» »

Grožnja!!

Grožnja!!

Ark4nge| ::

Kaj si mislite, ko prejmete tak mejl po 2 dneh od kar set poslali prodano grafično kartico...

A se ti zajebavas z mano al kaj ! ! ! Sele dons so mi prisli vstavljat
vodoota noter v racunalnik ! Ne vem zakaj si me nategnil ! Ta vodoo sploh ne
dela ! Poklical sem serviserja za racunalnike da mi on to instalira v
racunalnik in se par kolegov in vsi so rekli ta je ta Vodoo pokvarjen !!!
Zej upam da bos tolk FER in mi vrnil DENAR !
15.000 tolarjev + POSTNINA ! Jaz ti ga bom poslal tako kot sem ga tudi dobil
! Upam, da je tvoj naslov pravi ! Ne vem zakaj mi nisi povedal da je
pokvarjen- sploh ne zazene ne v MS-Dosu , sploh ne pride v Windowse, sam
crte se vidjo potem pa vse opstane ! ! !

Ne vem zakaj si mi lagal vendar jaz HOCEM SVOJ DENAR NAZAJ !

Ne glede na to al je naslov pravi al pa ne- jaz te bom najdu in ko te bom
najdu ne bi bil rad na tvojem mestu ! Ti se ne ves s kom imas opravka ! Zej
sam upam da bos tolk FER in mi poslal svoj pravi naslov in vrnil DENAR ! A
velja !!! Caaaooooo

BTW:(Kartica je pri meni delovala, in nevem al se je kej poškodovala na pošti, (neverjamem saj sm jo ful zaščitu) al pa neznjo poštimat saj sm jst imel podobne probleme, ko sm zvočno premaknu na zadn PCI (naslovi)):D;((
Višje! Hitreje! Močneje!

Thomas ::

Težko je reč. Po moje mu res neki ne dela - tip pa šizi. Probi zrihtat - bat se ga pa po moje ni treba. ;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Koga se bom bal!! Sam mi teži k sm lahko vrgu stran 15k, pa še Kyrota2 sm si mislu kupit... :(:(
Višje! Hitreje! Močneje!

Dalmatinc ::

Neki ti povem; nič ti nemore !
Zaščiten si po nevem katerem členu zakonika, povsot pa so upozorila, da moraš pazit ko kaj tako na fuš kupuješ.

Bat se ti ni treba, ker bejž ga srat, čjovek ti nič ne more...

NASVET:
Pošlji ta meil na policijijo, ker ti človek nesme grozit; ti si mogoče res ravnal neodgovorno (nevem, mogoče si mu res prodal zjebanega vooddoo-ja; sam ni važn) resno pošlji ta email na policijo in mirno spi. Ker ti nesme grozit (to je prkršek, ki se hudo kaznuje, če ga tožiš) drgač pa posluši me pošl meil na policijo ker on je sprejel riziko in tudi če si ga nategnil ti NE SME; POZOR NE SME grozit kot ti je on....... še tole: tipa lahko prjaviš tudi potom neke anonimne tel. številke amapk jst bi kr dirket poslal e-mail na policijo. Oni bodo že ukrepal. Ker to kar ti je napisu je RES ZA PRJAVIT...

Ne se zezat z lifom in tipa prjav !!!!!!!>:D

če pa imaš kake veze da poznaš kakega inšpektorja pa toliko bolje, ker ti bodo mnogo hitrej ukrepal, pa če hočeš ga lahko še tožiš in dobiš še za 2 kyra, ampak če ne druga ZABOGA prjav ga na kiflerijo:D

lep pozdrav:D

Koci ::

se kr strinjam z Dalmatinko

Koci ::

jaz sm tud zandjič ram na tak način kupu in če mi sllučajno ne bi delal, bi si bil sam kriv - jebat ga

whatson ::

obstajata le 2 verziji:
- da si mu prodal pokvarjenega voodooja
- da te tip zajebava

v 1. primeru ti tip NAŽALOST nič ne more, kljub temu, da si ga opeharil za 15k Sit...
v 2. primeru, ga lahko prijavis na policijo, ampak močno dvomim da bo policija imela moč ukrepati....

v vsakem primeru pa, good luck >:D

whatson

Policija "ne da bo imela moč okrepati" amapk mora ukrepati grožnja, pa a se ti zavedaš kakšen prkeršek je to; izgleda da ne !

