Forum » Problemi človeštva » Predsedniške volitve v Franciji
Predsedniške volitve v Franciji
Temo vidijo: vsi
zmaugy ::
scipascapa je izjavil:
Kaj če Le Pen ova zmaga?
Se uresničijo sanje ameriškega orangutana in klike, ki vodi ameriško zunanjo politiko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Vanich ::
mtosev ::
scipascapa je izjavil:
Kaj če Le Pen ova zmaga?konec euja, če francija izstopi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Heavy ::
scipascapa je izjavil:
Če zmaga bo referendum o izstopu. Ljudstvo se bo odločilo kaj hoče. In EUja ne bo konec, ker ostale države bodo še vedno v uniji. Bo pa unija izgubila na moči.
#TeamFelix
jype ::
Tisti, ki še nikoli niso videli, kako cel svet gori, bi zelo radi videli, kako cel svet gori.
Ko pa bodo, si bodo pa želeli, da ne bi.
Scaramouche ::
Tisti, ki še nikoli niso videli, kako cel svet gori, bi zelo radi videli, kako cel svet gori.
Res je! Nočemo da Islam naredi štalo v EU in da pride do še več terorizma in posledično skupin ki bodo zaradi tega napadle muslimane.
Očitno nam je prej že dobro šlo!
Pa smo živeli skupaj z migranti iz veliko držav...
ne rabimo muslimanov, da se pobijamo. evropejci so se lepo pobijali med wwi in wwii
mislim, da podcenuješ domino effect, če francija izstopi. francija je druga najpomembnejša in največja država v euju.scipascapa je izjavil:
Če zmaga bo referendum o izstopu. Ljudstvo se bo odločilo kaj hoče. In EUja ne bo konec, ker ostale države bodo še vedno v uniji. Bo pa unija izgubila na moči.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
ne rabimo muslimanov, da se pobijamo. evropejci so se lepo pobijali med wwi in wwii
News flash, tega je konec, smo daleč nad tem da bi se to ponovilo!
Večja je pa možnost da bomo napadeni od znotraj od religije ''miru''
Scaramouche> Nočemo da Islam naredi štalo
Vaš strah, da bi vam islam odvzel nasilniški primat, je popolnoma odveč.
Scaramouche je izjavil:
konec je ja. vojna v ukrajini še veselo traja. hvala rusija. vojn v evrope verjetno več ne bo, če rusija ne stori kaj.ne rabimo muslimanov, da se pobijamo. evropejci so se lepo pobijali med wwi in wwii
News flash, tega je konec, smo daleč nad tem da bi se to ponovilo!
Večja je pa možnost da bomo napadeni od znotraj od religije ''miru''
mislim, da ni primarni problem v veri kot taki, ker bi pol bila večina ljudi norih in teroristov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Scaramouche> Nočemo da Islam naredi štalo
Veš po eni strani res upam da imaš prav in mislim da procentualno mogoče res, samo ko vidim da je praktično vsak mesec en napad in da mislimo še milijone muslimanov not sprejeti se sprašujem ali jih bo več ali manj?
In kaj posledično to pomeni? Ali res mora biti večina nasilna da se konča mirno sprehajanje po mestu ali je dovolj samo par procentov milijonske poulacije muslimanov, da ti uniči to kar smo nekoč imeli za mirno EU!
Kot vidim je dovolj da trije z ak 47 uničijo cel dan, se sprašujem ali sem dolžan sprejeti vsako pošiljko po 50000 komadov če vem da jih bo v vsaki nekaj ki nam bo to delalo...
http://www.bbc.com/news/world-europe-39...
Kr nesramno, tkole podtikat religiji miru.
Torej od 100ih napadov en ni, in to je kao dokaz da Islam nima problema z terorizmom?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche ()
islam ima svoje probleme. te probleme bodo rabili muslimani sami rešiti
islam ima svoje probleme. te probleme bodo rabili muslimani sami rešiti
Super, naj ga rešujejo v arabskih deželah, ne pa nad nami!
Sem za to da jim pomagamo da se ga reši tam kjer je začel tako naj dobijo vsi pravice ki jih zaslužijo medtem pa mi puščamo da se ta nasilna ideologija razmnožuje z neverjetno hitrostjo, ker pa nam primanjkuje ljudi jih zato tudi uvažamo.
