Forum » Pomoč in nasveti » teleing modem
teleing modem
bigbada ::
Imam problem
Interneta in telefona ne dela doma. Ponavadi so bile prizgane 3 pa 3 lučke na modemu. Zdaj pa so 3 pa 2 zgoraj utripata. Ko kličem na teleing številko se nič ne zgodi - številka je nedosegljiva. A mogoče ne delajo ob nedeljah? (samo ponavadi so).
Interneta in telefona ne dela doma. Ponavadi so bile prizgane 3 pa 3 lučke na modemu. Zdaj pa so 3 pa 2 zgoraj utripata. Ko kličem na teleing številko se nič ne zgodi - številka je nedosegljiva. A mogoče ne delajo ob nedeljah? (samo ponavadi so).
- spremenilo: bigbada ()
konspirator ::
So offline
http://www.downforeveryoneorjustme.com/...
POMOČ IN PODPORA NAROČNIKOM (od 7. do 22. ure)
080 35 38
http://www.downforeveryoneorjustme.com/...
POMOČ IN PODPORA NAROČNIKOM (od 7. do 22. ure)
080 35 38
--
Daniel ::
Izpad je in to neki precej velik. Tudi pri meni vse utripa. Internet je sedaj kljub utripanju pričel delati. Toliko izpadov še prej na bakru nisem imel, kot sedaj na optiki :-)
Na telefon sem dobil dežurnega ampak samo preko Voip klica preko interneta, direktno ni možno klicati.
Na telefon sem dobil dežurnega ampak samo preko Voip klica preko interneta, direktno ni možno klicati.
luc84 ::
Kaj je s tem teleingom?!?! Že ceu dan ne dela niti telefonija niti internet... Če pokličeš 080... pa so vsi svetovalci "zasedeni"
Daniel ::
Tole je bilo, so zvečer končno porihtali:
"Zaradi težje napake v centrali v Ljutomeru je prišlo do izpada interneta in telefonije pri naročnikih v nekaterih optičnih omrežjih. :( Tehnična ekipa se trudi napako čim prej odpraviti. Opravičujemo se vam za nevšečnosti in prosimo za razumevanje."
"Zaradi težje napake v centrali v Ljutomeru je prišlo do izpada interneta in telefonije pri naročnikih v nekaterih optičnih omrežjih. :( Tehnična ekipa se trudi napako čim prej odpraviti. Opravičujemo se vam za nevšečnosti in prosimo za razumevanje."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 612013 (653) | martincek1 |
» | Telemach - kam in komu še lahko naslovim moja vprašanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10734 (9200) | margarer3 |
» | Težave z Amis internetomOddelek: Omrežja in internet | 6992 (5282) | ...:TOMI:... |
» | Kabelski internetni ponudnik teleingOddelek: Omrežja in internet | 7569 (5413) | aabb |
» | Račun SiOL - reklamacija ?Oddelek: Loža | 2991 (2542) | Maxtor |