Forum » Na cesti » Avtosalon - ponudba - bil kdo tam?
Avtosalon - ponudba - bil kdo tam?
Osprey ::
Slišal sem predvsem glede nove Opel Insignie, ki se predstavlja na ljubljanskem avtosalonu, za katero se tudi sam zanimam, da jo je menda možno na salonu naročiti precej ceneje, in s krajšim dobavnim rokom, kot bo sicer. Zanimal sem se tudi v salonih, ker mi je te dni zelo težko priti v LJ, vendar niso o tem nič vedeli ali želeli vedeti, rekli so, da še niti cene nimajo. Ima kdo kake informacije v zvezi s tem??
Ali pa glede novega Toyote Prius Plugina?
Ali pa glede novega Toyote Prius Plugina?
- spremenilo: Osprey ()
jnovak ::
"Slišal sem" - od koga?
"Precej ceneje" - kot ...?
Buče. Ničesar še ni, kot so ti lepo v salonih povedali.
In ne, na sejmu ne moreš naročiti/kupiti omenjenega avta, ker so na sejmu predstavniki Opel Slovenija, ne pa njihovi trgovci (in pri slednjih lahko kupuješ Oplove avtomobile, ne pa pri Opel SLO).
Niso to PC igre, kjer ti dajo ceneje, če vnaprej naročiš. Avto bo prvih nekaj mesecev držal svojo ceno (no, seveda takoj že z nekimi "akcijskimi popustu", ki so pač standard za naš trg), kako se bo pa cena gibala leto po izzidu novega modela, je pa odvisno od več dejavnikov (prodajnega uspega, ocen, zanseljivosti, konkurence in njihovih cen, ...).
"Precej ceneje" - kot ...?
Buče. Ničesar še ni, kot so ti lepo v salonih povedali.
In ne, na sejmu ne moreš naročiti/kupiti omenjenega avta, ker so na sejmu predstavniki Opel Slovenija, ne pa njihovi trgovci (in pri slednjih lahko kupuješ Oplove avtomobile, ne pa pri Opel SLO).
Niso to PC igre, kjer ti dajo ceneje, če vnaprej naročiš. Avto bo prvih nekaj mesecev držal svojo ceno (no, seveda takoj že z nekimi "akcijskimi popustu", ki so pač standard za naš trg), kako se bo pa cena gibala leto po izzidu novega modela, je pa odvisno od več dejavnikov (prodajnega uspega, ocen, zanseljivosti, konkurence in njihovih cen, ...).
Osprey ::
Slišal od nekoga, ki mu je povedal en, ki je slišal od nekoga ki je bil tam :)
Seveda veliko verjetnosti, da so buče, samo želel pa sem vseeno preveriti, če ima kdo točnejše informacije.
Sicer se trenutno bolj nagibam k Priusu Plugin v kombinaciji z eko sklad subvencijo in kreditom. Vsaj banke manj nafotraš :)
Seveda veliko verjetnosti, da so buče, samo želel pa sem vseeno preveriti, če ima kdo točnejše informacije.
Sicer se trenutno bolj nagibam k Priusu Plugin v kombinaciji z eko sklad subvencijo in kreditom. Vsaj banke manj nafotraš :)
Formula 1 ::
Na salonu lahko od Insignie dobiš le prospekt, naročit se jo da pri prodajalcih, uradnih cenikov pa še ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stari model/novi model avta (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10312 (8021) | matobeli |
» | Ali bi bilo ilegalno, če bi ponaredil ponudbo za nov avto? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7000 (4959) | Stikalo |
» | avtomobilski salon - parkiranjeOddelek: Na cesti | 2337 (1237) | Unknown_001 |
» | Ali se lahko v avtohišah "handla"? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26980 (22230) | St235 |
» | Testna vožnjaOddelek: Na cesti | 8151 (5864) | balluf |