Drugače nebi!
Njih je vse več, naša natalieta pada, ne rabiš delati v CERN-u da veš kaj sledi...
Scaramouche> Torej od 100ih napadov en ni, in to je kao dokaz da Islam nima problema z terorizmom?
Dokaz, da islam nima problema s terorizmom je trivialen: Islam ni ideologija, temveč družbeni sistem. Ideologije, ki se znotraj islama borijo za prevlado, so zelo različne. Teološka vprašanja islama niso kamen spotike za praktično nikogar (razen par bradačev, ki se s tem ukvarjajo profesionalno), posledice mnogih ideoloških prepričanj (znotraj in zunaj islama) se pa zapišejo s krvjo ljudi, ki glede tega praviloma nimajo nobene izbire.
Temelji Evrope od nas zahtevajo, da smo solidarni do vseh tistih, ki želijo zapustiti pekel. Mnogi Evropejci tega ne razumete, ker v svoji družini in med socializacijo niste nikoli razvili kvalitetnega odnosa do avtohtone evropske kulture, razumevanja njenih zahtev in posledic, temveč ste se raje opirali na plemensko kulturo deljenja na "naše" in "vaše", ter s tem zagotovili vzpon vseh možnih oblik ekstremizma. Breivikov terorizem ni popolnoma nič drugačen od terorizma Abaaouda: Na podlagi očitno zmotnega prepričanja o superiornosti lastne kulture, sta bila pripravljena umoriti številne ljudi, za katere sta zmotno domnevala, da ju njihova kultura ogroža.
Scaramouche> Njih je vse več, naša natalieta pada, ne rabiš delati v CERN-u da veš kaj sledi...
Če nimaš vsaj 60 otrok, potem nikomur ne moreš soliti pameti glede tega, kaj bi moral storiti. Svoja prepričanja začni izvajati sam pri sebi.
Dokaz, da islam nima problema s terorizmom je trivialen: Islam ni ideologija, temveč družbeni sistem. Ideologije, ki se znotraj islama borijo za prevlado, so zelo različne. Teološka vprašanja islama niso kamen spotike za praktično nikogar (razen par bradačev, ki se s tem ukvarjajo profesionalno), posledice mnogih ideoloških prepričanj (znotraj in zunaj islama) se pa zapišejo s krvjo ljudi, ki glede tega praviloma nimajo nobene izbire.
Temelji Evrope od nas zahtevajo, da smo solidarni do vseh tistih, ki želijo zapustiti pekel. Mnogi Evropejci tega ne razumete, ker v svoji družini in med socializacijo niste nikoli razvili kvalitetnega odnosa do avtohtone evropske kulture, razumevanja njenih zahtev in posledic, temveč ste se raje opirali na plemensko kulturo deljenja na "naše" in "vaše", ter s tem zagotovili vzpon vseh možnih oblik ekstremizma. Breivikov terorizem ni popolnoma nič drugačen od terorizma Abaaouda: Na podlagi očitno zmotnega prepričanja o superiornosti lastne kulture, sta bila pripravljena umoriti številne ljudi, za katere sta zmotno domnevala, da ju njihova kultura ogroža.
Scaramouche> Njih je vse več, naša natalieta pada, ne rabiš delati v CERN-u da veš kaj sledi...
Če nimaš vsaj 60 otrok, potem nikomur ne moreš soliti pameti glede tega, kaj bi moral storiti. Svoja prepričanja začni izvajati sam pri sebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
ADIJOOO ::
Scaramouche> Torej od 100ih napadov en ni, in to je kao dokaz da Islam nima problema z terorizmom?
Jype ti si en velik sanjač zaradi takih sanjačev kot si ti EU propada.
ADIJOOO> Če grem pod tvoje ime Jype zadnji prispevki in je na vsaki strani vsaj ena slika z kljukastim križom pa to je zaskrbljujoče.
Seveda je zaskrbljujoče, ampak do zdaj smo vas že dvakrat obrnili, tako da zdaj imamo že prakso. Par (sto) milijonov bo pomrlo, ampak če je vam vseeno, glede tega ne moremo storiti ničesar, če nočemo postati vam enaki.
Seveda je zaskrbljujoče, ampak do zdaj smo vas že dvakrat obrnili, tako da zdaj imamo že prakso. Par (sto) milijonov bo pomrlo, ampak če je vam vseeno, glede tega ne moremo storiti ničesar, če nočemo postati vam enaki.
