Forum » Na cesti » Nakup rabljenega avta
Nakup rabljenega avta
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
skor 10 jurjov za 10 let starga golfa? Ze tle je en velik red flag...
zarad aftermarket infotaitmenta ti noben nebo tezil...
Je pa to 1.2, se s ketno, kar nočes...
zarad aftermarket infotaitmenta ti noben nebo tezil...
Je pa to 1.2, se s ketno, kar nočes...
#brezpodpisa
vito123 ::
Razvrstu sm Golfe v LJ območju po ceni in je bil ta prvi "spodobn" z normalnimi kilometri. Ne vem.
matobeli ::
Ne se osredotočit na golfe, oziroma, če že želiš velikost golfa imaš marsikaj za izbrat, recimo: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
Glede aftermarket infotainment, če je dober, torej za cca 300+eur, recimo pioneer z Android auto/carplay, z modulom za obvolanske konzole, potem je super. Če je pa kitajc za 99.9eur, pol pa niti ne.
Glede aftermarket infotainment, če je dober, torej za cca 300+eur, recimo pioneer z Android auto/carplay, z modulom za obvolanske konzole, potem je super. Če je pa kitajc za 99.9eur, pol pa niti ne.
Twixz ::
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
Mogoče kakšno mnenje? Pa kako je s temi after market touch screen-i (sklepam, da to ni factory)? Lahko policija teži glede tega?
Fajn je vedet koliko boš delal kilometrov na dan, na mesec, na leto, velik po avtocesti, malo po avtocesti, velik v breg, malo v breg, priklop ja/ne? Koliko budgeta mamo, za koliko let pričakuješ met avto?
Če greš na avtonet gledat je to kr redna praksa na tako kilometrino
Fajn je vedet koliko boš delal kilometrov na dan, na mesec, na leto, velik po avtocesti, malo po avtocesti, velik v breg, malo v breg, priklop ja/ne? Koliko budgeta mamo, za koliko let pričakuješ met avto?
Večino dni max 10 km na dan, bo pa par 200km round tripov parkrat na mesec. Ne planiram nič avtoceste, je pa dosti vožje po rovtah, gričih, bregovih, vukojebini,... Vleku ne bom ničesar, budget je pa recimo 8k, ampak lahko malo raztegnem, če se izkaže, da je vredno. Po velikosti bo kak hatchback s 5 vrati zadosti. Ta avto bi mel vsaj 5 let, lahko še kako leto več.
O avtomobilih ne vem nič, sklepam pa, da rabim bencinarja. Vsakič, ko tu gor ali frendu zalepim kak link iz avtoneta, je nekaj "off", tako da sem precej obupan. Očitno mam jst en dodaten filter na avtonetu, ker je vse kar delim z drugimi predrago za to opremo, znamko, kilometre, alpa je folk na zadnje kupoval avtomobile pred korono, pa ne poznajo novih cen. Ne vem. Hvaležen bom kakršnega koli nasveta, iščem pa prevsem v LJ z okolico, ker mam namen pred nakupom avto na testno vožnjo peljat do frendovega mehanika, da me bo mal težje na suho v rit nategnit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vito123 ()
Sparkxl ::
Cene so kake so, so pa definitivno napihnjene do skrajnosti. Če se ti ne mudi, še počakaj. Če pa moraš kupit, temu golfu ne manjka nič.
Vozim 1.2 tsi zadnjih 10 let. 2 leti sem vozil točno takega v prejšnjem modelu golfa. Kupil rabljenega, z njim naredil 50k km.
Forumska izročila pravijo, da ketno vtrga ob prvem štartu in jo zabije skozi haubo. V praksi pa je tako, da se da to preventivno menjat za male pare. Ne vem če ta ima ketno in če ja, mogoče je že bila menjana. V vsakem primeru se o tej točki pozanimaj. Tudi vodno pumpo poglej, ker rade crkujejo pri modelu s ketno.
Motor je sicer kar živahen, ampak malo KM se mu pozna predvsem takrat, ko moraš hitro pospešit. Recimo prehitevanja.
Zdaj vozim 110km verzijo z jermenom in je precej bolj poskočen, sploh v avtu ki ima samo dobro tono. Z njim sem naredil do zdaj 150k km brez 1 problema. Forumske legende sicer pravijo, da te turbo kosilnice raznese takoj pri 100001 km.
