Forum » Zvok in slika » Priklop zvocnikov na racunalnik
Priklop zvocnikov na racunalnik
TheRageBoy ::
Dober dan.
Zanima me kaj kako bi lahko najlazje priklopil zvocnike. Imam Nek star DVD player ki ima moznost hisnega kina. Doma sem nasel nek kabel kot jack 3.5mm ampak ima 3 izhode in na Analog in sta samo 2. in mi delajo samo Roar left in right ... mam pa se Center, Front Right/Left, Subwofer .... najbol mi je pomembno da bi mi delal bass. Zanima me ali bi bilo bolje kupiti kaksen drugacen kabel ali se da kako zrihtat? ce se kdo spozna me lahko klikne na FB: Matic Potocnik za vec slik ki jih imam na telefonu :)
Zanima me kaj kako bi lahko najlazje priklopil zvocnike. Imam Nek star DVD player ki ima moznost hisnega kina. Doma sem nasel nek kabel kot jack 3.5mm ampak ima 3 izhode in na Analog in sta samo 2. in mi delajo samo Roar left in right ... mam pa se Center, Front Right/Left, Subwofer .... najbol mi je pomembno da bi mi delal bass. Zanima me ali bi bilo bolje kupiti kaksen drugacen kabel ali se da kako zrihtat? ce se kdo spozna me lahko klikne na FB: Matic Potocnik za vec slik ki jih imam na telefonu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno berete? (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 344262 (939) | PunkDude |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 347545 (6682) | sunniegoldie |
» | Politični kompas (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10359 (7937) | D3m |
» | Mac je "zakon"Oddelek: Operacijski sistemi | 2807 (2446) | zigaurbajs |
» | Lampp problemOddelek: Izdelava spletišč | 1704 (1607) | Slovenia13 |