Forum » Problemi človeštva » ZDA spet hočejo profitirati na račun evropskih življenj
ZDA spet hočejo profitirati na račun evropskih življenj
Temo vidijo: vsi
zmaugy ::
EU se je očitno znašla globoko v dreku, na srečanju G20 se je pokazalo, da sta se Trump in Putin že zmenila, da bo EU za kosilo.
Pridružuje se še nacist iz Male Azije:
http://www.rtvslo.si/svet/erdogan-eu-za...
Kot sem v tej temi že zapisal, vsa štala zadnjih več kot 100 let na BV je namenjena temu, da se Nemčiji (zdaj EU) prepreči dostop do surovin (nafta) na BV. Surovine bi EU lahko dobila tudi od Rusije, vendar se je nespametno zaradi interesov ZDA zapletla v prepir z Rusijo. Tepčki naivni.
S tem, ko je bil izvoljen Trump, ki je Putinova kuzla, in se lahko ZDA kadarkoli pobotajo z Rusijo in je Erdogan že lani postal Putinov hlapec, je EU spet lahko kadarkoli odrezana od surovin.
Erdogan se seveda zaveda, da je pot do BV preko Turčije spet zelo pomembna za EU in od nje skuša izsiliti dodatni bakšiš.
Na srečo je tudi EU spregledala in malo strnila vrste, upam da ne prepozno:
http://www.consilium.europa.eu/sl/press...
http://www.politico.eu/article/eu-leade...
Pridružuje se še nacist iz Male Azije:
http://www.rtvslo.si/svet/erdogan-eu-za...
Kot sem v tej temi že zapisal, vsa štala zadnjih več kot 100 let na BV je namenjena temu, da se Nemčiji (zdaj EU) prepreči dostop do surovin (nafta) na BV. Surovine bi EU lahko dobila tudi od Rusije, vendar se je nespametno zaradi interesov ZDA zapletla v prepir z Rusijo. Tepčki naivni.
S tem, ko je bil izvoljen Trump, ki je Putinova kuzla, in se lahko ZDA kadarkoli pobotajo z Rusijo in je Erdogan že lani postal Putinov hlapec, je EU spet lahko kadarkoli odrezana od surovin.
Erdogan se seveda zaveda, da je pot do BV preko Turčije spet zelo pomembna za EU in od nje skuša izsiliti dodatni bakšiš.
Na srečo je tudi EU spregledala in malo strnila vrste, upam da ne prepozno:
http://www.consilium.europa.eu/sl/press...
http://www.politico.eu/article/eu-leade...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Mr.B ::
Hm, kolikor jr meni znano je america first samo se na svetovnem merilu za storitveni sektor ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Tukaj se po mojem gre za svetovno prevlado, ker se zdi, da ko imaš enkrat pod kontrolo stotine ali tisoče milijard, je ostalo brez veze. Vse ali nič. In tisti, ki trenutno imajo vse, tega nočejo izgubit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
trerorist ::
vsa štala zadnjih več kot 100 let na BV je namenjena temu, da se Nemčiji (zdaj EU) prepreči dostop do surovin (nafta) na BV. Surovine bi EU lahko dobila tudi od Rusije, vendar se je nespametno zaradi interesov ZDA zapletla v prepir z Rusijo.
Aha, USA zahteva od EU da ne kupujemo nafte od Rusov, ker USA kuje zaroto skupaj z Rusi proti EU?
Merklova/Makaron/Đanker pa se sedaj cmizdi kako je Drumpf izdal njihovo vizijo o EU kalifatu in se penijo nad Rusi ker se morajo zaradi ZDA?
Wow, woke AF!
vostok_1 ::
Torej je dejansko smiselno investirat v renewables, ker edino tko omiliš vpliv zunanjih sil.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
So...resnica je globlja kot nam jo establishement želi prikazat...
...kdo bi si mislil, tisočletja so powers that be lagali raji, sedaj pa v 2017 so kar naenkrat postali pošteni in iskreni, because CURRENT YEAR?
Yeah, give me a break...
...kdo bi si mislil, tisočletja so powers that be lagali raji, sedaj pa v 2017 so kar naenkrat postali pošteni in iskreni, because CURRENT YEAR?
Yeah, give me a break...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Meni osebno je bilo zanimivo odkritje glede bagdadske železnice. V bistvu je poštena interpretacija zgodovine ob upoštevanju tega precej drugačna.
Seveda moji tretjerazredni profesorji zgodovine o tem niso imeli pojma in nam o tem niso povedali nič. Če pomislim, da so bili nekateri od njih opranih glav s strani režima, mi še bolj ni jasno, zakaj o tem niso povedali več. Ker to recimo daje legitimnost marsičemu, za kar so oni navijali, a očitno niso znali argumentirati drugače kot z argumentom profesorske moči.
Je pa res, da večina ljudi tudi v drugih državah o tem nima pojma, ker ni bilo v interesu zmagovalcev (predvsem Angležev in Američanov), da bi se preveč dejansko raziskovalo ozadje obeh vojn in se potem izsledke predstavilo javnosti na enostaven način (in seveda ne na predzadnji strani cajteng zraven oglasov za osebne stike).
Bolj enostavno je imeti dva seta ljudi, eni so vedno good guys, drugi vedno bad guys in to je to.
Seveda moji tretjerazredni profesorji zgodovine o tem niso imeli pojma in nam o tem niso povedali nič. Če pomislim, da so bili nekateri od njih opranih glav s strani režima, mi še bolj ni jasno, zakaj o tem niso povedali več. Ker to recimo daje legitimnost marsičemu, za kar so oni navijali, a očitno niso znali argumentirati drugače kot z argumentom profesorske moči.
Je pa res, da večina ljudi tudi v drugih državah o tem nima pojma, ker ni bilo v interesu zmagovalcev (predvsem Angležev in Američanov), da bi se preveč dejansko raziskovalo ozadje obeh vojn in se potem izsledke predstavilo javnosti na enostaven način (in seveda ne na predzadnji strani cajteng zraven oglasov za osebne stike).
Bolj enostavno je imeti dva seta ljudi, eni so vedno good guys, drugi vedno bad guys in to je to.
Jp. To je edini način vladanja. Bog ne dej, da bi bile high-level interakcije običajno zelo zapletene.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei v odločno sodno vojno proti ameriški blokadi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 36210 (31482) | Poldi112 |
» | Kitajska v strežnike za ZDA vgrajevala "dodatno opremo"? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 28892 (24740) | MrStein |
» | ZDA grozijo z uvedbo carin tudi EU (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Problemi človeštva | 107342 (95919) | zmaugy |
» | Zakaj BDP ni odsev realne moči države (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 25011 (23454) | Smrekar1 |