Avto je drugače skoraj da zastojn za redno vzdrževanje izven avtohiš, poraba odvisna od tvoje noge, pri meni je med 5 in 6.5. preko 7 ga je skoraj nemogoče spravit. Čeprav tudi tu forumske legende pravijo da to na avtocesti pije 20. Pri moji ne ravno nežni vožnji med 110-150 je poraba 6.5
Vozim 1.2 tsi zadnjih 10 let. 2 leti sem vozil točno takega v prejšnjem modelu golfa. Kupil rabljenega, z njim naredil 50k km.
Forumska izročila pravijo, da ketno vtrga ob prvem štartu in jo zabije skozi haubo. V praksi pa je tako, da se da to preventivno menjat za male pare. Ne vem če ta ima ketno in če ja, mogoče je že bila menjana. V vsakem primeru se o tej točki pozanimaj. Tudi vodno pumpo poglej, ker rade crkujejo pri modelu s ketno.
Motor je sicer kar živahen, ampak malo KM se mu pozna predvsem takrat, ko moraš hitro pospešit. Recimo prehitevanja.
Zdaj vozim 110km verzijo z jermenom in je precej bolj poskočen, sploh v avtu ki ima samo dobro tono. Z njim sem naredil do zdaj 150k km brez 1 problema. Forumske legende sicer pravijo, da te turbo kosilnice raznese takoj pri 100001 km.
Avto je drugače skoraj da zastojn za redno vzdrževanje izven avtohiš, poraba odvisna od tvoje noge, pri meni je med 5 in 6.5. preko 7 ga je skoraj nemogoče spravit. Čeprav tudi tu forumske legende pravijo da to na avtocesti pije 20. Pri moji ne ravno nežni vožnji med 110-150 je poraba 6.5
Mato989 ::
Vsi bi imeli poceni shitbox. Nihče se pa ne vpraša da lahko imaš vsak mesec dosti stroškov z njim. Jaz vozim shitbox ampak letno delam samo 3km z njim + foter je mehanik in tudi sam znam kaj popravit.
V osnovi je tako da je ceneje kupit avto za 3k in ga čez 3 leta menjat in reskirat kot pa kupit avto za 27k in v prvem letu večino zgubi 3k+ vrednosti itak :P
Je pa res kot praviš, da načeloma je to smiselni riziko za do 5k km letno...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Aja še kot zanimivost...2012 sem za 2 leti starega golfa 1.2 tsi z okrog 30k prevoženimi dal 10000€ :)
Takrat so bile cene v podnu, ker smo bili sredi gospodarske krize. Da ne bo kdo slučajno mislil da gredo cene vedno samo izključno navzgor. To kar je zdaj je bizarna anomalija na trgu. Mi je prejšnji teden razlagal prodajalec rabljenih v lj, da vse kar je nad 30k stoji na dvorišču v nedogled, vse ostalo pa se tudi precej težje prodaja po teh cenah.
Takrat so bile cene v podnu, ker smo bili sredi gospodarske krize. Da ne bo kdo slučajno mislil da gredo cene vedno samo izključno navzgor. To kar je zdaj je bizarna anomalija na trgu. Mi je prejšnji teden razlagal prodajalec rabljenih v lj, da vse kar je nad 30k stoji na dvorišču v nedogled, vse ostalo pa se tudi precej težje prodaja po teh cenah.
m0LN4r ::
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
Mogoče kakšno mnenje? Pa kako je s temi after market touch screen-i (sklepam, da to ni factory)? Lahko policija teži glede tega?
Če greš na avtonet gledat je to kr redna praksa na tako kilometrino
Zame to sploh ni bil faktor. Avto je za povsod. Kratko, dolgo, AC ne AC.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Aja še kot zanimivost...2012 sem za 2 leti starega golfa 1.2 tsi z okrog 30k prevoženimi dal 10000€ :)
Jah seveda, če so pa avti nazaj na zalogi pa v npr. Nemčiji je šla cena že za 20%+ dol.
Zame to sploh ni bil faktor. Avto je za povsod. Kratko, dolgo, AC ne AC.
Torej 1.0 bencinarja za 200 kilometrov dnevno, 2.0 dizla pa za 5 km dnevno? Nice!