Mislim, da te tip res lahko da prebutat, če ga neboš prjavu na kiflerijo. Tko da čim prej; ne odlašaj

lp

aja.. sem malo spregledal ... (petkov večer pač... ):8)
dalmatinka... prav maš...
go to the police...

miranpozar ::

Še ena rešitev: očitno tip nima pojma o računalniških komponentah (mislim... klicat serviserja in par kolegov, da vgradijo grafično?), zato obstaja velika verjetnost, da so te "pametne glave" s svojim početjem pokvarile kartico, ki je bila prej OK.

Jebeš takšne kretene! Da mu ne bi vrnil denarja!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

frudi ::

če mene vprašaš, je verjetno kartica spustila dušo, ko je potovala prek naše vrle pošte.
zato se pa računalniške komponente pošiljajo 's pazljivim ravnanje', gor napišeš vrednost, pa če zadevo sfukajo je pol pošta kriva...
malo več plačaš poštnine, ampak sej običajno gre na račun kupca :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

||_^_|| ::

:))
fensi ej, model očitno nima pojma o pojmu in se ti ni treba obremenjevat s tem...loh sicer če maš dober srček ga pokličeš pa se zmenta. Kar se pa "grožnje" tiče...Dalmatinka ne bluzi no, kašna policija kva vas mede use skp???

g0Run7 ::

ej dalmatinka ti se ga pa malo prehitro usirjes.....calm down and b ql.....8-)

Uporabnik ::

dalmatinka ma čist prou! sicr je res da je 15k "relativno" malo, sam če se mu res odf**a... kriza. je pa res da bo boš mel clo več "problemov" s policijo če prjavš, pa pol un k grozi ne bo nič naredu...

Cr00k ::

Hehe...ce te tip ne pozna...in ce nima tvojga naslova mu bi jst nazaj puslou...da če mu ni usec vudu, da ga lohka cez okn vrze...ampak da $$ ne bo dobu...!
ce pozna tvoj naslov mu rec da nej pride k teb pa nej vuduja prnese...pokazez da use dela..se pravi da das dve graf. not...(ce je vudu na pci slotu)...pa prklops monitor na graf. k je na agp-ju :))))...pa mu pokazez da ni problema...z njim :))..mal doma najprej potreniri...(čeprav ne vem zakaj bi..k tip ocitno nima pojma)...

Tomi ::

Pes, ki laja, ne grize.. Tega se drži.
Kar pa se tiče naše pošte, ko sem enkrat pošiljal eno zvočni ali nekaj podobnega, sem dal gor lomljivo ( oziroma ženska na pošti ). In potem, ko je vse opravila, je zavoj z 1.5 m vrgla v zaboj ;((..
Možno je, da je kriva pošta, samo tudi tista kartica je prišla do naslovnika cela..
metrodusa.blogspot.com

Jst bluzim, se prehiter userjem !

Oprosti, glede na ostavek v katerem mu grozi, žal ne vidim druge rešitve kot da ga prjaviš na policijo. S tem moreš pač opravit par formalnosti, amapk raje podpipem parr dokumentov za prjavu, kot pa da jih dobim 5x po nosu. Pa al sem seronja al ne: slovenska zakonodaja te ščiti pred grožnjami ( ker grožnja je povod za napad) ; Nevem zakaj si zato seronja, ker pač izkoristiš zakonodajo >:D

||_^_|| ::

ej tist tmle gor je pa ful huuuuuuuuda grožnja ista k tale:"ej dalmatinka ubou te bom k te vidm!!!":))) LOL!!!!!!!!!

Kakor se vzame >:D

In vsete v čem je fora? Čez 2 uri od kar dobim mejl me kliče njegova mama (!):D
in mi teži da sm prodal pokvarjenega voodooja, in, da vsi "tehniki" v okolici so rekli da je pokvarjen.

Sam nekej mi teži jst sm poslal DELUJOČEGA voodooja, zdaj kaj so oni z njim dalali nevem! Baje da freezne pri windows logotu. (zato UPAM da ni pokvarjen, kaj pravite??!!)

