Forum » Pomoč in nasveti » hmm, mal panike
hmm, mal panike
DrSergioDJ ::
eno vprašanje. Na ircu me je en model prašu, če mu pošljem tale fajl -> shdoclc.dll . Zdej me pa zanima, če kdo ve, kaj je v temu fajlu, ker tipo je bil ful sumljiv ( ne da se mi zdej cele zgodbe pisat, jo bom če bo treba, sam rečmo temu tko, da je izpadl, kao da hoče mene, pa še enga zajebat, ok? ). prosm za konkretni odgovor
...
T-minator ::
A maš ti Win NT al pa Win 2k?
Če maš je to sistemsk fajl za IE.
Sumljivim tipom nic posiljat
Če maš je to sistemsk fajl za IE.
Sumljivim tipom nic posiljat
Mam Win98SE. Ma ja no, nč več nobenmu ne pošlem, kar je sistemskega, mamu da mu je*em
...
sej, lih tega ne vem, zato pa sprašujem, kaj sploh tist fajl je ker je mogoče kej zapsianga not al pa kej, ne vem jest
...
Opkow ::
Koker sm gldu un filet.
Je za IE in notr so bili vpisani File, open, new, favorites pa gora enga besedila k ga vidids v IE... pa se neke html kode ...
Tk, da domnevam, da ma on kako slovensko al pa kitajsko :) verzijo browserja in jo je hotu predelat v anglesko .. Tega zaneekrat se nism probu ... tk, da nism cist 100% ziher.. da je to to ...
Je za IE in notr so bili vpisani File, open, new, favorites pa gora enga besedila k ga vidids v IE... pa se neke html kode ...
Tk, da domnevam, da ma on kako slovensko al pa kitajsko :) verzijo browserja in jo je hotu predelat v anglesko .. Tega zaneekrat se nism probu ... tk, da nism cist 100% ziher.. da je to to ...
DarkHand ::
sergio pri temu fajlu je problem ker vsebuje info kar se tice tvojga IE in porti .... tako da s temu fajlm bi ti tip uhka naredu nekaksno malo pi*darjo udvisn kok je sposobn pa kaj je nameraval
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odpreti file z notepadom če je večji kot 1 giga?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2116 (1594) | fosil |
» | Novo računalo in nekaj problemov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (877) | Dead_Eye |
» | Inštalacija LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1249 (1078) | BigWhale |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2243 (1887) | Klemenn |
» | ftpOddelek: Omrežja in internet | 1003 (777) | Loki |