ADIJOOO> Če grem pod tvoje ime Jype zadnji prispevki in je na vsaki strani vsaj ena slika z kljukastim križom pa to je zaskrbljujoče.
No vsaj priznaš, da je zaskrbljujoče in si vsaj odkrit, da si simpatizer nacijev, ker drugače ne bi limal takih slik.
ADIJOOO> No vsaj priznaš, da je zaskrbljujoče in si vsaj odkrit, da si simpatizer nacijev, ker drugače ne bi limal takih slik.
Saj je lepo, da se trudiš voditi zgledno internetno debato, ampak kljub vsemu boš eventuelno moral sprejeti dejstva. Tudi psihiater ti to nedvomno pogosto reče, tako da ti res polagam na srce: Poslušaj!
Saj je lepo, da se trudiš voditi zgledno internetno debato, ampak kljub vsemu boš eventuelno moral sprejeti dejstva. Tudi psihiater ti to nedvomno pogosto reče, tako da ti res polagam na srce: Poslušaj!
Treba bo prebrati par odlomkov iz korana da veš da problem ni znotraj religije ampak v religiji sami!
Niso imeli reformacije tako kot smo jo mi imeli!
Quran (2:191-193) - "And kill them wherever you find them, and turn them out from where they have turned you out. And Al-Fitnah [disbelief or unrest] is worse than killing... but if they desist, then lo! Allah is forgiving and merciful. And fight them until there is no more Fitnah [disbelief and worshipping of others along with Allah] and worship is for Allah alone
Quran (8:12) - "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"
Quran (9:29) - "Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued."
In še je tega.
Ponavadi ste levičarji vedno tisti ki pravite
ADIJOOO> No vsaj priznaš, da je zaskrbljujoče in si vsaj odkrit, da si simpatizer nacijev, ker drugače ne bi limal takih slik.
Kaj ima to veze z tvojo obsedenestjo z nacisti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ADIJOOO ()
ADIJOOO> Kaj ima to veze z tvojo obsedenestjo z nacisti?
Jaz nisem prav nič obseden s tabo in tvojimi, če se oglašaš v temi o volitvah, je pa pravilno, da ti kdo pove, kar moraš slišat, da se boš lahko reformiral v človeka, ki ni škodljiv za družbo.
Scaramouche> Niso imeli reformacije tako kot smo jo mi imeli!
Kdo jo je imel? Breivik?
Scaramouche> In še je tega.
Ja, vem, sem bral Koran in Sveto pismo. Isto sranje, v praksi. Krute stare pravljice, ki jih mnogi še vedno jemljete dovolj resno, da ste pripravljeni moriti na njihovi podlagi.
Scaramouche> Ponavadi ste levičarji vedno tisti ki pravite
O, lej, zahteve "islamista" so nekam čudno natančno usklajene s tvojimi!
Jaz nisem prav nič obseden s tabo in tvojimi, če se oglašaš v temi o volitvah, je pa pravilno, da ti kdo pove, kar moraš slišat, da se boš lahko reformiral v človeka, ki ni škodljiv za družbo.
Kdo jo je imel? Breivik?
Ja, vem, sem bral Koran in Sveto pismo. Isto sranje, v praksi. Krute stare pravljice, ki jih mnogi še vedno jemljete dovolj resno, da ste pripravljeni moriti na njihovi podlagi.
Zgodovina sprememb…
Kdo jo je imel? Breivik?
Če bi imeli še 100ine takih bi lahko primerjal Eu kulturo z Islamom, drugače imaš budalo vs milijone takih!
Ja in potem bi lahko še refromacijo not dal, ki jo očitno želiš preslišati da svoj narrative furaš.
Mi smo imeli sežiganja čarovnic in gejev,uničevanje pravic posameznikov,ateistov in poniževanje žensk!
Islam ki ga mi uvažamo je pa točno to!
To je EU in ne Arabija in glej ga zlomka!
Zgodovina sprememb…
ADIJOOO> Kaj ima to veze z tvojo obsedenestjo z nacisti?
Kdo jo je imel? Breivik?
Jypeslav čas je za mazanje težave so očitne.