Naj pošljem keš nazaj al ne?? Moj naslov majo (in jst njihovega) in telefonsko (jst tudi). Al pa počakam da prvo dobim voodooja in če dela pošljem keš, če ne pa jih vidi k****! :P

Višje! Hitreje! Močneje!

daj povej tipu naj voodooja pretestira na drugem računalniku...
lahko je pa tudi bil kak problem s pošto...

Tjulenj ::

najprej pocakej da vids kaj je z voodoojem. ce je res zanic, naj ti pove kdo mu je kartico vstavljal v racunalnik. ker lahko da je tip totalen kekec, probal kaj na silo sam vgradit, ker pa ni delalo je pa se par dni pocakal na kaksnega kolega. naj ti da naslov "racunalniskega serviserja". ce si poslal z vsemi potrebnimi nalepkami, pojdi v primeru okvare tezit tudi na posto (ceprov sem sam ze kar precej komponent po posti poslal, pa so se vse delale)

nujno pa, ko te naslednjic poklice mama, povej, da ce prejmes samo se eno vrstico/besedo groznje, da bos zadevo dal na policijo in da naj svojega sineka malo v roke vzame. ce mislis da je tip res sposoben kaksnih piz***** resnicno prijavi na policijo groznjo. najbrz ne bo nic ampak ce ti res kaj naredi, imas na policiji zapisnik da ti je ze prej grozil in iz tozbe bos potegnil za 10kyrotov pa se za 2000Mhz masino ti bo ostal.

denarja pa jaz nebi vracal dokler ne vidis kaj je z voodoojem

Matek ::

Ma če pride do win logota, pol po mojem ni nič narobe, naj res proba na drugem compu, naj menja driverje,...

Aja, pa če nisi v oglasu nč omenu da je vudu delujoč, te lahko toži z najboljšim odvetnikom, pa ti nič ne more.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Sm mu reku naj prova na drugem compu in je reku da sploh ni važno, ker itak NJEMU ne dela... Reku je še da so vse (beri: kdo ve kaj) poizkušali in da pri win logotu freezne pa neke črte se pojavijo...

Sam sm imel podobne težave (freez pri logotu, črte..) z voodoojem ko so se neslovi neki zajebavali (samo zvočno sem dal v drugi PCI in je blo spet vredu)

Tip je iz Clelja jaz pa blizu Ng, kej v zvezi s policijo pa se mi zdi brezeveze (zaradi 15k) Zdaj samo upam da voodoo dela..!

LP
Ark4nge|
Višje! Hitreje! Močneje!

TESKAn ::

Še jst dodam nekaj: če se pokaže slika (in se, če vidi winlogo), pol ni z voodoo - jem ČISTO nč narobe, sam uni 'kekci' ga najbrž ne znajo naštimat. Eh, ti mu dej nasvet, koko odpravit napako, če bo pa še težiu, pa na policijo, kot so ti že rekli. Pa še to: po moje se ga nimaš kaj bat k je (po moje) en mamin sinko k je brž teku k mamic...tko da se ti za zdravje ni za bat.
Tko da zaključim. če bo tip količkaj pameten bo preizkusil kak tvoj predlog (naj prestavi zvočno, al pa še bolje vse vn odstrani in preizkusi, če dela...). Če pa še ne bo poslušal in bo še težiu -> pol pa jebiga, prov mu je...ti se nimaš nč za sekirat -> tebi je voodoo delal in si torej poslal DELUJOČEGA voodooja...crknu je lahko pa sam al ko je šu po pošti (precej neverjetno) ali pa ko so 'strokovnjaki' stvar inštalirali.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Hm, sm mu že mejlu pa po telefonu povedu, naj odstrani vse iz PCI, ISA rež in naj poiskusi sam z grafično, tip pa da ne, da itak so "majstri" vse poizkusli pa bla bla bla... Ko bo prišou voodoo po pošti ga bom prvo proval (bom že zrihtal :)) in če dela ga plačam, če ne pa nej mu ga vrnejo (nej ga ima pej za okras).

Thenx za vse nasvete ...;)

LP
Ark4nge|

Višje! Hitreje! Močneje!

zetko ::

Hehe sta zadovolni s to polcijo? A mislte da bojo oni to kej ornk obravnaval...my ass! Naša polcija je itak tolk nesposobna da res ni. Če ti bo tip še moriu raj poklič čapce >:D
Living it another way.....

