Forum » Mobilne tehnologije » Downgrade Note 4 iz Android 6.0.1 na 5
Downgrade Note 4 iz Android 6.0.1 na 5
d4vid ::
Zdravo, kot piše v naslovu, želim downgrade-at Note 4 iz 6.0.1 na Android 5.1.1
Poskusil sem s tar.gz datoteko iz sammobile, pa ne gre. V odinu mi izpiše napako, na telefonu se ne opazi nič (v download mode je ponavadi kak loading bar?).
Telefon ima 6.0.1 android, rootan z drugim kernelom (da mi dela Linux Deploy).
Ima kdo kakšno idejo kaj naj še poskusim?
Poskusil sem s tar.gz datoteko iz sammobile, pa ne gre. V odinu mi izpiše napako, na telefonu se ne opazi nič (v download mode je ponavadi kak loading bar?).
Ima kdo kakšno idejo kaj naj še poskusim?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
SaXsIm ::
Glede na to, da imaš rootano napravo, predvidevam, da imaš naložen custom boot manager? Naloži OS od tam.
SaXsIm
Lonsarg ::
Problem je ker teh originalnih ROMov ponavadi noben ne predela v podprti ZIP format, da bi lahko inštaliral preko boot recovery particije, tako da si ponavadi obsojen na download mode + Odin.
Od Samsunga rabiš morda dve datoteki eno za ROM drugo za Samsung recovery.
Od Samsunga rabiš morda dve datoteki eno za ROM drugo za Samsung recovery.
No, saj nisem odvisen od stock roma, čeprav mu nič ne manjka.
Trenutno sem naložil en Glamour ROM, ki ima 5.1 android, pa sem telefon spravil v bootloop. Enostavno se noče vžgat.
Trenutno sem naložil en Glamour ROM, ki ima 5.1 android, pa sem telefon spravil v bootloop. Enostavno se noče vžgat.
Mavrik ::
Verjetno zato, ker imaš nov radio in ostale firmware. Zakaj dafuq bi sploh hotel iti nazaj na Android kjer ti aplikacije lahko prosto downloadajo kontakte? O.o
The truth is rarely pure and never simple.
bela120 ::
Sem klicala na Ram nalaganje operacijskega sistema stane 15 eur moj telefon bo rabil nov software in malo bolj mi je všeč Android 5.1.1 se mi zdi ,da ima skoraj več funkcij in tudi baterija bi verjetno držala dlje časa
Invictus ::
Problem je, ker se ti samo zdi...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
next3steps ::
Pravtako firmware iz sammobile gre instalirati normalno. Enostavno poisces fajle, kjer so recovery, bootloader, modem itn v locenih datotekah.
RegulusDraco ::
placebo dela kaos.
kaj zdaj a si moški d4vid ali pa si bela ženska?
Nemogoče, da bi imela starejša različica več funkcij, ni razloga da bi baterija na starejši verziji zdržala dlje...razen če je napaka v tej verziji androida.
aha si se igral s telefonom po svoje. Potem pa razumem zakaj ne dela ok.
Sem klicala na Ram nalaganje operacijskega sistema stane 15 eur moj telefon bo rabil nov software in malo bolj mi je všeč Android 5.1.1 se mi zdi ,da ima skoraj več funkcij in tudi baterija bi verjetno držala dlje časa
Nemogoče, da bi imela starejša različica več funkcij, ni razloga da bi baterija na starejši verziji zdržala dlje...razen če je napaka v tej verziji androida.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RegulusDraco ()
bela120 ::
RegulusDraco je izjavil:
placebo dela kaos.
Ja kaj a se ne vidi ,da sem ženska kaj a žensk ne sme zanimat tehnologija?
RegulusDraco ::
prej si bila david, zdaj si bela. Sprememba spolov ni ok.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Jaz tud ne stekam kaj me sprasujes, kaj mislis da mam 2 profila? Na forumu sem ze 8 let, mislim da po tem ni potrebe.
In ja, sem moski.
Vglavnem, telefon sem porihtal. Ne rabim vec pomoci.
Bela, definitivno ne bo vec funkcij. Baterija pa tud ne bo drzala prav veliko vec, ce sploh kaj. Predlagam menjavo baterije, ce opazas da slabse drzi.
In ja, sem moski.
Vglavnem, telefon sem porihtal. Ne rabim vec pomoci.
Bela, definitivno ne bo vec funkcij. Baterija pa tud ne bo drzala prav veliko vec, ce sploh kaj. Predlagam menjavo baterije, ce opazas da slabse drzi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93093 (35267) | theStranger |
» | Kitajski budget telefon v cenovnem rangu 50 do 90 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11237 (9866) | KTr1sk |
» | Samsung galaxy s i9000 LolipopOddelek: Mobilne tehnologije | 1177 (950) | SloUrby |
» | Samsung odprl pot do telefonov s 6 GB pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pomnilnik | 24303 (19272) | Qushaak |
» | iOS 6.x untethered jailbreakOddelek: Informacijska varnost | 1219 (877) | rokp |