".

Ja, z ustreznimi adapterji, ako monitor nima tapravih prikljuckov. Edino pri DVI-ju moras pazit, ker ce je DVI-D rabis konverter. :)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

na radeonkah je tk da lahko prikopiš 2x monitorja tretji more bit prek displayporta ampak ker se mi s tem ni dal ubadat sm ga prklopo na intel hd3000 ker itaq niso v eyefinity zaradi različnih resukucij in velikosti...

Robi :P je izjavil:

na radeonkah je tk da lahko prikopiš 2x monitorja tretji more bit prek displayporta ampak ker se mi s tem ni dal ubadat sm ga prklopo na intel hd3000 ker itaq niso v eyefinity zaradi različnih resukucij in velikosti...

Eyefintiy deluje na vseh resolucijah, jaz imam 3 monitorje pa ima vsak svojo resolucijo, eyerfinity samo vzame vertikalo najmanjšega, v mojem primeru 768 ker je najmanjši 19,5 widescreen,k ar potem čudno zgleda na 105p 22'

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

matic492 je izjavil:

Eyefintiy deluje na vseh resolucijah, jaz imam 3 monitorje pa ima vsak svojo resolucijo, eyerfinity samo vzame vertikalo najmanjšega, v mojem primeru 768 ker je najmanjši 19,5 widescreen,k ar potem čudno zgleda na 105p 22'

sj to deluje ja ampak uzame vertikalo najslabšega in slika na ekranu 1080 igleda čudno z 768...

matic492 je izjavil:

Kaj točno je fora eyefinitya? Za igre res ja, da maš 3 monitorje kot enega. To je pa vse, za vse drugo je isto kot da bi mel extended desktop.

Ja, v bistvu,razen da je orodna vrstica čez vse 3 "ena" ini ma na levem monitorju start meni, na desnem pa tisto uro pa to, s tem da se da spremenit

razersky ::

Evo še mojo " kišto " :)

1.

1.

2.

2.

3.

3.

Pa še ena komplet slika

Pa še ena komplet slika

MB: Intel Extreme Board DZ77GA-70K / Noctua NH-U12P-SE2
CPU: Intel i7 3770K, 4.2 Ghz
PSU: Cooler Master Silent Pro Gold 800W
GPU: Sapphire AMD Radeon HD 7970 Dual-X, 3gb
RAM: Kingston HyperX Genesis 8 GB 1600 MHz
HDD: WD Caviar Black 1,5tb
SSD: Kingston V300 60gb
SC: Creative SB Recon 3D
Case: Corsair Obsidian 550D
Podpis.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: razersky ()

Siddh ::

Fora eyefinity je, da windows misli, da ima samo en monitor. Navadni extended desktop nastavljen skozi windows pa nima te funkcije.

Assass1n ::

še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Stopinje grafe?

Idle 30°C na enem monitorju, na monitor+tv(siol twin) 40°C, stress test 50°C. Blok je pa EK Supremecy univerzalni blok. V igrah pa med 40-50°C.

madness777 ::

VRM over 9000°C :))

Ne, vrm je pa okol 80°C v Valley, 4 čipki imajo hladilnik, za 4 pa še čakam da poštar dostavi. Pred grafo na stranici imam 120 vent pa direkt gor piha;)

Assass1n je izjavil:

Ne, vrm je pa okol 80°C v Valley, 4 čipki imajo hladilnik, za 4 pa še čakam da poštar dostavi. Pred grafo na stranici imam 120 vent pa direkt gor piha;)

Kaj pa imaš notri(strojna oprema)?

4670k, Asus Z87 Pro, Sapphire 7870XT, 8Gb 1600Mhz Kingston Blu, 120Gb SSD, 1Tb HDD

A boš deliddal 4670K?

Bom ko bom imel višek denarja če uničim cpu, v bližnji prihodnosti odpade:)

Vzame ti par sekundic. Pa še nekaj je, če mogoče zajebeš brez problema zalepiš nazaj. Z rezilom, ves PCB zjebaš, tole je pa totalno safe. Pa ne brusit IHS-ja.

Lahko sam vidiš, nič posledic ne pusti.

