Forum » Izdelava spletišč » my sql
my sql
Trick ::
Vprašanje:
Kako uporabljam mysql? :) Problem je v tem:
Imam stran, za katero rabim my sql. Strežnik na katerem imam stran postavljeno, podpira my sql. Zdaj, ko hocem konfigurirat stran (prek neta), me najprej vprasa za my sql host, username pa password. Kako to dobim?
Kako uporabljam mysql? :) Problem je v tem:
Imam stran, za katero rabim my sql. Strežnik na katerem imam stran postavljeno, podpira my sql. Zdaj, ko hocem konfigurirat stran (prek neta), me najprej vprasa za my sql host, username pa password. Kako to dobim?
3k
Jebiveter ::
vecinoma so nastavitve taksne:
host: localhost (ali domena ponudnika)
usr: (ftp username)
pass: (ftp password)
Vsaj taksne imam jest izkusnje.
host: localhost (ali domena ponudnika)
usr: (ftp username)
pass: (ftp password)
Vsaj taksne imam jest izkusnje.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
mambli ::
http://www.lycos.co.uk
Je jih veliko, vendar imaš povsod ratlične omejitve. To je samo ena, ki mi je padla na glavo. Je pa na desni strani en banner pa malo počasno je kdaj pa kdaj
Je jih veliko, vendar imaš povsod ratlične omejitve. To je samo ena, ki mi je padla na glavo. Je pa na desni strani en banner pa malo počasno je kdaj pa kdaj
nurmaln ::
No ja saj pravzaprav bi potreboval samo zato da se mal naučim PHP in dela z bazami. Verjetno bi to lahko delal tudi na lastnem računalniku. Predvidevam, da bi moral inštalirati ISS samo ne vem pa kaj moram inštalirat, da bi mi delal PHP na winsih in pa mysql
Any ideas???
Any ideas???
mambli ::
IIS je zelo lahko inštalirat, samo v control panel -> add windows component(ali nekej takega) in obklukaj internet information server.
Kar pa se Mysql tiče je pa malo bolja zahtevno sicer je pa zelo dober članek tukaj link , glej pod mysql
Kar pa se Mysql tiče je pa malo bolja zahtevno sicer je pa zelo dober članek tukaj link , glej pod mysql
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253768 (28433) | miko22 |
» | [C#] mysql povezavaOddelek: Programiranje | 2212 (1953) | Miko55 |
» | PHPOddelek: Pomoč in nasveti | 800 (759) | srki |
» | Napaka pri MySQL pri postavitvi forumaOddelek: Izdelava spletišč | 1738 (1654) | DJ-DUST |
» | My SQL ????????????????????????????????Oddelek: Programiranje | 1584 (1315) | darh |