O avtomobilih ne vem nič, sklepam pa, da rabim bencinarja. Vsakič, ko tu gor ali frendu zalepim kak link iz avtoneta, je nekaj "off", tako da sem precej obupan. Očitno mam jst en dodaten filter na avtonetu, ker je vse kar delim z drugimi predrago za to opremo, znamko, kilometre, alpa je folk na zadnje kupoval avtomobile pred korono, pa ne poznajo novih cen. Ne vem. Hvaležen bom kakršnega koli nasveta, iščem pa prevsem v LJ z okolico, ker mam namen pred nakupom avto na testno vožnjo peljat do frendovega mehanika, da me bo mal težje na suho v rit nategnit.
Bencinar je zate najbolš ja. Če si se odločil za Golfa glej nekaj z mal več konji.
Kar se motorjev tiče jst ne verjamem nč več, mel sm golfa 4 1.9 TDI mašino (in to z tardečim I-jem, ki je neuničljiva). Preskoču jermen, šla turbina, šlo tesnilo na glavi vse to v 30.000 kilometrih. Pa avto pri hiši 20 let, redno vzdrževan...
Nemčiji je šla cena že za 20%+ dol.
Kje?
Torej 1.0 bencinarja za 200 kilometrov dnevno, 2.0 dizla pa za 5 km dnevno? Nice!
Hoces rect, da z 1.0 ne smes 200km in z 2.0 ne smes 5km?
Se ne vozte vsepovsod? Ali imate vsi po dva avta najmanj?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
sem vozu 2.0 zetorsko kanto vsak dan na takih relacijah, pa začuda nič ni crknal, niti dpf... Fama uglavnem...
Kar se motorjev tiče jst ne verjamem nč več, mel sm golfa 4 1.9 TDI mašino (in to z tardečim I-jem, ki je neuničljiva). Preskoču jermen, šla turbina, šlo tesnilo na glavi vse to v 30.000 kilometrih. Pa avto pri hiši 20 let, redno vzdrževan...
očitno ze ni bil redno/pravilno vzdrzevan, če je jermen preskocu.....
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
sem vozu 2.0 zetorsko kanto vsak dan na takih relacijah, pa začuda nič ni crknal, niti dpf... Fama uglavnem...
očitno ze ni bil redno/pravilno vzdrzevan, če je jermen preskocu.....
Uradni servisi ceu cajt, kaj več pa tud pomoje ne moreš naredit
ja, lahko ga peleš sposobnemu popoldancu (sploh k je to enkrat 15+ let stara kripa) ne pa pajacom na uradnem servisu.... In potem dobiš vajenca, k v lajfu ni vidu motorja in ti da gor zobati jermen in narobe naštima šponer (ali kakšno drugo bedarijo)....
#brezpodpisa
To kar je zdaj je bizarna anomalija na trgu. Mi je prejšnji teden razlagal prodajalec rabljenih v lj, da vse kar je nad 30k stoji na dvorišču v nedogled, vse ostalo pa se tudi precej težje prodaja po teh cenah.
A ne bi potem v taki situaciji šle po logiki ponudbe/povpraševanja cene navzdol? Kakšno korist imajo od tega (če jim dejansko avtomobili stojijo v nedogled) prodajalci? Dvomim, da računajo na to, da bo šla cena/povpraševanje od tu naprej še navzgor...
Vem, da je majhen sample size, ampak si pod zaznamke že par tednov shranjujem hothatche z 100-150k km v cenovnem rangu 5-10k EUR in jih večina po 2-3 dneh izgine.
Pa kokr spremljam profile teh avtohiš na avto.net se avtomobili, ne glede na kilometrino, še prodajajo. Ne vem pa kak % prodaje zajamejo ti oglasi avtohiš na avtonetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vito123 ()
45cal ::
Meni je pa vedno komično, ko je v oglasu stavek: "Avto vreden nakupa." Kot je npr. tukaj. Za svoja leta avto nima dosti kilometrov ampak stanje tega res ne odraža. Drugače se pa ta avto oglašuje že nekaj mesecev pa čeprav je vreden nakupa. No sedaj, ko sem na hitro prebrskal številko prodajalca mi je marsikaj jasno.
njyngs ::
Pred 5 meseci sem se pogajal s prodajalcem za en avto, pa nisva prišla skup. Zdaj, 5 mesecev pozneje se avto še vedno prodaja, na parkingu jim stoji že 13 mesecev, pa še kar trmarijo pri visoki ceni. Gre pa za enega največjih prodajalcev novih in rabljenih vozil pri nas. Trmasti debili...