Pro_moted ::

Nisem mislil nič lepit gor, ampak bom vseeno, ker se malo ljudi odloči za to ohišje, pa naj bo :D
V glavnem, ohišje je Zalman MS 800 Plus ( z konfiguracijo v podpisu). Kot zanimivost naj povem, da v celotnem ohišju nimam niti enega intake ventilatorja, ampak samo dva exhaust ventilatorja, pa imam temperature nižje 2-3 stopinje v Idle in 4-5 v load ( CPU in GPU), kot pri prejšnjem buildu, kjer sem imel 2 intake in 2 exhaust, kasneje pa sem dodal še enega intake na stran, ker je grafična bila hude boje. Skratka zelo sem bil presenečen nad temperaturami. Spodaj je le še en 92mm vent za pretok zraka čez HDD in SSD. Ker ima že vgrajen fan controler ( za do 6 ventilatorjev na en kanal in brezstopenjsko nastavljanje), sem lahko odstranil tudi dodatni fan controler, ki sem ga imel v prejšnjem ohišju. Vse skup sem zbil porabo sistema 20-30W, sicer mi to ni bilo kakšnega bistvenega pomena, ampak vseeno , škodi sigurno ne.
To ohišje ima eno super lastnost, da ima hitre priključke za HHD in SSD, torej ni bilo treba mešetarti naokrog preveč s SATA kabli in napajanjem za diske,saj se priključi na kontroler le en molex priključek za napajanje treh diskov, pa še to od zadaj ko ni viden, diski pa se enostavno od spredaj porinejo noter brez kakega orodja ali bilo česa ( je pa omejitev samo na 3 diske , če kdo pač rabi več).
Kable se da odlično uredit, sploh če bi imel modularen napajalnik. Jaz imam nemodularen XFX 650, ki ima pomojem pretirano število kablovja in je bilo kar tesno vse skupaj , ampak je šlo dobro uredit. Kot glavna stvar zakaj sem se odločil za to ohišje pa je podpora za grafično kartico. Ker sem jo v prejšnem ohišju imel podprto kar z lesom :D, sedaj pa sem mislil kupit backplate, pa bi me stal okrog 35 evrov, pa sem dodal še 35 in sem kupil kar to ohišje :D itak imam rad spremembe.
Kot zadnjo pa naj napišem da tako kakovostno izdelanega ohišja še nisem videl. Materiali so odlični, že teža pove da je stvar masivno in kakovostno narejena. Vsak vijak točno paše tam kot treba, nič ni bilo treba zvijat na pravo mesto itd..Obdelava oz. površina stranskih vrat je top.
Skratka ODLIČNO ohišje. Je pa res da ima omejene funkcije in pa želel bi si gumijaste vložke za odprtine pri kablovju (ne zato, ker bi bili robi ostri, ker niso, so odebeljeni in okrogli, ampak zaradi estetike). Ampak za večino še vedno dovolj.Jaz ga priporočam.

slika1

slika2

slika3

slika4

slika5

Nočne slike nimam, ampak sveti pa notranjost modro, ker je 1 moder LED ventilator. Bo pa v kratkem odstranjen in nadomeščen s belim navadnim in ena bela hladna katoda za osvetlitev notranjosti, potem bo pa to to zaenkrat.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

firefox2142 ::

Ravnokar našel ta thread. Moja mašina:

lep

Rias Gremory ::

Lepo pospravljeno.
Lahko probaš/-te tut na http://www.reddit.com/r/battlestations/ :)
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

ShanntEEEk ::

Zgodovina sprememb…

nightbird ::

pa še moj upgrade:

front

front

drobovje

drobovje

back

back

celoten setup

celoten setup

btw. se opravičujem za slabe slike, bodo enkrat boljše ;)

LP

Ohišje mi ni najbolj všeč, je pa odlično izveden cable management.
Pa zanima me, kaj sta zadnji dve razširitveni kartici?

Rias Gremory je izjavil:

Ohišje mi ni najbolj všeč, je pa odlično izveden cable management.
Pa zanima me, kaj sta zadnji dve razširitveni kartici?

Regulator obratov za ventilatorje bi rekel.

kartici za kontrolo osvetlitve sta ;) regulatorja ventov nimam, saj jih plata zmore kontrolirati dovolj dobro ;)

Hvala.

celoten setup

celoten setup

očitno ena slika ne deluje. dodajam še 1x.

LP
««
26 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Strojna oprema
2320636674 (94074) hariscorale
»

Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
710226779 (55098) nergac
»

Prototip ohišja (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9247134 (37004) ingeniero

Več podobnih tem