Forum » Mobilne tehnologije » Kompletne ponudbe operaterjev
Kompletne ponudbe operaterjev
deltacqb ::
Pozdravljeni,
kmalu se vračamo v Slovenijo iz tujine in bomo potrebovali naročnino za TV, Interent, Mobitele s prenosom podatkov (vsaj 2 gb), telefon ...
Da se izognem različnim pogodbam sem razmišljal v smeri trenutnih paketov, ki jih ponuja npr. Siol, Telemach, T2, Amis...
Predpostavimo, da bom pokritost od vseh teh. Kaj bi mi priporočali oz. ali imate izkušnje s temi paketi?
Še približne zahteve:
TV: optimalni paket (sredina) mora pa imeti risanke za sina, VOX za ženo, dokumentarce za mene
Internet (vsaj 30 downloada in 5 uploada)
2 X Mobitel: vsaj 300 enot v vsa omrežja in 2 gb prenosa
Ip telefonija doma
Za priporočila se zahvaljujem.
kmalu se vračamo v Slovenijo iz tujine in bomo potrebovali naročnino za TV, Interent, Mobitele s prenosom podatkov (vsaj 2 gb), telefon ...
Da se izognem različnim pogodbam sem razmišljal v smeri trenutnih paketov, ki jih ponuja npr. Siol, Telemach, T2, Amis...
Predpostavimo, da bom pokritost od vseh teh. Kaj bi mi priporočali oz. ali imate izkušnje s temi paketi?
Še približne zahteve:
TV: optimalni paket (sredina) mora pa imeti risanke za sina, VOX za ženo, dokumentarce za mene
Internet (vsaj 30 downloada in 5 uploada)
2 X Mobitel: vsaj 300 enot v vsa omrežja in 2 gb prenosa
Ip telefonija doma
Za priporočila se zahvaljujem.
deltacqb ::
Sem gledal ja, vidim, da imajo tudi elektriko. Rad bi se prepričal, da je to optimalna opcija, ker sem pripravljen sklepati tudi posamezne naročnine, če bi bilo tako ceneje. In rad bi se prepričal, da ni kak skriti strošek, npr. vse na eni položnici, vendar elektrika dražja kot pri drugih ponudnikih.
jusv ::
Za cenejšo elektriko na telekomu se moraš vezat za 24mesecev.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Django ::
Sigurno se ti splača vzeti nekaj v smislu modri ali pa diamant pri T-2. Jaz imam diamanta (DSL), 40/20 linijo, 250+ kanalov, zamik pa mobilno z 2GB interneta. Če maš pa optiko dobiš tud 300/50 linijo. Vse skup okoli 53€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 609330 (1220) | Mr.G. |
» | Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20852 (9834) | kanarin |
» | T2 ali Telekom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19679 (11681) | PunkDude |
» | Paket trojček - najcenejši ponudnikOddelek: Omrežja in internet | 5601 (3859) | alexz |
» | Telekom Slovenije draži mobilne naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 55473 (45151) | MrStein |