Forum » Pomoč in nasveti » mpc z ugasnjenim zaslonom
mpc z ugasnjenim zaslonom
karafeka ::
Pozdravljeni
Imam hoferjevo tablico akoya medion e1234t z win8 (Bing verzija).
Med predvajanjem glasbe v mpc (media player classic) bi želel, da je ekran ugasnjen.
Ko to naredim ( s kratkim pritiskom na gumb za izklop tablice) se zaustavi tudi predvajanje.
Kako nastavit tablico, da bo kljub ugasnjenemu ekranu, mpc še vedno predvajal?
Poakusil sem z vlc in wmp, vendar je rezultat isti. Zanimivo pa je, da aplikacija Hyper for youtube ( https://www.hyper-app.com/) to omogoča - ob ugasnjenem zaslonu še vedno predvaja.
V nadzorni plošči imam pri Možnosti porabe energije za gumb za izklop samo tri možnosti - ne naredi ničesar, varčevanje z energijo (izbrano) in izklop.
Imam hoferjevo tablico akoya medion e1234t z win8 (Bing verzija).
Med predvajanjem glasbe v mpc (media player classic) bi želel, da je ekran ugasnjen.
Ko to naredim ( s kratkim pritiskom na gumb za izklop tablice) se zaustavi tudi predvajanje.
Kako nastavit tablico, da bo kljub ugasnjenemu ekranu, mpc še vedno predvajal?
Poakusil sem z vlc in wmp, vendar je rezultat isti. Zanimivo pa je, da aplikacija Hyper for youtube ( https://www.hyper-app.com/) to omogoča - ob ugasnjenem zaslonu še vedno predvaja.
V nadzorni plošči imam pri Možnosti porabe energije za gumb za izklop samo tri možnosti - ne naredi ničesar, varčevanje z energijo (izbrano) in izklop.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvoj aplikacije za oddaljeno naročanje preko tablicOddelek: Programiranje | 2670 (2021) | Ales |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30924 (25320) | kamuee |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48931 (41904) | Bistri007 |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2029) | In Extremis |
» | Nintendov Wii ne razume oznake "off"Oddelek: Novice / Konzole | 4305 (3335) | para! |