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
45cal ::
Če po tolikem času prodajalec ne dobi občutka koliko je stvar realno vredna na trgu potem pa nimaš kej. Pa ne govorimo o nepremičnini.
Hja, prepotentni in polizani (pre)prodajalci s preozkimi hlačami pri DasWeltAuto so pač klasa za sebe, ko se gre za ego pri pogajanjih.
tony1 ::
Meni je pa vedno komično, ko je v oglasu stavek: "Avto vreden nakupa." Kot je npr. tukaj. Za svoja leta avto nima dosti kilometrov ampak stanje tega res ne odraža. Drugače se pa ta avto oglašuje že nekaj mesecev pa čeprav je vreden nakupa. No sedaj, ko sem na hitro prebrskal številko prodajalca mi je marsikaj jasno.
Top oglas, hahaha Pleha tegale sekreta na kolesih ne bo nihče več popravljal, tole spada samo še v prešo... Za tale denar dobiš toliko starih avtov s celim plehom kolikor hočeš...
kriptobog ::
Hja, prepotentni in polizani (pre)prodajalci s preozkimi hlačami pri DasWeltAuto so pač klasa za sebe, ko se gre za ego pri pogajanjih.
Se zgledujejo po nemcih. Tam vsaj kar se prodaja po avto hisah, ni kaj dosti debatiranja okoli cne. Pri 50k so mi rekli da lahko dajo 100e popusta
To kar je zdaj je bizarna anomalija na trgu. Mi je prejšnji teden razlagal prodajalec rabljenih v lj, da vse kar je nad 30k stoji na dvorišču v nedogled, vse ostalo pa se tudi precej težje prodaja po teh cenah.
A ne bi potem v taki situaciji šle po logiki ponudbe/povpraševanja cene navzdol? Kakšno korist imajo od tega (če jim dejansko avtomobili stojijo v nedogled) prodajalci? Dvomim, da računajo na to, da bo šla cena/povpraševanje od tu naprej še navzgor...
Vem, da je majhen sample size, ampak si pod zaznamke že par tednov shranjujem hothatche z 100-150k km v cenovnem rangu 5-10k EUR in jih večina po 2-3 dneh izgine.
Pa kokr spremljam profile teh avtohiš na avto.net se avtomobili, ne glede na kilometrino, še prodajajo. Ne vem pa kak % prodaje zajamejo ti oglasi avtohiš na avtonetu.
Zato ker pride potem en ko si avto kupi na obroke in ga itak preplača po pravilih avtohiše
Trenutno gre samo za trmasto vztrajanje pri bolanih cenah in upanje, da bo šlo tako naprej, kot zadnje 2 leti. Sem nekje zasledil, da v nemčiji rabljeni povprečno stojijo na hofu že skoraj 100 dni. Tako da zdaj je to samo še vprašanje komu se bolj mudi...kupcem kupit, ali prodajalcem prodat.
Glede na to, da sem dobival že servirane oglase za dasweltavto, naj se kaj oglasim, se mi zdi da se tehnica nagiba v drugo stran
Glede na to, da sem dobival že servirane oglase za dasweltavto, naj se kaj oglasim, se mi zdi da se tehnica nagiba v drugo stran
kriptobog ::
Trenutno gre samo za trmasto vztrajanje pri bolanih cenah in upanje, da bo šlo tako naprej, kot zadnje 2 leti. Sem nekje zasledil, da v nemčiji rabljeni povprečno stojijo na hofu že skoraj 100 dni. Tako da zdaj je to samo še vprašanje komu se bolj mudi...kupcem kupit, ali prodajalcem prodat.
Jaz imam dva avta ogledana ze od septembra. Se vedno na zalogi in se vedno ista cena. Znanec, ki ima Kiin salon pravi, da je zabave konec, da ponujajo dodatne popuste, da sploh kaj prodajo in da se bo to pocasi prelilo tudi na rabljena.