Tjulenj ::

anze: policija ne bo nc nardila to sigurn, sam je pa fino da mas zapisnik, ce se kasnej res kej zgodi, pa se spravis v tozbo. ce imas takrat zapisnik s starejsim datumom kakor je bil "incident", potem je skoraj zagotovo mrzel

kn3z007 ::

Sploh mi ni jasno kaj tukaj razglabljate. Kot je nekdo napisal zgoraj: če pride do win logo potem z kartico ni nič narobe. Reči mu naj vstavi predhodno kartico in jo odinštalira in nastavi na standardna VGA kartica. Ugasne naj mašino. Vzame ven staro kartico in da notri voodoo-ja (če to seveda ni v1 ali 2). Namesti šoferje in to je to.

Policije se ti ne splača klicati za 15k SIT. Pa tudi "kolege" ne rabiš klicati, ker noben ni toliko nor da bi šel iz Gorice do Celja zaradi enega kekca. Če ti je grozil pojdi sam do njega in ga namlati pa še 10K SIT mu vzami (potni stroški, ker si moral iti s taxsijem do njega):D.

Grožnje se pa ne rabiš bati. Ni bilo prvič, da ti bo kdo kaj takega napisal. Če bi ti rekel, da te bo ubil, potem ga prijavi, če ne pa ne.

Vsekakor pa mu svetuj to kar sem napisal zgoraj.

Aja pa če boš šel do njega vzami sabo palijo. >:D>:D

(Just in case...)
Lp
kn3z007

www.geneza.com

ABX ::

Meni se je zgodilo isto. Prodam V3 2k na AGP kekcu za 20.000. Tip montira kartico v računalo in mu zamrzne ko pride do win9x.
Me kliče in mi pove (civilno) da ima probleme. Ga malo povprašam o njegovi mašini in ugotovim da ima P3 EB (133 Mhz) na BX plati. Na njegovo srečo sem dobra duša in sem mu menjal AGP verzijo z PCI (katero sem imel viška doma) in zdaj mu vse lepo in prav dela.

P.S 133Mhz P3 in BX plato je kupil pri Jerovšku, pozneje sem opazil da je to ena njihova AKCIJA. Ej zakaj jih kdo ne toži nesposobnosti, folk ki nima pojma kupuje te stvari in pozneje naleti na kup problemov.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ABX ::

Ah še ena stvar, glede na to da te je tip tako napadel in ni pristopil civilno do tebe bi ga jaz odjebal oz. bi ga še malo drkal v glavo, ker takšen folk si ne zasluži drugega.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Rott-von-weiler ::

čuj pa js bi se kr strinjo s tem kar je reko ||_^_||pa saj vrjetno nista nardila kupoprodajne pogodbe tak da tipson nima kaj javkat ti pa kr mirno spi ker dokler ti po mejlu pošilja takoj vidiš da te ne upa poklicat in da je en posranec
:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

Binji ::

Reci mu se enkrat nej proba sam sz graficno, ce pa nece nej ga mama na sladoled pelje, da ne bo jokal;)

element ::

Koga boš prjavu a? Men si pa zanič grafično prodal ;((, kva pa mislš da si, da tkole ljudi zaje*****, a mislš, da se te bojim al kaj? Te bom že najdu pa dubu dnar nazaj. Pa da se ne spoznam na računalnike! Kolega serviser je pršu, k se ful spozna na kopjuterje in mi je povedu, da je grafična zanič! On more vedet, sej dela pr Jerovšku in je popravu že dost računalnikov. Jest grem nabavt od tebe, ti mi pa zanič robo prodajaš! Boš že še vidu!!! ;((

Joke, 1. APRIL!!! >:D:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nateg preko bolhe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38383848 (27295) budnost
»

"Nateg" pri nakupu preko bolhe (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8316142 (12029) shadeX
»

Prevara (goljufija) na bolha.com (strani: 1 2 )

5827811 (25622) galu
»

Spolno nadlegovanje mladoletnice

407444 (4888) T0RN4D0
»

izsiljevanje...kaj naredil? (strani: 1 2 3 )

11721578 (19223) Nejc Pintar

Več podobnih tem