» »

Časovna omejitev brskanja

Časovna omejitev brskanja

BivšiUser2 ::

Ali obstaja program, ki ti omogoči, da z določeno napravo brskaš po določeni spletni strani omejeno količino časa / dan? Pač hočem si določene strani omejiti, ker vidim da tako ne bo šlo naprej. Ena možnost je tudi (vsaj za pc), da si ob določenem trenutku s skripto nafilam hosts file in zaženem
ipconfig /flushdns
, samo ka bi bil potem ta trigger / counter ?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

St235 ::

za chrome maš 1001 plugin s katerim si lahko blokiraš posamezne spletne strani, domene...

Ja, ampak časovno? Pač,npr. da danes lahko samo 30 minut berer teme po slo-techu (pač en malo smešen primer, bolj za druge "splošno znane strani"), pa je potem za danes over. Ker ugotavljam, da sem enostavno preveč na njih obešen.

SeMiNeSanja ::

Če se brez 'orodij' ne znaš omejiti, ti tudi tak plugin/orodje ne bo pomagal.

Jaz sem se testno poigraval s kvotami na 'routerju' (lahko nastavim čas/MB za določen servis) in sem hitro videl, da mimogrede narediš tiste tri klike, da si resetiraš razpoložljivo kvoto brskanja, namesto da bi 'odnehal'.

Kvote so koristne edino takrat, ko jih vsiljuješ tretji osebi, ki nima možnosti, da bi jo šla resetirati.

Dokler nisem znal, da zgornji ukaz obstaja, sem se dejansko lahko, ker se mi kompa ni dalo še potem resetirati. Sicer pa imaš prav, se bom moral kar sam odvatit od teh stvari. lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
294274247 (3665) edi123
»

skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
19544491 (9731) AštiriL
»

Brisanje vseh podatkov iz diska (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
8214584 (7454) Baja
»

Firefox 6 na voljo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
14834330 (26384) Icematxyz
»

Ocenite mojo spletno stran

Oddelek: Izdelava spletišč
312114 (1723) Brilko

Več podobnih tem