Scaramouche> refromacijo
V Svetem pismu ni nobene reformacije, kristjani pa še vedno verjamejo, da je to božja beseda.
ADIJOOO> Jypeslav čas je za mazanje težave so očitne.
Težave, ki ste si jih izmislili, zato da bi spet lahko maširali, v resnici nikogar ne bolijo. Vaše maširanje zna biti bolj zoprno, zato kremico kar prihrani.
Scaramouche> Če bi imeli še 100ine takih bi lahko primerjal Eu kulturo z Islamom, drugače imaš budalo vs milijone takih!
Imamo na milijone takih, samo po 2. svetovni vojni smo se odločili, da jim bomo možgane sprali nacizma z javnim šolskim sistemom. Nekaj časa je delovalo, potem se je pa izkazalo, da se je med fojbiranjem izmuznilo par nacističnih ideologov, ki zopet predavajo po Evropi o tem, kako so belci ogroženi, kako morajo stopiti skupaj in se boriti proti skupnemu sovražniku, ki ima majhno trgovino in poskuša preživeti družino, tako kot vsak drug Evropejec.
V Svetem pismu ni nobene reformacije, kristjani pa še vedno verjamejo, da je to božja beseda.
ADIJOOO> Jypeslav čas je za mazanje težave so očitne.
Težave, ki ste si jih izmislili, zato da bi spet lahko maširali, v resnici nikogar ne bolijo. Vaše maširanje zna biti bolj zoprno, zato kremico kar prihrani.
Scaramouche> Če bi imeli še 100ine takih bi lahko primerjal Eu kulturo z Islamom, drugače imaš budalo vs milijone takih!
Imamo na milijone takih, samo po 2. svetovni vojni smo se odločili, da jim bomo možgane sprali nacizma z javnim šolskim sistemom. Nekaj časa je delovalo, potem se je pa izkazalo, da se je med fojbiranjem izmuznilo par nacističnih ideologov, ki zopet predavajo po Evropi o tem, kako so belci ogroženi, kako morajo stopiti skupaj in se boriti proti skupnemu sovražniku, ki ima majhno trgovino in poskuša preživeti družino, tako kot vsak drug Evropejec.
Zgodovina sprememb…
Ja imaš prav. Še vedno smo na istem kot v srednjem veku, vidim da levičarstvo ne spira samo um ampak celo zgodovino..
Pa sem ateist in se nebi upal tega reči da smo na istem kot prej...
Če bi bilo to res bi se to že prej zgodilo, ampak se ni ker se ostali migranti niso tako agresivno obnašali!
UK ima veliko črnsko populacijo pa se je brexit zgodil zaradi muslimanov ki so bližje njihovi koži!
Enako je z Francijo in Nemčijo!
Scaramouche> Pa sem ateist
Farbaj koga drugega. Desničarji vsi svojo odgovornost pripisujete nadnaravnim bitjem.
Scaramouche> Če bi bilo to res bi se to že prej zgodilo,
Saj se je, na področjih, kjer je država odpovedala. Misliš, da so se Srbi in Hrvati klali med seboj zaradi islama? Seveda ne.
Scaramouche> UK ima veliko črnsko populacijo pa se je brexit zgodil zaradi muslimanov ki so bližje njihovi koži!
Ne nakladaj, brexit se je zgodil zaradi "Poljakov in Romunov".
Farbaj koga drugega. Desničarji vsi svojo odgovornost pripisujete nadnaravnim bitjem.
Scaramouche> Če bi bilo to res bi se to že prej zgodilo,
Saj se je, na področjih, kjer je država odpovedala. Misliš, da so se Srbi in Hrvati klali med seboj zaradi islama? Seveda ne.
Scaramouche> UK ima veliko črnsko populacijo pa se je brexit zgodil zaradi muslimanov ki so bližje njihovi koži!
Zgodovina sprememb…
jah če gremo tako naprej potem si ti karkoli jaz rečem, torej si fašist!
Klali so se zaradi tega ker so Hrvati začeli, seveda je bila religija vmes,zdaj se pa moraš vprašati, ali je dobro tej zmesi dodati še veliko muslimanov..
majhen del tega, večji so seveda teroristične akcije ki so seveda last Islama!
Zgodovina sprememb…
Scaramouche> jah če gremo tako naprej potem si ti karkoli jaz rečem, torej si fašist!