Če bo šlo tako naprej z obrestmi, bo to ista scena kot po 08 krizi. Povpraševanje je tako zamrlo, da so cene rabljenih dobesedno strmoglavile. Ker ni je računice, da nekdo plača perverzno visoko ceno za avto in še potem vrtoglave obresti na ta znesek
J.McLane ::
No, ravno vrtoglave obresti še nimamo... Niso ap krediti več "zastonj" kot so bili v preteklosti.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Če bo šlo tako naprej z obrestmi, bo to ista scena kot po 08 krizi. Povpraševanje je tako zamrlo, da so cene rabljenih dobesedno strmoglavile. Ker ni je računice, da nekdo plača perverzno visoko ceno za avto in še potem vrtoglave obresti na ta znesek
Na to računamo Komaj čakam, da se s "smug face" pogledom zapeljem do zgoraj omenjenega dilerčka.
No, ravno vrtoglave obresti še nimamo... Niso ap krediti več "zastonj" kot so bili v preteklosti.
Res je, ampak celoten sistem je nastavljen na izi money iz zadnjih dobrih 10 let, zato zdaj že pri teh relativno nizkih obrestih vse škripa. Daj za foro en izračun naredi, recimo avto 30k, pol plačaš keš, pol kredit. Te kar mine ko to vidiš in dol vgasneš
Ti bom dal specifični primer - sem zadnjič izključno z radovednosti šel gledat Ford Kugo in naredil izračun (ni to avto, ki ga gledam v osnovi, samo radovednost me je dajala):
Ford Kuga 190HP 2.5bencinar hibrid, avtomatik, ST-line, poln z opremo, skoraj nobena zadeva ni manjkala:
- MPC: 44.400EUR
- Akcijska cena: 36.750EUR kjer je pogoj financiranje
Financiranje - moj primer:
- Polog 15.000EUR
- Obrok: 473,73EUR
- Obrokov: 60 (5let)
Skupaj: 43.423EUR
Financiranje tako k akcijski ceni prinese cca7kEUR, kar na pri akcijski ceni pomeni švoh 20% denarja več, da si ga sfinanciral. Da, obresti na financiranaj so skyhigh.
Ker sem mel čas isti dan hodit naokoli sem naredil še izračun za Passat 2.0TDI avtomatik 190HP Business oprema + kljuka: akcijsko ceno po izračunu so dali ven dobrih 43.000EUR (iz MPC 48.000EUR). Financiranja tukaj niti nisem šel izračunavat, ker 43 jurjevEUR za praznega Passata z osnovno opremo plačat je kriminalno dejanje.
Seveda tukaj govorim o novih avtih, da ne bo pomote.
Ford Kuga 190HP 2.5bencinar hibrid, avtomatik, ST-line, poln z opremo, skoraj nobena zadeva ni manjkala:
- MPC: 44.400EUR
- Akcijska cena: 36.750EUR kjer je pogoj financiranje
Financiranje - moj primer:
- Polog 15.000EUR
- Obrok: 473,73EUR
- Obrokov: 60 (5let)
Skupaj: 43.423EUR
Financiranje tako k akcijski ceni prinese cca7kEUR, kar na pri akcijski ceni pomeni švoh 20% denarja več, da si ga sfinanciral. Da, obresti na financiranaj so skyhigh.
Ker sem mel čas isti dan hodit naokoli sem naredil še izračun za Passat 2.0TDI avtomatik 190HP Business oprema + kljuka: akcijsko ceno po izračunu so dali ven dobrih 43.000EUR (iz MPC 48.000EUR). Financiranja tukaj niti nisem šel izračunavat, ker 43 jurjevEUR za praznega Passata z osnovno opremo plačat je kriminalno dejanje.
Seveda tukaj govorim o novih avtih, da ne bo pomote.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()
jan_g ::
Kaj mu pa od opreme manjka? Avtomatiki (in taki z močnejšim motorjem) imajo običajno že po defaultu cel kup opreme. Cene pa so kriminalka, to se strinjam. Ravno zadnjič sem razmišljal, da bo počasi nakup avtomobila skoraj tako kot nakup stanovanja. Polog 20k, potem še kredit za 20 let.
Saj ne kupujemo novo, kupili bi rabljeno, ampak ker nihče ni kupoval novo (ker je bila ponudba zelo slaba med korono) je zdaj 2-3 leta pozneje obdobje, ko so tudi rabljeni redki in posledično dražji.
mikhaair ::
Kar jaz gledam je trenutno cena rabljenih noro visoka in je bolje najti kakšen testni model in se, če je potreba, malo več zadolžiti, kot pa preplačat rabljen avtomobil.
