Forum » Loža » Klici iz Irske telefonske številke
Klici iz Irske telefonske številke
JebatGa ::
Pozdravljeni. Mojo mati že nekaj dni kličejo iz Irske telefonske številke. Najprej je bila ta številka +35316996534, danes pa so jo klicali iz +35316996535.
Danes je na žalost to številko poklicala nazaj. Vem da je nekakšen nateg, vendar me zanima kakšno škodo je lahko naredila? Se bo to pokazalo na računu?
Danes je na žalost to številko poklicala nazaj. Vem da je nekakšen nateg, vendar me zanima kakšno škodo je lahko naredila? Se bo to pokazalo na računu?
St235 ::
Pozdravljeni. Mojo mati že nekaj dni kličejo iz Irske telefonske številke. Najprej je bila ta številka +35316996534, danes pa so jo klicali iz +35316996535.
She will die in seven days...
jusv ::
Mogoče pa jo z googla kličejo, ker rabijo več podatkov o njej...
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
radmannsdorf ::
Drugič naj se oglasi in rele: "po kolk se ma?" :)
Pomoje ni skrbi, mene so že klicali takole pa sem se oglasil, pa ni blo nič.
So me pa večkrat klicale firme iz tujine, radi bi da vložim denar v njihov biznis :)
Pomoje ni skrbi, mene so že klicali takole pa sem se oglasil, pa ni blo nič.
So me pa večkrat klicale firme iz tujine, radi bi da vložim denar v njihov biznis :)
jukoz ::
Dobil klic in se oglasil - prodajajo neke invsticije. Ko jim poveš da te ne zanima teta še kar vztraja v pogovoru... Nisem pa prepričan ali je to chatbot, ali sam testirajo ali so številke žive ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 598559 (27391) | Nikonja |
» | Nategunski zav. posrednikiOddelek: Loža | 9511 (7479) | msjr |
» | Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14041 (12401) | amigo_no1 |
» | +393 klici wtf?Oddelek: Mobilne tehnologije | 9773 (7435) | Malajlo |
» | Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12287 (10534) | V-i-p |