Moja razlaga pojasni preverljiva dejstva, tvoja pa izmišljene reči, ki jih ponavlja nacistična propaganda.
Scaramouche> Klali so se zaradi tega ker so Hrvati začeli
Ti si res totalno indoktriniran.
Scaramouche> majhen del tega, večji so seveda teroristične akcije ki so seveda last Islama!
Preverljivi podatki se ne ujemajo s tvojimi blodnjami.
Moja razlaga pojasni preverljiva dejstva, tvoja pa izmišljene reči, ki jih ponavlja nacistična propaganda.
Scaramouche> Klali so se zaradi tega ker so Hrvati začeli
Scaramouche> majhen del tega, večji so seveda teroristične akcije ki so seveda last Islama!
ti nikoli ne daš dejstev kvečjem mnenja...
Hrvati niso Jasenovac in Staro gradiško naredili , dej povej še kako ...
res je to delajo Romuni in Poljaki...
Scaramouche> Hrvati niso Jasenovac in Staro gradiško naredili , dej povej še kako ...
Tito je bil Hrvat in ne, ni tega počel, niti ni bil nacionalist. Ti kar pripisuješ lastnosti na podlagi nacionalne pripadnosti. Kako se torej počutiš, ko nezavestnega kolega brcaš v glavo?
Tito je bil Hrvat in ne, ni tega počel, niti ni bil nacionalist. Ti kar pripisuješ lastnosti na podlagi nacionalne pripadnosti. Kako se torej počutiš, ko nezavestnega kolega brcaš v glavo?
Scaramouche> Hrvati niso Jasenovac in Staro gradiško naredili , dej povej še kako ...
Kdo koga brca?
You went full retard!
tale tema bo spet rabila čiščenje
vostok_1 ::
Če smo "mi" krivi, da so tistega zbrcali, si ti kriv za več deset miljonov mrtvih zaradi boljševiških čistk.
Ste pa direktno krivi za vsa tista posilstva, kriminal in umore, ki so jih migranti naredili. Ker je vaša javna politična agenda, masovno nekontrolirano sprejemanje migrantov iz nekompatibilnih kultur.
Kar recimo ni "naše" stališče. Tudi ni "naše" stališče, da se brca ljudi, nezavestne or otherwise.
Try again jype.
Ste pa direktno krivi za vsa tista posilstva, kriminal in umore, ki so jih migranti naredili. Ker je vaša javna politična agenda, masovno nekontrolirano sprejemanje migrantov iz nekompatibilnih kultur.
Kar recimo ni "naše" stališče. Tudi ni "naše" stališče, da se brca ljudi, nezavestne or otherwise.
Try again jype.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
vostok_1> Če smo "mi" krivi, da so tistega zbrcali, si ti kriv za več deset miljonov mrtvih zaradi boljševiških čistk.
Pa saj nisem Rus?
vostok_1> Ste pa direktno krivi za vsa tista posilstva, kriminal in umore, ki so jih migranti naredili.
Pa saj nisem iz Pakistana?
vostok_1> Ker je vaša javna politična agenda, masovno nekontrolirano sprejemanje migrantov iz nekompatibilnih kultur.
Da so kulture nekompatibilne, je tvoja napačna pavšalna sodba. Da je sprejemanje nekontrolirano, je tvoja napačna pavšalna sodba. Da je to naša politična agenda, je posledično tvoja napačna pavšalna sodba.
vostok_1> Kar recimo ni "naše" stališče. Tudi ni "naše" stališče, da se brca ljudi, nezavestne or otherwise.
Seveda je, saj je vendar jasno, da Slovenci to počnete. Piše v tisku:
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/26-le...
Pa saj nisem Rus?
vostok_1> Ste pa direktno krivi za vsa tista posilstva, kriminal in umore, ki so jih migranti naredili.
Pa saj nisem iz Pakistana?
vostok_1> Ker je vaša javna politična agenda, masovno nekontrolirano sprejemanje migrantov iz nekompatibilnih kultur.
Da so kulture nekompatibilne, je tvoja napačna pavšalna sodba. Da je sprejemanje nekontrolirano, je tvoja napačna pavšalna sodba. Da je to naša politična agenda, je posledično tvoja napačna pavšalna sodba.
vostok_1> Kar recimo ni "naše" stališče. Tudi ni "naše" stališče, da se brca ljudi, nezavestne or otherwise.
