Forum » Izdelava spletišč » Apache nastavitve XP
Apache nastavitve XP
mambli ::
Pozdravljeni again :D
Do sedaj sem uporavbljov IIS, dikler časa ni prišlo do problemov. Sedaj sem pa se lotila Apache serverja. A mi lahko kdo malo napiše nastavitve za to. Imam pa domeno www.mydomain.tk in rad bi zraven še phpmyadmin, da bi bil na strežniku. Zraven je še php, vendar sem ga že poštimal in prav tako mysql.
Vem, da je že nekaj podobnih takih tem odprtih in da se da tudi na googlu kaj dobit. Vendar raje vidim, če mi lahko tukaj pomagate.
Do sedaj sem uporavbljov IIS, dikler časa ni prišlo do problemov. Sedaj sem pa se lotila Apache serverja. A mi lahko kdo malo napiše nastavitve za to. Imam pa domeno www.mydomain.tk in rad bi zraven še phpmyadmin, da bi bil na strežniku. Zraven je še php, vendar sem ga že poštimal in prav tako mysql.
Vem, da je že nekaj podobnih takih tem odprtih in da se da tudi na googlu kaj dobit. Vendar raje vidim, če mi lahko tukaj pomagate.
MOJNET.net ::
LAhko ti pomagam tako, da ti povem link do dveh najbolj priljubljenih:
PHPHome in
BIGApache .
Bo OK?
PHPHome in
BIGApache .
Bo OK?
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MOJNET.net ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z web kameroOddelek: Strojna oprema | 1531 (1178) | 1maja |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4874 (3456) | al3s |
» | preprost CMSOddelek: Izdelava spletišč | 2486 (2062) | Aškerc |
» | Ocena kodeOddelek: Izdelava spletišč | 1716 (1212) | pivmik |
» | Rabim pomoč pri nastavitvah Clark ConnectaOddelek: Omrežja in internet | 1736 (1568) | bastadu |