Forum » Pomoč in nasveti » 3d Mark 2001 problem!
3d Mark 2001 problem!
MrGTO ::
Torej ga pozenem in dela pol minute, nato pa me vrže vn. Kaj bi lahko to bilo? Grafa, proc in ram se ne pregreva.Edino če se SB, ker NB je hlajen z blue orbom. Pa disk se tudi kr fajn segreje. Mam pa WD 80 Gb 7200 8Mb. A je mozno da zasteka ker se disk zlo segreje?
Hvala za odgovor.
Lp, Oblak
Hvala za odgovor.
Lp, Oblak
OwcA ::
Če maš navito, odnavij. Tudi Blue Orb ni ravno pojem kvalitete, tako da ne izključj prehitro.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
kaj potem pravis da bi bilo boljse ce bi dal na NB in SB zalmanov hladilnik? Al mi priporočas kaj drugega?
Lp, Oblak
Lp, Oblak
Zahlam zgleda čisto prijeten in prijazen.
Vrzi pogled ali dva tudi na temo Retail rešitev za hlajenje NB.
Najprej odnavij. 3DMark01 je dokaj zbirčen glede stabilnosti.
Vrzi pogled ali dva tudi na temo Retail rešitev za hlajenje NB.
Najprej odnavij. 3DMark01 je dokaj zbirčen glede stabilnosti.
fora je v tem da sploh nimam navito in bi moglo že original delat.Sm znižav fsb pa mnozilnik,voltazo pa tudi grafo sm underclockal. Edino kar je, je to, da sem dal blue orba namesto original hladilnika od epox 8rda+.
Nenavito se ne bi smelo pregrevati. Kako je kaj z gonilniki, so najnovejši? Pa 3DMark01, imaš Build 330?
ja gonilniki so najnovejsi od grafe pa tudi od mamaplate.Bios sem tudi flashal. Sej pravim, da je verjetno stos v blueorbum, ceprav se disk greje ko prasica.Ju3 bom probal se format c:, pa se enkrat vse gonilnike, ce ne pa vodno za NB pa SB :)
Lp, Oblak
Lp, Oblak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d mark 2003 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 32968 (17115) | R33D3M33R |
» | asus radeon 9600XT POMOČ!!!Oddelek: Strojna oprema | 1948 (1418) | Dr_M |
» | Hladilnik za chipset maticne? Kateri?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1350 (1007) | sash |
» | Problem, štekanje!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (868) | MrGTO |
» | Spreminjanje FSB na Epox 8rda+!Oddelek: Navijanje | 1361 (992) | _Dejan_ |