Seveda je, saj je vendar jasno, da Slovenci to počnete. Piše v tisku:
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/26-le...
xmetallic ::
Zgodil se je zaradi Poljakov in Romunov, uspel pa je zaradi migrantov iz neevropskih držav. Teroristični napadi nepovabljenih so bili kaplja čez rob. Dovolj, da referendum uspe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xmetallic ()
xmetallic ::
Če od glasov odšteješ tiste, ki so obkrožili "izstop" zaradi migrantov muslimanske vere potem boš zagotovo prišel pod 50%. Prej pod 30%. Popotovanja nepovabljenih skozi predor, skakanje na tovorna vozila pri prehodu meje, ter teroristični napadi po Evropi, so usmerjali volilce pri odločanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xmetallic ()
xmetallic> Zgodil se je zaradi Poljakov in Romunov, uspel pa je zaradi migrantov iz neevropskih držav. Teroristični napadi nepovabljenih so bili kaplja čez rob. Dovolj, da referendum uspe.
Skratka, Poljaki in Romuni po mnenju histerikov povzročajo težave v UK. Policijski podatki sicer pravijo nasprotno, ampak dejstva itak niso pomembna, pomembna so vaša čustva.
xmetallic> Če od glasov odšteješ tiste, ki so obkrožili "izstop" zaradi migrantov muslimanske vere potem boš zagotovo prišel pod 50%. Prej pod 30%.
Mhm, če odšteješ norce, prideš praktično na 0%.
xmetallic> Popotovanja nepovabljenih skozi predor
Precej absurdno je poslušati, kako je to dejanski problem, glede na to, da v resnici sploh ni. Teroristične napade izvajajo ljudje, ki imajo veljavne dokumente in vize.
xmetallic> teroristični napadi po Evropi
Če sprejmemo več migrantov, se bo delež terorističnih napadov zmanjšal, ker Evropejci izvedejo več terorističnih napadov kot prebivalci kateregakoli drugega kontinenta. Ja, ja, vem, zanemariti moramo podatke o norih Evropejcih, pa dobimo bolj realno sliko!
Skratka, Poljaki in Romuni po mnenju histerikov povzročajo težave v UK. Policijski podatki sicer pravijo nasprotno, ampak dejstva itak niso pomembna, pomembna so vaša čustva.
xmetallic> Če od glasov odšteješ tiste, ki so obkrožili "izstop" zaradi migrantov muslimanske vere potem boš zagotovo prišel pod 50%. Prej pod 30%.
Mhm, če odšteješ norce, prideš praktično na 0%.
xmetallic> Popotovanja nepovabljenih skozi predor
Precej absurdno je poslušati, kako je to dejanski problem, glede na to, da v resnici sploh ni. Teroristične napade izvajajo ljudje, ki imajo veljavne dokumente in vize.
xmetallic> teroristični napadi po Evropi
Če sprejmemo več migrantov, se bo delež terorističnih napadov zmanjšal, ker Evropejci izvedejo več terorističnih napadov kot prebivalci kateregakoli drugega kontinenta. Ja, ja, vem, zanemariti moramo podatke o norih Evropejcih, pa dobimo bolj realno sliko!
PaX_MaN ::
PaX_MaN> Lažete.
Ena lastovka še ne prinese pomladi. Katoliki: Over 9000. Posamezni psihopati, ki so po nekem naključju islamske veroizpovedi: Komaj kaj.
Če je kdo, čigar kulturna je nekompatibilna z evropsko, potem ste to definitivno evropski desničarji.
Ena lastovka še ne prinese pomladi. Katoliki: Over 9000. Posamezni psihopati, ki so po nekem naključju islamske veroizpovedi: Komaj kaj.
Če je kdo, čigar kulturna je nekompatibilna z evropsko, potem ste to definitivno evropski desničarji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 161893 (147556) | BigWhale |
» | Rusi tudi nad francoske volitve? Vsaka četrta novica o volitvah na Twitterju je lažna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20821 (17785) | Looooooka |
⊘ | Macronleaks (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 36626 (33971) | kuglvinkl |
» | Macron trdi: hekerji so ukradli mojo elektronsko pošto. So bili Rusi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17318 (15205) | GrX |