SigmaOrion ::
Če gre verjeti
potem bodo cene drsele dol. Obrestne mere bodo šle pa še malo gor verjetno.
potem bodo cene drsele dol. Obrestne mere bodo šle pa še malo gor verjetno.
Jaz nevem kaj se v ameriki dogaja, ampak jaz ne opazam takih razlik kot jih on bluzi.
Avto, ki ga je kupil sodelavec 2019 je sel iz 33.000€ na 38.000€ in ce se zdaj spusti cena na 35.000€ to ni nic sokantnega. Se vedno je avto dobrih 30k ki jih je treba dat.
Zdaj clovek v posnetku pa dela dramo, kot da se bodo cene razpolovile.
Da bos dobil Koo ev6 namesto 55k za 30k? Sanja svinja kukuruz.
Da bo "Polo" spet 12.000€ kot nekoc? Ja pa seveda.
V tovarnah pa bodo delali zastonj in financirali novo proizvodnjo iz lufta.
Avto, ki ga je kupil sodelavec 2019 je sel iz 33.000€ na 38.000€ in ce se zdaj spusti cena na 35.000€ to ni nic sokantnega. Se vedno je avto dobrih 30k ki jih je treba dat.
Zdaj clovek v posnetku pa dela dramo, kot da se bodo cene razpolovile.
Da bos dobil Koo ev6 namesto 55k za 30k? Sanja svinja kukuruz.
Da bo "Polo" spet 12.000€ kot nekoc? Ja pa seveda.
V tovarnah pa bodo delali zastonj in financirali novo proizvodnjo iz lufta.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
kixs ::
Wishful thinking... js bi tudi :) Realnost je taka, da bodo ze tako naredili, da do kaksnega drasticnega padca ne bo prislo (supply:demand) in supply lepo kontrolirajo.
Sicer pa je zdaj vecji boj med EV in ICE. In se znotraj EV. Dolocen segment se lahko hitro "poceni".
Sicer pa je zdaj vecji boj med EV in ICE. In se znotraj EV. Dolocen segment se lahko hitro "poceni".
link_up ::
43k za passata je cisto znosno. Ga imas vec let, se ga navadis, je tvoj...dnar pa pozabis.
In and Out
(prepočasn, da bi edital zgornji post) Alpa kaj takega? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
Gregor P ::
Če bi bil študent, bi tole kupil :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
matobeli ::
Ob pijeta "veliko", vsaj proti modernim. Če hočeš met 10+let star avto ki bo poceni vozit pol nabaviš japonca na plin.
Po drugi strani, če delaš 10kkm letno ne vseeno če pije litr več.
Ali pa če dobiš poceni dober avto in ga sam predelaš. Ta Honda ni ravno ful poceni, Kia tudi ne.
recimo: https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=1...
Ali pa to: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id... pa zapelješ na odpad ko rečejo na tehničnem da je preveč rje na prahlgovih
Po drugi strani, če delaš 10kkm letno ne vseeno če pije litr več.
Ali pa če dobiš poceni dober avto in ga sam predelaš. Ta Honda ni ravno ful poceni, Kia tudi ne.
recimo: https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=1...
Ali pa to: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id... pa zapelješ na odpad ko rečejo na tehničnem da je preveč rje na prahlgovih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
Curve Ball ::
Curve Ball ::
Kar piši bedarije. Vsaj vsedi se v enega in drugega pa pol komentiraj. Ne poznam nobenega, ki se je vsedel v oba in ni ugotovil enako. Tesla je na nivoju Dacie...
Naivne ljudi zavede tista igracka/tablica na sredini, s katerim se potem igrajo, ko cakajo na polnilnicah.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Naivne ljudi zavede tista igracka/tablica na sredini, s katerim se potem igrajo, ko cakajo na polnilnicah.
Tam lahko trollaš po slo-tech, ko polniš avto, ja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup avta za -+2000 evrov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 29303 (6807) | KTr1sk |
» | Fiat Bravo l.2007-2008 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 21626 (16403) | zobnik |
» | Poceni avto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20004 (16858) | zobnik |
» | Cene avtomobilov visoke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 26345 (20770) | KAVINSKY |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 31779 (27006) | Heavy |